**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 5

emanouela spune:
cris iti dadeam o bere belgiana, de la mama ei de acasa dar daca tu vrei posirca de vin de aciiiiii, iti dau fata ginerica acu se chinuie sa doarma....l-am lasat singur in patutul lui. in resttttt, numai pozne si trasnai
, nu se dezminte
cris e un nokia 5250, sarumana
mady sarumana....deci e nokia 5250 touchscreen....pe al tau nu il sfatuiesc la un touchscreen daca nu a mai avut, e destul de enervant la inceput. pt noi fetele e altceva dar pt masculi e cam aiurea, are si fratele meu si vrea sa scape de el ca nu are rabdare. depinde si pt ce vrea telefonul. eu oricum ramn fan nokia, am testat cam tot....LG, samsung, sony ericsson, motorla, htc...nokia e nokia (ar trebui sa ma plateasca astia ca le fac reclama
).
vad ca a adormit si piticul....cel putin nu se mai aude nic din patutul lui (m-am mutat cu cortul....pc, harduri externe,etc ...in camera lui, ca sa fiu cu ochii pe el. mai inainte am constatat ca a iesit si canin nr 2....mai fetele nu e prea mic si prea dintos????? 1 an si 5 luni aproape, 8 dinti, 4 masele, 2 canini

Lali_mete spune:
Ema noi avem 1 an si 3 luni ,8 dinti,4 masele si 4 canini,deci nu e prea mic .Si face trasnai cat pentru 3 cel putin
...
Mai,copilul meu e innebunit dupa muraturi,voi ati mai vazut asa ceva? Imi deschide dulapul unde am borcanele cu gogonele, castraveti si varza tocata cu gulii la otet,si plange pana ii dau gogonele ! Noroc ca mama soarca nu foloseste multa sare ,si nu pune nici conservant.
Mai,ca tot nu am laudatori azi,sa ma laud eu :am facut doua feluri de mancare,am copt doua paini ( imi era dor de painea mamei mele, asa cu miros de paine calda in casa s-a mai dus din dor) ,branza aia pe care o aveam pentru placinta am aruncat-o ca mi se parea mie ca are un miros ciudat( sotul zice ca mi s-a parut,mirosea doar a branza
) ,si am facut o prajitura cu branza sarata si stafide,oua,zahar si esenta de rom,de nu iesea la fel de buna nici cu cea mai dulce branza. Azi se vede ca am fost iar eu
.
Mady asa sa faci,eu niciodata nu imprumut la familie si prieteni ,nici nu imprumut de la ei . Singura din familie cu care ma mai imprumut e sora-mea mijlocie ,dar suntem corecte una cu alta ( la imprumuturi ,ce ne dam noi,asa,e alta treaba
) . Care reclama la gdf
? Pe mine ma dispera asta la cappy
...
Paul mi-a dormit azi 45 de minute, si de obicei doarme 3-4 ore ,asa ca sigur la ora 20 sigur trage pe dreapta!
Lavi nu-i nevoie sa il numiti la fel,doar sa stiti la ce ma refer cand apare cuvantul "cearceaf " in textul meu,sa stiti ca nu intotdeauna inseamna "asternut" .
Am facut si cateva ineluse ,momentan pentru uz propriu,de antrenament. Sotul zice ca sunt facute ca pentru case de moda ,si ii plac.
Revin ,acum ma duc sa bag sub nas o portie de prajitura cu branza .
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

emanouela spune:
lali m-am linitit. si al meu papa muraturi in Rom, ca aci nu avem.....si a mancat si unele iuti de eu nu le puteam manca
. nu-mi vb de trasai ca ma iau pandaliile. ma uit acu cum sade ca un motan in bratele mele , abia trezit si nu-mi vine sa cred ca e al meu

lavinia.p spune:
In sfarsit reusesc sa pun si eu pozicile cu noi. Sunt cam multe :
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Decembrie2010#5560198132893472386
Va pup ne imbracam ca plecam la mami!
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Lali_mete spune:
Bai astia au innebunit de tot.... Acum iar ne omoara animalele din tara? Iar pun filtre cu apa si clor cu cucare stropesc totul? Acum cica se cheama "febra aftoasa"! Dupa aviara,porcina si virus nou de gripa trebuia sa mai apara ceva... mie imi miroase iar a nevoie de spalare de bani si nu mai au boli . Aflam iar peste cativa ani,ca si la gripa aviara,ca de fapt nu a fost gripa/febra,si ca nu se justifica sumele cheltuite
. Am intrebat-o pe una din multele meele matusi,care este femeie de serviciu la o scoala,ce solutie este in galeata aia in care era intepenita o matura si cu care imbuiba un covoras si spoia incaltarile copiilor,si mi-a spus senina ca e apa cu clor si detergent de pardoseala ,ca asa i-a dat directoarea
...
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Picky_toto spune:
Bau, bau...
......
.......
Si v-am pupat
Mami de printesuca mica si iubita

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

getik1 spune:
ma mai stitii???
sa stitii ca traiec si inca bine, sunt fericita ca am data atacu cu soacramea si am lamurit lucrurile nu ia convenit, dar tre sa accepte.
si ieri si azi am avut musafiriii si a fost bine
maine la va povestesc mai multe
ma bag la nani
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

getik1 spune:
fetelor am zis ca fug la somn dar nu am putut am vizionat ppozicii cu niste copii frumosi, si iubareti, am citit tot
si promit ca o sa va bag si eui un carnat dar cred ca maine seara.
maine plec la mami este ziua ei, face 66 de ani
asa ca o trag o fuga la cafea. si manine noapte
acu fug la nani ca sunt rupta dupa o seara de balcii: adica socramiu se preface ca e beat si cauta scndal ca sa o bata pe soacramea, ea se imbata ca proasta si se cearta de 2 nopti nu dormm
din cauza lor ca zbiara si au tv la maxim.
sa imbata soacramea in seara asta sa facut uncii, manga de era sa pice de vreo 5 ori daca nu tineam cand eu cand cez, era mai misto sa ii dau si vant la
si sa zic ca nu mai are echilibru
, asa ca pe fimea a pocito cu numele la greu dar o las ca am invata ceva e labila psihic, si trebuie tratata ca atare si eu doar cu genu asta de pacienti lucrez asa ca amm inceput sa am pretentii de la mine
,
lali sa sti ca deppresia mea este acu reactiva asociata cu un postpartum (dupa nastere) si un pik de paranoia, dar care cu tratament este ok care o sa il incep maine.
si o veste buna sa va dau m-am impacat cu cez si suntem acum ca la inceput, si am lasat de la mine el de la el, am bagat-o pe masa in sedinta si am castigat si tare bine ne este de aseara
pup napte buna ca imi pika ochiii pe tastatura
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

getik1 spune:
neata fetilee hao la este tare, fierbinte, aromata si cu frisca
.
pe unde umblatii doamnelor??
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

cris_82 spune:
neataaaaa...haiedti la o calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Deja se vede la orizont o saptamana grea si eu care planuiam sa dorm la pranz cu fi-meanu de alta dar m-a ajuns oboseala.Si am si o strada de tot kk ca nici cu masina nu poti sa intri pe ea ,daramite sa mergi pe jos
sa ma vad cum innot eu azi cu mandra mea in brate ca sa ajung si la urbanism si sa vedeti voi ce scandal monstru o sa iasa..adica au platesc o gramada de taxe si impozite pe ce??de nu o sa ma stie pe mine o localitate intreaga,sa-mi spuneti voi mie cutu
lavi wtf???40 ron un boschete?parca sunt mici orhideele nu?alea puse intr-o sticluta cu codita ca sa se pastreze pentru mai mult timp
.Apropo de tort,am meu anul asta schimba prefixul si vreau sa-l surprind cu un tort "juma muher"
trebuie sa caut sa vad unde imi face mie asa ceva si de cati bani ma scalpeaza
mady eu nu le mai dau bani nici macar la rubedenii.Pai cand am ramas cu buzunarele goale si le-am cerut inapoi,s-au ofuscat foarte tare ca am avut tupeul sa le cer inapoisi uite asa mi-am facut dusmani pe banii mei
..deci neuronii mei or sa aibe de suferit groaznic mai tarziu cu fi-mea..
ema misto telefon cuscra sa-l folosesti sanatoasa
Si noru-ta sta la fel la capitolul dintosi,asa ca nu-ti face probleme
lali si miru are problema cu muraturile,paleste rau de tot si nu se lasa pana nu pune mana sa savureze cateva..harnicuto,eu abea azi intru in focuri ca ieri am frecato
..gagici,super meseriase inelusele
ema ha ha ha,asa si noru-ta..nu are ci cine semana..din acate sunt asa de rare mometele astea de liniste si iubiceala din partea lor..,fataaaa,sunt asa de scumpi stefi si raresul impreuna
labi fata ce ajutor ai tu acolo..si ce de jucarii a primit
...,fataaaa,sunt asa de scumpi stefi si raresul impreuna
lali ai mare dreptate,dar nu ai cu cine sa faci ceva..suntem condusi de niste incompetenti care au o pofta de a roade la ciolan de e ceva de speriat
picky ce-ti fac copiii?au demolat casa zilele astea?
getik ma bucur ca ai fostr ferma si pe pozitie,bravo
getik La Multi Ani mamei tale,sa fie sanatoasa si multi ani inainte sa-ti fie alaturi..asa va vreau,voi 3 trebuie sa fiti o familie unita si nimic sa nu va afecteze
tot o mica terorista am ramas
BAZAR