**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 16
alic spune:
fetele, va mai las cateva poze sa le savurati la cafeluta:
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/Sarbatori2010#5561349807588006786
somn dulce!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Picky_toto spune:
Neata
Dau eu 

si ceai fructat ptr doritoare...tigari o las pe Cris sa dea ca ea le ia de la sot..al mue s-a last de fumat ![]()
Eu bantui pe aici cautand siropuri/ceaiuri naturisete ptr tuse..tuse foarte urata asa ca daca intrati si vedeti dati si voi exemple...Lavi tu stiu ca erai cu ceaiurile ..caut ceva care sa si accepte, ca sirpoul de ceapa nu-l mai vrea ...asa ca-i urgent rau
...intre timp pana apareti voi incep sa caut eu in capitolele trecute
Stefi e si ea treaza se uita la Micky, cu febre mare ..aproape 40 si cu o tuse din aceea foarte urata...zici ca-i magareasca 
de aceea am nevoie de siropuri naturiste ca de la cele din farmacie se irita 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
29+ ..o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
sunt super nervoasa ca mi-a decedat pc-ul
,a instalat al meu un soft pentru scaner si s-a dus nabii totul,acum sa blue screen si eu va scriu de pe laptop![]()
hai prima data sa va dau 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

si incepusem pe pc sa va scriu cum trebuie bancul de aseara ca nu se intelegea nimica![]()
Un tip se duce la biserica si se spovedeste.
Preotul il intreaba:
-Ai facut pacate,cate?
-Da parinte..
-Te lepezi de Satana?
-Ma lepad parinte,dar am 2 copii cu ea
picky m-am obisnuit cu problema asta,ma tratez cum pot si cheltui la bani o gramada pentru ameliorare,dar principala mea grija e sa nu aiba si miru asa ceva
ssabrya adevarul e ca e foarte multto nastere acolo,incearca la alte maternitati privare,sigur costurile sunt mai mici
getik ia nu mai face atatea scenarii ca sigur acume bine si nu a fost decat un microb ceva ..stiu ca e nasol de tot cu ce am eu,dar important e ca am gasit remedii de moment si inca mai caut
la coloana am verteblele tasate..numai belele pe capul meu
alic moamaaaaa ce peisaj de vis ati avut acolo si naty a fost fin\x in elementul ei,mai ales ca a avut si parteneri de joaca![]()
ppicky multam de tratatie
offf,stiu ca geta avea un remediu cu ridiche parca

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
madyrizi spune:
picky,
ce temperatura are buburuza!!! imi pare tare rau sa aud asa... eu nu sunt cu ceaiurile sau produsele medicamentoase, nici naturiste nici altfel... foarte greu reusesc sa tin un tratament si la copii uit mereu cate o doza
. singurul tratament pe care l-am tinut au fost cele 6 luni de injectii, pentru ca eram constienta ca e de viata sau moarte.
SSABrya, eu am nascut la faimoasa Giulesti, cu dr. Cristescu, un medic foarte bun dar prea ocupat pt. gustul meu. adica s-a impartit intre prea multe nasteri in ziua/noaptea/ziua
respectiva.
picky, mihaita se sperie de chiuveta
(nu vrea si pace sa-i mai bag cate un picior sau o buca in chiuveta de la baie) si este antisocial: adica nu zambeste deloc pe strada, nu vrea sa-l atinga nimeni, sa nu vorbeasca nimeni cu el... decat daca cunoaste persoana. altfel, toate babele sau cunostintele pe care le intalnim pe drum sunt tabu. se intampla foarte des sa se repeada cate o mamaie la el si sa spuna ca-i frumos si...
, iar el reactioneaza cu o uitatura urataaaaaa
.
cris, s-a straduit bietul alex sa invete poezie de Eminescu, vreo cateva ore, dar nu s-a lipit deloc. mey, la matematica e spirt, dar la romana tre' sa trag de el. n-are deloc simt literar. acum e foarte fericit ca un concurs de romana (la care tinea doamna neaparat sa mearga) este in aceeasi zi cu concursul de matematica (la care vrea el musai sa mearga)
. era tare fericit aseara.
sunt datoare la voi cu poze cu invitatia la ziua lui alex (pe care o facem pe 6 februarie, el e nascut pe 8) si poze cu catrafusele de la Z, dar trebuie sa ma adun dupa racelile noastre.
mihaita e mult mai bine, se cunoaste ca a trecut raceala. respira bine, muci spre zero, dar... aseara a vomat tot ce-a mancat (cereale cu lapte) de la antibiotic, zic eu, de am spalat pana la 11 noaptea covor, parchet... cu el in brate ca sotul era in tura de noapte, iar alex dormea
. deci naspa rau...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SSABrya Bryanna a luat-o razna, abia ne mai intelegem cu ea, rasfatata peste masura. Greu ii mai intru in gratii cand o apuca nabadaile. Dar deh..., daca asa am invatat-o .Dimineata nu ma lasa sa dorm, trebuie sa ma trezesc sa plecam la plimbare cu masina si eu ce-as mai dormi....... In rest toate bune, cel putin normale. Bebe din burtik se dezvolta bine, este chiar mai mare decat sora-sa la aceeasi varsta... Singura problema e ca m-am sucit si nu mai vreau sa nasc cu dr mea la medlife. Acum sunt in cautare de dr si de spitale. Nu mai vreau la medlife din cauza costurilor, ma duce intre 80 si 100 mil nasterea si parca nu-mi vine sa ii mai dau. Am o prietena care va naste la universitar cu dr Vasilescu Sorin, cica f de treaba. Voi ati auzit vreuna de el sau a=ti nascut vreuna la universitar? Sau spuneti-mi care pe unde a-ti nascut, sa imi fac si eu o idee. Sau poate cunoasteti un medic amabil sa ma ia in evidenta la 27 de saptamani? Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna |
am citit mesajul tau si m-am vazut pe mine la 30 sapt
fara medic vai de capu meu, bafta multa sa gasesti un medic cum lam gasit eu, eu am nascut la targoviste, asa ca asta nu te ajuta cu nimik

ariciu a facut un anisor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata
is cheauna de cap....asa as dormiiiii dar bestia asta mica se trez cu noaptea in cap
picky tuse magareasca este tuse umeda....deci fuji si ia ceva homeopat...mai e siropul de ridiche neagra....o scobesti si pui o lingurita de miere inauntru si lasi asa pana ridichea isi lasa siropul acolo....e cumplit la gust....poti sa mai faci asa....mie nu mi-a acceptat ceaiul de ceapa asa ca am taiat rondele o ceapa, am pus-o intr-un castronel la macerat cu miere si lamaie, in cca 3 ore lasa un sirop, si ii dadeam de 3 ori pe zi sirop din ala, dupa masa, deci dupa nu mai bea sau mananca nimic cca 1 ora, efect ioc....cu Stodal am scapat, e homeopat, pt orice fl de tuse, nu stiu de gaesti aici....sanatate multa, ca si incurajare....daca e magareasca e pe final raceala dar tre sa faci ceva
vezi sa nu fie si eruptie denara, ca la mine s-a suprapus si eram toata uda ca facuse febra!!!
cris aminnnn!!! asta e pt pc![]()
calipso_zeus spune:
La Stodal ma gandeam si eu...dar doctorii ce zic?Cateodata ma gandesc ca e mai bine la noi...macar nu-ti lasa copilul sa se chinuie asa..
Simina1980 spune:
Neata!
Sunt la a doua cafea dar tot nu-mi revin-mi-e tare somn ......nu stiu ce am.Sper sa-mi revin dupa ce termin si cafeaua asta.Si am la treaba...
Picky-eu de ceai de ceapa stiam,imi pare rau ca nu stiu altceva.Aaaaaaa noua ne mai dadea mamaia lapte indulcit cu miere.
Cris-naspa cu calculatorul dar se repara,nu?
Ssabryna-nasol sa nasti fara medicul tau!E cam scump ce e drept dar important e sa fiti voi bine(tu si bebelina) ca banii oricum se duc.Eu la Andu nu am vrut sa ma duc la privat ca am vrut sa fac economie dar la a doua nastere nu mai fac prostia asta.
Alic-mai dai o pauza cu olita si mai incerci peste 1-2 luni.Am incercat si eu cu Andu dar in loc sa faca in ea sa o faca sa cante prefera sa puna apa din canita lui.Deci am lasat-o balta deocamdata.
Ema-nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu caine in casa si sa mai fie si la ciclu.
Trimit si revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
lavinia.p spune:
Buna dimineata si de la noi, am venit repede sa-mi iau cafeaua ca plecam de acasa, plecam la o prietena de-a mea si la prietenul lui Rares Dragos.Ramanem acolo sa doarma m icutii si sa mai putem barfii si noi umpic
. Am citit dar n-am timp sa raspund ii raspund doar la Picky legat de siroul de tuse. Da noi suntem cei incercati cu de toate ca tusa numai nu ne lasa. Picky dc e vorba de tuse seaca caci la noi asa a fost i-am dat asa: sirop de muguri de pin foarte bun, sirop de patlagina si in cele din urma am descoperit, adica mi-a zis dr cand am fost la spital de siropul Plantusin care contine: muguri de pin, patlagina, frunze de tei foarte foarte bun. I-am mai dat ridiche neagra scobita in interior.Puneam i8n interior seara miere in scobitura si pe dimineata lasa un sirop care e chiar ok la gust nu e scarbos deloc, cel putin nu mi s-a parut fata de cel de ceapa. Cam astea i-am dat eu am mers pe naturiste si la noi a functionat. Aaaa siropurile sunt de la Fares nu stiu dc gasesti acolo dar poate poti comanda de pe internet sa-ti faci un stoc, putea sa-ti ia Ema si sa va intaniti sa-ti duca, offff. Imi pare tare rau ca puca si tati sunt asa raciti, sper sa nu iei si tu.
si multa sanatate va doresc.
Va
pe toate si revin spre seara tarziu caci azi mergem cu nasii in oras la pizza

La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
neata fetele am venit la
, este al 2-lea mesaj pe care il scriu ca celalalt a disparut
asa ca o iau de la capat, eusunt cat de cat mai bine dar durerea de cap persiste, este una surda cat sa te streseze, ary este acum mai bine dar aseara a adormit urland, din cauza la dinti, masele nu sctiu, ca nu pot baga mana in gurita ei
, cu chiu cu vai a reusit aseara cez sa o pacaleasca sa ii dau pe gingii cu calgel
.
piky maimutica mea nu are nici o fobie, ea vb cu toata lume, se duce la toata lumea rade la toata lumea in concluzie toata lumea este a ei, mie nu imi face ff multa placere lucru asta, nu este bine, ca sunt oameni rai si nu as vrea sa pateasca nik
, de flex, aspirator, si alte huruitori nici nu se pune problema , sunt preferatele ei daca ar putea mesteri si ea ar fi foarte bine intre timp, sta si se uita ca nu are ce face
. daca vb cu soramea o sa o mai intreb de leacuri naturale ept tuse si las mesaj pe mess, si nu este buna febra asa mare ai grija sa nu faca convulsiiii
cris si o pomana ceva coliva la PC nik?? super tare bancu
, si nu fac scenarii dar eu iau problema si o intorc pe toate partile,

ema lasa bestiuta in pace ca el este ff matinal acum dar cand o fi la gradi sau scoala ai sa vezi cat o sa tragi de le sa se scoale
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik