**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Ooo,ba da Ema ,m-am prins de mult ca sunt facaturi,inca de cand cu aviara,si atunci inca eram foaarte naiva
,dar pana si atunci m-a mirat de ce in Turcia mureau oameni,in special copii,pe capete de la gripa aviara,si la noi erau doar suspecti.De ce vecinii mei carora le-au murit 200 de gaini nu au patit nimic in contextul in care ei aduceau tot timpul cate un pui in casa,sa se joace copiii mici cu el, aveau cotetul gainilor facut intr-o camera luuunga ,construita lipita pe tot spatele casei,si gainile erau prin toata curtea. Si nimeni din satele din jur nu a avut absolut nimic. De restul tarii nu mai zic,pentru ca de foarte mult timp stiu ca presa speculeaza si intoarce cuvintele omului astfel incat sa dea o stire senzationala. Si cand a murit Toni Tecuceanu,saracul,la fel... Ca a murit de gripa noua,vaaaai,vaccinati-va oameni buni ca muriti. Cand m-am contrazis atunci cu oameni dashteptzi din familia sotului meu, mi-u spus ca ce stiu eu la studiile mele de tulpini de gripa si manifestari si vaccinuri
. Au plecat capul si mi-au spus "bravo" cand s-a confirmat ce le-am spus
.
Acum ma grabesc ,dar cand se discuta asa ceva, eu is cam prima care comenteaza ,nush' de ce
...
I pup you
!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
calipso_zeus spune:
Acu depinde ca aceste boli exista intr-adevar si au suferit mutatii serioase virusii care le produc deci alarma nu e chair degeaba...dar au murit pasari porci si vaci dintotdeauna.In alta ordine de idei Mariuca mea face mancare de zor...dupa ce a cantat tusca mac mac si trenu` tuc tuc .Hopa striga la mine"mama caca...si imi intinde oala spunand zambareatza...po..f..tim".
Felicitari fetelor care au curaj sa faca bebe doi asa repede.
Picky_toto spune:
Salutare, salutare..
eu acum sunt la cafea, dar am luat doar 3 guri ca merg sa-mi imbrac copila sa o scot afara...pana acum am facut curat..asa ca...am un mesaj inceput de ieri in draft dar nefinalizat...asa ca nu stiu cand voi avea timp de el..de recuperat ..azi mergem si cu fata la oftamolog..deci sunt cam in graba cu toate...
Am vazut ca avem un nou membru..Calipso bun venit in clubul nostru si sa-ti traiasca fetita
..Daca doresti sa fi trecuta in listuta ai putea sa ne dai mai multe date drespre voi 
Am vazut ca se vb despre un nou virus prin Ro? despre ce e vb mai exact? ca eu avand copii in weekend numai pe discovery si desene a stat tv-ul...
Gata, va las ca stau prea mult..merg sa-mi imbrac copila si sa o scot afara..
Anna munca usoara, cum mai sunteti?!
Revin cand am timp de pc
si trebuie sa-mi schimb si semnatura..avem 29 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
calipso bun venit...daca ne citesti inseamna ca stii ca se plateste aci
....pt absenta![]()
cris_82 spune:
bai frate..dar e stresanta rau cappy asta

dar sa revenim la ale noastre
..fi-mea vad ca s-a culcat..iupiiiiii

,mancarea e aproape gata(ciorbita de pui si varzza cu afumatura),mai am de facut praji si gata cu bucatareala pe ziua de azi..imi raman numai telefoanele si mailurile ca ma asalteaza si ma streseaza

calipso bun venit la buburuze,cum o cheama pe printesica ta?
simina cum sa te uitam?ne era dor de tine
spor la treaba azi si schimba netul de acasaaaaaaa![]()

mady vaiiii ce pofta de tortulet am

lali cool,sarumana
dar juma muher sa aiba si o pereche de silicoane cu detaliile aferente![]()
![]()
asta e asa bonus pentru soata,si in fiecare balcon sa pot introduce eu cate o lumanare![]()
daaaa,stiu ca m-am screlozat
getik la multi ani mamei tale si distractie placuta
cuscra cum adica te incurcasi la mesajul meu?hai fata ca nu e ditamai cearceaful![]()
![]()

lavi asa deci,iar petreceti..te asteptam deseara la o barfa 
picky asteptam sa ne spui si noua ce ati facut la dr.[pupstai tu linistita,ca in afara de o noua tulpina de gripa nu e nimic nou sub soare..e ceva normal pentru sezonul asta
..hai ca nu mai e mult si in curand o sa trebuiasca sa scoatem agitatele 

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Simina1980 spune:
Am mai citit cateceva din urma dar mai am..........greu tare.
Anna-servici usor cu multe satisfactii si acomodare usoara ptr Vladut!Cu cine l-ai lasat?
Getik-ti-a plecat soacra?citeam ca e f eleganta...are dreptate Picky trimite-o la animale sa le faca curat sau sa le dea mancare......
Lali-sarcina usoara!Ma bucur tare mult ptr voi!Si noi mai vrem un bebe-ba chiar unul de 2011 asa ca ne-am pus pe treaba!
Cris-voi schimba netul dar sa vedem cand imi fac timp!Ce bunatati ai gatit
.si ce praji faci?
Ema-cum e acasa?nicaieri nu e ca acasa,nu-i asa?
Picky-eu ti-am mai sugerat Otilia,acu voi decideti.
Lavi-am vazut pozele cu Raresel-chiar mi-era dor de el!
Ia sa vedem daca am ghicit:pe fetita lui Calipso o cheama Maria si e nascuta pe 14 august?
Va pup!
Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
calipso_zeus spune:
Sincer nu vreau in listutza...prefer sa discut cu voi asa,cand ma lasa Mariuca mea..care in sfarsit doarmeeeeeeeeeeeee
..imi face placere sa va citesc 
Lali_mete spune:
Cris l-am gasit maai,am citit 3 capitole la un anumit topic ca sa gasesc linkul
asa ca www.comenzi.tort.3.go.ro/page13.html" target="_blank">Voila tzitzi ,sper sa iti si placa ceva. Cica sunt super-bune la gust torturile de la duamna ce le confectioneaza,si ca face si torturi dupa fantezie
... Sper sa nu o fi sfeclit cu linkul,eu zic ca ala e sigur
.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Picky_toto spune:
Neata si de la mine...sau 'amiaza..sau ..'seara...![]()
Incep de la coada la cap...![]()
Getik sa inteleg ca musafira e soacra?! acum vine doar cu programere pe la voi prin casa?!![]()
Cris iar te incearca talentul in bucatarie?!
Uite ca uitasem sa iti zic si eu cum ai putea sa procedezi..unul ori nu te mai prezinti la munca si at vei fi concediata si 2 iti dai demisia si at lasi si un loc de buna ziua..de fapt altfel se vad lucrurile cand demisionezi din motive personale decat daca astepti sa fi data afara. Eu dupa 15 sapt de concediu maternal, adica cand va avea bebelina 2,5-3 luni(nu stiu exact de cand voi intra in concediu..cred ca luna viitoare)imi voi da demisia... ca nu am de gand sa duc copii la cresa, mai ales una mica..imi reiau munca, poate prin alte parti la sf anului cand intra stefi la gradinita..sau nici eu nu stiu..nu stiu ce vremuri vor fi..
... Ce mama, ca nu mai e asa greu..de 6 ani tot invatata sunt..si acum cu 3, imediat cu 4..ce mai o sa fie super 
...aseara s-au "batut" cu pernele..toti 3 .iar eu si tacsu ne amuzam si filmam...sa o fi vazut si pe prichindelul asta mic al nostru cum ii calarea si se implica si ea in bataia cu perne, ba cu o bluzita, ba cu o perna.cu ce apuca dadea..apoi dimineata cand s-a trezit direct "emmy" a zis...acum de dimineata le-am confiscat si o jucarie..ca o vroiau amandoua si teti a mea nu i-o dadea....ma antrenez de pe acum ![]()
![]()
![]()
Mady asteptam sa vedem noile hainute rezervate ..imi pare rau ptr mama ta 
Lali eu nu am facut pui violat..ci doar pulme la cuptor cu legume..da multe frate si de toate...asa ca daca vrei iti dau si tie 
Cris incearca si tu sa te calmezi.e mica..te dispera dar e mica si ea..si nevinovata ..o doare si pe ea ceva ..crede-o mami
..eu deja sunt obisnuita sa ma trezesc de zeci de ori pe nopate si sa o intorc pe fiica mea, sa o invelesc..are un somn de se invarte in tot patul.vorbeste in somn, plange..si plus ca ma trezesc sa merg si la toaleta de cateva ori..de sunt antrenata ptr nopti albe inca dinainte sa nasc..asa ca inca 2-3 ani ma mai tine..![]()
![]()
Lali las ca si eu am mai gresit cu mailul ..am trimis si poze pe adresa cealata 
..
Cris mama de ce ai cu reclama de la cappy?!
ce nu-i frumos sa tai portocala in aer.. si mai faci si acrobatii..?![]()
Lali mi-a placut faza cu fitu si toaleta
..te ajuta si el sa-ti treaca greata ![]()

