**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 17
calipso_zeus spune:
Vad ca vorbiti de fobii..maria nu are doar e mai reticenta cu strainii si e explicabil a mai crescut si analizeaza mai mult lumea.Ea da cu aspiratorul,ea vrea sa faca tot,zice eu eu eu...la tot si ma alunga de acolo.peaca peaca fac eu...greu dom`le cu personalitatile astea...
getik1 spune:
dragele mele cu restul de mesaje revin cand termin cu papica(supa cu galusti pt mine si ary, si mancare de cartofi cu carne pt cez) asa ca acu intru la treaba
ma simt mult mai bine cu chef de treaba si altele sa vedemm daca am cu cine![]()
![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SSABrya spune:
picky imi pare rau pt buburuza ta.
Nu e dezamagessc,nu vreau sa te sperii, dar si eu am patit-o cu Bryannna. A avut o tuse nasoala mai mult de o luna. Am incercat mai multe siropuri si naturiste si homeopate, am incercat si cu ridiche, dar eu i-am pus zahar ca e mai buna la gust si intr-un final i-a cedat cu Sumetrolin, vechiul Biseptol.
Si i-am facut si injectii, apoi a trecut pe antibiotic sirop si nmk. Daca ma gandesc bine cred ca doua luni m-am chinuit cu tusea. Si in final, ti-am spus, m-a salvat sumetrolinul.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
cris_82 spune:
moamaaaaaaa ce liniste e pe aicea.......
mady cred ca e super haios cand il abordeza cineva necunoscut
a mea daca e bagata in seama ar fi in stare sa ma lase

ema stai asa fata ca inca nu-i fac coliva,se poate resuscita deseara ca vine chirurgul(adica nato) si il inviaza![]()
simina binenteles ca se repara,nu degeaba am un ditamani IT-istul in casa![]()
lavi asteptam sa ne spui cum a fost la pizza
P.S. verifica-ti contul..
getik sa iti spun ca bancul mi l-a trantit al meu aseara??
![]()
[b]getik[/] harnicutoooo

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
getik1 spune:
fetelor scandal mare pe bautura, astia sunt chiaunio, chiar imi trebuie fluier,
, se cearata pe damigeana de vin, si eu sunt la mijloc socramiu zii lu soarata sa taca ca o bat aia imi zice vezi cal joc in picioare
ca la nebuni
azi iar m-am infipt in ea da o incolo daca ea nu ma respecta nici eu pe ea m-ia scos fata afara dezbracata
daca raceste o joc in picioare, ca nu bag eu medicamte ca vrea ea sa se laude cu copilu meu[voma][voma]![]()
![]()
, mancariuca este gata acum tre sa fac curat in bucatarie si am terinat treaba, poate sa vina si cez si sa papam, imi este ff bine acu beau o gura de 
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
da ce ati patit azi?ce faceti??
ia sa va inveselesc eu oleca ![]()
"Doua babe discuta despre sotii lor:
-Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%!
-Leano, Ion al meu e impotent 300%!
-Cum asa?
-A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si limba!!!"
"Doua babe in cimitir, pe bancuta.
- Auzi? Da tu cati ani ai?
- 97.
- Si mai pleci acasa?"

BAZAR
Simina1980 spune:
Salutare la amiaza!
Am mai facut din trebi dar mai am......

Sunt la a 3 a cafea si tot ametita sunt-daca nici la a 4-a nu-mi revin plec acasa sa ma culc.Bine de vina e si vremea asta de cacao si statul cu ochii lipiti de monitor si altele si altele....
Cris-ms de bancuri,ne mai descretim si noi fruntile!
Getik-ce ma distrezi tu cu socrii tai!Offff dar nu e de ras,e nasol ca se intampla asa-pacat ca sunt 2 oameni maturi si ar trebui sa fie un exemplu ptr voi.......Ma bucur ca esti bine!
Lavi-mi-ai facut o pofta de pizza de mor,dar de pizza in oras nu acasa.Poate iesim si noi in week-end,sa vedem!A si ce bine ca ai mai iesit!
Va las!Mai vin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
si musai trebuie sa cititi si aicea ![]()
![]()
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2674

BAZAR
emanouela spune:
m-am stricat la cap...m-am apucat de impletit![]()
cris de faci coliva sa stii ca vreau si eu![]()
getik in mom in care o sa inceapa sa doarma pana mai tarziu si sa proceseze ce 7 e ora matinala, ceasul meu biologic vafi sett pe ora matinala de trezire si nu voi sta singura sa beau cafauaaa....ma razbunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
simino nu-mi amintiiiiiiiii!!!! ca ma iau damblalele
emanouela spune:
alic vazut pitica
....mai mama, ai mila de mine.....vii cu peisaje din astea cand aci de o sapt ploua continuu....ntz, ntz, ntz