**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 6

cris_82 spune:
vai vai ce varza e in postitul meu..sper sa descurcati voi ce si cum ca nu o mai iau de la capat,ca mi se maraie una bucata sectorici
tot o mica terorista am ramas
BAZAR

calipso_zeus spune:
Buna fetele.
Va citesc de ceva timp..de la infiintare adica dar abia acum mi-am facut cont....am si eu o fetitza de un an si cinci luni dar prefer doar sa intru si sa discut fara alte amanunte..imi placeti foarte mult....

calipso_zeus spune:
LA MULTI ANI pentru 2011.
Si va doresc voua si picilor ce ii doresc fetei mele si mie.

Simina1980 spune:
Salutare!
Remember me?
Am inceput munca asa ca nu stau mult ca am o groaza de treaba.
Da' ati scris nu v-ati jucat?Pai eu cand mai recuperez?
Nu am mai intrat de acasa ca ma omora netul me cu viteza lui.
Sper ca sunteti bine toate cu buburuzele din dotare!
Va pup!
Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

madyrizi spune:
helauuuuu, lume!!!
eu trag o fuga azi la serviciu sa iau sotului o adeverinta ca n-am copiii la deducere, si nimerii exact de ziua sefei mele... o doamna si jumate . asa ca azi papa tort...
.
buburuzele si mamicile
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Si azi am treaba ,of ca in casa la mine totul e vraiste
,nu stiu cand le-oi aseza toate la locul lor!
Cris stai ca ma uit eu nitel prin urma la un alt subiect,era acolo un link cu o tanti de aici de pe langa mine,care face torturi d-astea cu "juma muher" ,"un sa" ,alea-alea. Il caut si il postez .
Mady sa te gandesti si la noi cand papi tort ,da?
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

getik1 spune:
fetili dragili va da cinstesc cu ce vrea sufletelul vostru
azi este ziua lu mami de nastere face 66 de ani, asa ca ma duc sa petrec
si nici azi nu am timp de voi dar recuperez eu diseaara, dar sunt la zi cu cititul
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

emanouela spune:
neata
m-am trezit cu avant pionieresc sa tin pasul cu voi si m-am incurcat in mesajul lui cris
n-am chef de nimicccc si am atatea de facutttttt, offfff
vad ca si voi umblati lelea
deci is prin zona
ps lali inca nu ti-e clar ca aviara, porcina, vaca nebuna is facauri???

calipso_zeus spune:
Toate astea cu gripele si altele sunt vrajeli sa ne mai scoata niste bani,sa ne oblige sa cumparam de la altii,sa se spele bani....etc
etc....
Astea sunt de cand lumea si pamantul doar ca acum sunt folosite altfel.Bolile animalelor sunt de foarte mult timp.

lavinia.p spune:
Fetili intru si eu rapid la cafea, multam fetele care ati dat cafeluta
Nu pot sta caci vom avea musafiri si maimutica mica s-a trezit odata cu mine. Va si ne auzim mai incolo!
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!