Mady inca mai are mucisori Mihai?! sanatate 
Alic vizionat pozicile cu Naty..chiar imi era dor de ea..si e foarte inalta..cat are?! cocheta ca de obicei, vad ca se intelege bine cu alti copii, da tu zici ca-i si putin egoista
si i-a cresut parul..
Cadou ptr o fetita de 8 ani? pai in primul rand trebuie aflat cu ce se joaca ea ...noi lui Emmy care are 7 ani jumate i-am luat de craciun un cap de papusa cu par
si zeci de mii de brzbrizuri ptr ai aranja parul, apoi alta papausa barbi cu accesorii si un puzzel...da' puzzelul nu prea-i place ca-i greu de facut...ia-am fi luat si carti dar nu prea le citeste..prefera nintendo..
Alexa ti-am vazut si zuzele
..imi place de geo in costum..si cel mai mult poza in care geo a luat-o pe stefi in brate..se vede ca o iubeste..le-am vazut si la zapada si cand au primit capra..nu s-a speriat stefi?! apropo s-a inaltat mult 

Lavi imi pare rau ca a trebuit sa cheltuiti banii si sa ramaneti cu cadoul ...mai ales ca nu va dadeau afara din casa..dar asta este..idee era ca ar fi cazul ca tu si sotul sa nu va mai certati ptr astfel de lucruri, care pe moment par foarte importante dar care in viitor scindeaza relatia voastra...de cat timp sunteti impreuna?! uite si eu is toul la inceputul casniciei noastre am avut tot feluri de certuri din lucruri minore...pe care eu le consideram foarte importante
..acum am mai cresut, m-am copt la minte si nu mai pun la suflet totul..am inceput sa ignor si mai ales acum cand am o familie cu el, am inceput sa pun mult mai mult accent pe acest lucru..nu zic ca ne mai luam in gura unul cu altul tot din lucruri minore, dar am invatat sa lasam unul de la altul(mai mult eu
) dar e mai bine asa ptr ca nu au nici copii de suferit si in al doilea rand eu ii am doar pe ei(sotul si stefi..si bebe mic) si el ne are doar pe noi..atat...asa ca v-as sugera si voua sa incepeti sa va ganditi la lucrurile care v-au adus impreuna si sa treceti amandoi peste probleme...sa le discutati, sa le analizati dar fara sa va mai certati....ca cearat nu ajuta la nimic...doar va complica relatia...
Multam de intrebare..Stefi inca are mucisori, mai verzi
, dar nu sa-i curga garla ci doar asa idn cand in cand ..iar contractii au fost sambata noapte foarte putercine de am zis ca merg la spital..ieri in schimb a fost mai bine..azi la fel, doar ca am intepaturi jos ![]()
Stiu mie imi spui..e o scumpica tare...uite cand o sa am timp o sa am asa o discutie cu ea si o sa o filmez..asa o sa prind si cum zice ea "teti" ![]()
Mi s-a trezit printesa ...deci mesajul asta e inceput de ieri dimineata si vad ca nu mai ajung sa-l termin..imediat imbrac si fata ca sa mergem la spital..
Ok va intrebasem daca 3 cm intr-o luna e mult in inaltimea unui copil..acum va zic si de ce.....13 ani si 180 cm..masurat la doctor...ce parere aveti?...doctrul a zis ca a crescut exagerat de mult, i-a dat calciu si cica se va opri din crestere la 193 cm
..dar de unde stie un doctor asta?!
...
Tony aprope in fiecarel una pune cativa cm in inaltime..da ajugi sa te speri.pai daca o tine asa intr-o luna il depaseste pe tacsu la inaltime..pe mine m-a depasit de mult ![]()

Trimit carnatul/cearsaful acesta ca daca nu raman in urma rau de tot ..si asa m-am incurcat in detali is nu mai stiu de unde am ramas cu recuperatul..asa ca trebuie sa o iau usor, usor si sa vad ce si cum..

Acum nu mai am timp ca merg sa ne pregatim de vizita la doctor.sper sa nu fie nimic grav...mai ales ca am tot citit pe aici de canal lacrimal infundat si nu a trecut fara operatie..ok nu dureaza mult, dar pe mine ma ingrozeste anestezia la un copil atat de mic...nu v-am zis ca deja incep si eu sa ma ingrozesc cand stiu ca se apropie termenul...tot din cauza anesteziei..
...da' trecem si peste asta...Acum bebelina (inca fara nume..multumesc tuturor ptr idei de nume
) loveste de zor in dreapta cu ce..nu stiu..manuta, piciorus..habar nu am important e ca incepe sa fie activa din nou ![]()
gata v-am pupacit si v-am dat de lucru pana cand vin cu partea nr 2![]()

Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai