**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 15
calipso_zeus spune:
Alic ii transpira palmele si picioarele...nu-i asa Cris?Dar nu-i bai la cat esti de slaba....merge....![]()

Of e greu cu gradinitele si scolile astea..nevoie mare....la noi sunt putine si proaste,la gradinite ma refer si nu sunt locuri...offff greu si la noi cu alte natii da` sunt oameni si oameni,peste tot sa stiti fetelor.
Orice padure are uscaturi indiferent de locul unde se afla.
va pupam eu si maria
A Mady eu cand doarme o asez dreapta fixez reperele la capusor si calcai si cu ruleta..
Picky_toto spune:
Imediat ne imbracam sa plecam la pediatra..
Mady off nasol ca sunteti pe antibiotic..cred ca si noi nu scapam.;cu toate ca nu prea as vrea asta-i... Cu mancatul ce pot sa-ti zic, nu am numarat pana acum cate lingurite papa..dar oricum in ultima perioada doar vreo 3-4 inghitituri..iar azi mai nimica...astept sa ii treaca "buba" si apoi voi vedea cum va sta la capitolul papica. Cu masuratul e si la noi problema..o tenteaza cand o pun la perete, da nu-i place cand pui semnul..nu-i place ca i se umba pe deasupra caputului...si se tot misca sa vada ce si cum ..iar cand aduc metrul incepe sa planga..de ce nu stiu..de teama cred...
asa ca masurarea nu e chiar perfecta deci cu +-![]()
Alic off oare nu-i place olita..ai incercat la wc? Stefi mai nou isi ia "hupa" puzzel-ul si cere caca la olita..deci olita ei ii place
..noi avem 2 olite diferite...una gen scaunel in living si o olita normala in dormitor si colac ptr ea la wc dar ala il folosim rar de tot...
Nu mama nu o dau la scoala dar asta-i sistemul si nu avem ce face...trebuie sa alegem chiar si ptr gradinita...deci bataie de cap nu gluma..la scoala o sa fie mai usor, ca va ramane tot la scoala la care va merge la gradinita(asta daca nu o mutam noi)..;pana la finalul clasei a 6..prima treapta..si din a 7 se va orienta spre un profil dorit.. treapta 2
deci bataie de cap ..da na ne dam dupa ..nu?!![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
29+ ..o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui calipso_zeus Alic ii transpira palmele si picioarele...nu-i asa Cris?Dar nu-i bai la cat esti de slaba....merge.... ![]() |
n-am inteles ce-ai vrut sa spui...sau cui te-ai adresat, mai bine zis...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Picky_toto spune:
Fetelor intrebare
Ai vostri copii de ce le este frica?! stiu ca a mai fost o discuite in trecut despre asta dar la noi au aparut alte probleme de genul asta si au mai disparut din cele din trecut.. ![]()
Noua ei frica este de inaltime..adica sa fie luata in brate si putin ridicata..nu indraznim mai mult ca incepe sa planga si se sperie rau..La baie la fel, o iau in brate la ghiuveta sa o spal la fundulet..ii e frica sa nu-i dau drumul, sa nu cada de la mine din brate ...ma tine strans si deja incepe sa planga de frica...
I-a trecut frica de pelerina de ploaie de la carucior...
Calipso asa e, orice padure cu uscaturile ei...si noi va pupam 
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alic
n-am inteles ce-ai vrut sa spui...sau cui te-ai adresat, mai bine zis... --------------------------------------------------- ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009) |
Ti-a raspuns la problema pe care o are Cris.. ce ar insemna hiperhidroza palmo-platara...eu habar nu am ce este..am intrebat-o pe Cris si astept sa ne zica

05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
SSABrya spune:
Picky tocmai am vazut ca ai tot fetita, felicitari.
Cred ca esti tare bucuroasa.
Suntem mame de printese

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
cris_82 spune:
prima data sa va mai inveselesc cu un banc ![]()
Un tip se duce la biseric#259; s#259; se spovedeasc#259;.
Preotul îl întreab#259;:
- Ai f#259;cut p#259;cate?
- Da p#259;rinte…
- Te lepezi de Satana?
- M-a#351; lep#259;da p#259;rinte, dar am 2 copii cu ea
si acum sa trecem la ale noastre...
ema cere decont la catea![]()
picky imi pare rau sa vad ca sotul si puca mica sunt gripati amandoi,multa sanatate sa treaca mai repede pacatoasa asta de gripa
Da tu ce credeai?ca fi-mea e usa de biserica?nuuuuuuuuuuuu e cea mai mare belea la usa omului
.Simptomele sunt destul de neplacute pot spune,transpiratia excesiva a palmelor si talpilor si e foarte enervant si deranjant in acelasi timp
Spor la alergat dupa o locatie ok si sa ne ti la curent
Daaaaa,cunosc ca am mai avut un catel,pe Bubu care mi l-a calcat masina acum 2 ani,si tot asa,l-am avut de cand era puit si ma disperase cu stransul dupa el,dar acum am experienta si oleaca mai multe tigle lipsa![]()
mady bafta maine la concurs,tinem pumnii sa ia locul I
stai tu asas ca si fi-mea face dezastru in fiecare zi de zici ca am o intreaga grupa de la gradi pe capul meu,numai ca se pare ca m-am tacanit acus la batranete![]()

Eheee,e cu schipsis masuratul la cupchil
,am un reper in bucatrie pe faianta ca fiica-mii ii place sa stea acolo sa beleasca ochi la cate o reclama mai bengoasa,eu bag bine ochiul sa vad pana unde e marimea,si apoi dau fuga la rul;eta sa masor distanta

.Uite ca la mancare am un verital sac fara fund,si e domnisoara
are ditamai burdihanu si celulita pe bucinele si ar manca non-stop

getik fata,recomand cu toata increderea 2 capsule de imodium si sa vezi ca esti ca si noua
cu parere de rau,trebuie sa-mi fac cont cica pe facebooks si fug de asa ceva ca dracu de tamaie,dar daca ai altceva de votat,pune link si bag vot cu cea mai mare placere
alic http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Transpiratia/hiperhidroza-transpiratia-excesiva_1412 
..ai rabdare ca va cere singurica la olita

calipso asa e
pickypai de barbati straini..cum ii vede urla frate cat o tim plamanii,chiar daca respectivii nici nu o baga in seama

ssabrya 2 printese 

..tu cum te simti?
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Picky_toto spune:
Salutare
Ne-am intors de la medic ..verdict: infecte in gat deci din seara asta suntem pe antibiotic..am umblat si dupa o farmacie deschisa noaptea numai ca sa incepem din seara asta tratametul..ce sa facem era de asteptat cu vremea asta..deci gripa nu e ci doar gatul in pioneze
Ssabrya multumesc, asa este o sa fim mame de doua printese..iti dai seama ca ma bucur foarte mult
...Voi ce mai faceti? Cum sunteti? Ce face bebelina mica din burtica? dar Bryanna?
Cris asa e..Bubu
..se sperie de barbati straini?!
super ...ce as vrea ca si a mea sa faca la fel.;numai ca sunt slabe sanse
Imi pare rau de problema pe care o ai..nasol ca nu exista tratament ..
Va pup acum, ne auzim dimineata la cafea
noapte buna
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
SSABrya spune:
Bryanna a luat-o razna, abia ne mai intelegem cu ea, rasfatata peste masura. Greu ii mai intru in gratii cand o apuca nabadaile. Dar deh..., daca asa am invatat-o
.
Dimineata nu ma lasa sa dorm, trebuie sa ma trezesc sa plecam la plimbare cu masina si eu ce-as mai dormi.......
In rest toate bune, cel putin normale.
Bebe din burtik se dezvolta bine, este chiar mai mare decat sora-sa la aceeasi varsta...
Singura problema e ca m-am sucit si nu mai vreau sa nasc cu dr mea la medlife. Acum sunt in cautare de dr si de spitale.
Nu mai vreau la medlife din cauza costurilor, ma duce intre 80 si 100 mil nasterea si parca nu-mi vine sa ii mai dau.
Am o prietena care va naste la universitar cu dr Vasilescu Sorin, cica f de treaba. Voi ati auzit vreuna de el sau a=ti nascut vreuna la universitar?
Sau spuneti-mi care pe unde a-ti nascut, sa imi fac si eu o idee.
Sau poate cunoasteti un medic amabil sa ma ia in evidenta la 27 de saptamani?
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
getik1 spune:
fetelor am venit, cu durere de cap dupa mine nu trece nici cu : ibalgin, nici cu mig 400
.
piky a halit ary un castron imens de spanac cu piept de pui, mady fimea haleste la greu de toate.
in seara asta a bagat un castron de compot de pere cu biscuiti
.
ati avut o tastarnita si azi de mama mama.
piky si mie tot scoala catolica mi se pare mai ok, iar in ceea ce privesete arabi astia sunt peste tot.
potaita mea se simpte bine, cred ca ieri a ancat de la porcu lu aia ca a lasat in curte o groaza de alea aruncate si eu am uitat de paty afara
ea a halit si aseara avea indigestie de mama mama, azi dimineata radea nasu de ine ca poate sunt gravida dar nu prea am cum ca acu sunt cu rudele de la lacul rosu, asa ca nu am idee dupa ce pleaca imi iau test, rugativa pt mine sa nu fiu, ca am inbulinat-o ca nu am voie sa tin sarcina si nici avort nu vreau, asa ca mai bine sa nu fiu
.
cris naspa cu hiperhidroza ta, dar ce ziceai ca ia la coloana?? ca nu mai stiu
.
ma bag acum sa fac comanda la margele si la nani si maine daca imi este bine pun pozici cu ce am mesterit azinoapte![]()
ne auzim dimi la cafea poate sunt si eu mai intreaga la dibla, ca la stomac acum sunt![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik