**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emo pune pampers la catea ca sa scapi de griji

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e pe final....lasa-ma in durerea mea....sa mai dau bani si pe pampersi la caine...ma lashiiii????? cati bani mananca anual cainele asta.....mi se face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mi-am bagat fata si soata la somn..asa ca eu savurez in liniste un mar cu biscuiti...si fanta... La amandoi au inceput sa le creasca febra

Calipso spre asta am inclinat si noi, acum cum ne-o fi norocul cand vom face inscrierea
Cris stiu dar al meu sub ruptul capului nu va face injectii indiferent de care vor fi..prefera sa o duca asa si oricum si alea trebuie date de medicul de familie..iar aici nu se da nimic ptr grima..Da nimic..nici la copii..doar bai calde, antitermice si ceaiuri. Mmama deci te cearta rau ca-i distrugi frontul de lupta ..Asa deci naturalul e mai lipicios....dar mai gustos Si ce simptome produce boala asta? char nu-i remediu? Asa este si noi trebuie sa ne mobilizam si sa facem programari ca sa mergem sa le vedem pe toate pana pe 16 feb cand se deschid linile de inscriere ptr parinti cu un singur copil..acum in ianuarie se deschid ptr parintii care au mai multi copii..deci avantajati sunt copii care mai au un frate/sora in aceea scoala..iar noua ce ne mai ramane ..ok consider norlam acest lucru..ptr ca ar fi culmea sa duci un copil la o scoala si pe altul la alta scoala...Oricum materie se face la fel peste tot si nu ii incarca creierul copilului cu alte prostii ca la noi...doar ca in unele scoli se pune mai mult accentul pe educatie decat la altele..depinde de schema de predare a fiecaruia.
Ema uite tony si emmy sunt la scoli normale..nu catolice..bine in turnhout, ca acolo stau...nu au straini in scoala decat 2-3 jumate tailandezi,si 1-2 de culoare...se face scoala nu zic nu, dar tony de la bun incpeut a fost un copil inteligent..prindea repede orice..insa odata ajuns la scoala neavand o alta clasa separata ptr copii cu un iq mai ridicat s-a culcat pe o ureche si s-a delasat..zicand ca el e cel mai destept(vina ii apartine bunicii lui)si ne vrand sa invete din onu ceea ce el stia..se plictisea asteptandu-i pe ceilalti colegi ai lui sa il ajunga din urma...el la 4 ani stia alfabetul, scria cuvinte, facea socoteli..stia cateva cuvinte in engelza ca-l invatase bunica sa ..;si uite asa acum tony e printe ultimii in clasa, nu il mai motiveaza nimci sa invete is daca raportul lui nu e bun da vina pe un profesor ca ala nu i-a calculat corect...
Pe cand prienteni nostrii isi au copilul pe Alex, la o scoala catolica de maicute..uniforma, se pune accent pe educatie si culmea ca are in scoala mai multi musulmani decat as fi crezut eu..ca e aici in toamna "suikerfeest" mare petrecere la musulmani unde isi taie oi .gen craciunul la noi..in fine si a cazut intr-o joi parca ..asa ca niciun copil nu a fost la scoala, niciun musulman nu a fost la munca iar in clasa la Alex au fost doar 6 copii care nu erau musulmai..
Asa ca pe chestia aceasta nu ma bazez deloc...ca daca ar fi sa aleg o scoala unde nu sunt musulmani at ar trebui sa ma duc intr-o comuna de langa Antwerpen de bogatani unde stiu sigur ca nu sunt..dar crede-ma ca eu chiar nu ma nimic cu ei.am mers la scoala ptr a invata limba aici si am avut toate natiile posibile..cu unii m-am inteles bine cu unii nu prea..am muncit cu marocani si unii sunt ok, unii nu...la fel sunt si romanii..deci nu prea ma bazez pe asta.
Cris si te tenteaza ideea unei potai,nu?! stai sa te vad eu cand mai ai timp sa strangi si rahatul dupa el, pana nu-si baga miru mainile in el..Ca asa sunt la inceput, mici si iti fac prin toata casa.. chiar daca au si coltul lor unde isi fac nevoile...sunt si ei bebelusi
Calipso stiu ca e in grafic, ca a mea de la inceput a fost la mijlocul graficului, deci nu imi fac probleme de genul asta. Oau da e inaltulta bine...si la kg cum stati?! Cred ca-i tare sucmpa cand pupa ea gresia ...e o amestecatura de germana cu engleza (olandeza.numai ca aia vb din gat ca si cand ar scuipa )

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Ema off ce belea..asa ca sa-ti fie de bine ca ai ajuns acasa, nu?!
Cris sa ai un animal aici e scump rau..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

picky oameni si oameni, se sa zic....la mine balanta inclina spre evitarea arabilor...nici eu nu am nimic cu ei, am chiar prietene maroance care stau in Maroc dar au studiat in Iasi....dar cei de aici mie pers nu mi-au facut o impresie buna...adica prefer sa nu-mi vina copilul acasa plangand ca arabii il fac in N feluri pt ca manana un sandwici cu jambon de porc si sa ma intrebe....mama ce inseamna c u r v a??? ca asa au zis baietii ca esti tu ca imi dai sa mananc asa ceva....si asta e reala. or fi altfel cei din Anvers...pt ca sunt mai putini dar aici e jale .....ft multi, sufocant de multi... facute clanuri, pe cartier....si de treci prin cartier arab mori ce mizerie....gata, m-am racorit

Mergi la inceput

da picky e de welcom si poate esti prea odihnita....deci leaga-te de mop. ii doresc sa nu ma scoata din pepeni ca o strang de gat...ficiormiu drama casa

Mergi la inceput

Mi s-a trezit fata ..mult mi-a dormit

Ema sunt si aici destui mama, multi...da noi avem norocul ca ne-am mutat intr-un carier unde nu sunt asa multi..evitam zonele unde majoritatea sunt musulmani sau centru Anversului...prefer mai la margine dar oricat as incerca sa evit scolile unde nu sunt musulmani nu voi reusi..si oricum pana la urma si noi suntem niste straini in tara lor..nu? ma refer la belgieni..deci ei ar trebui sa fie mai rasisti ca noi..si sunt dar cu romanii, bulgarii...dar nu si cu marocani.nu aici in Antwerpen .. si stia ca vin albanezii care sunt mai rai ca marocanii..aia taie si spanzura pe fata...deci o sa fie grele de tot

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am fost tare ocupata zilele astea... si de o ora ma chinui sa rezuperez. mai, zici ca a innebunit lupu' cu atatea teme.scrie fiimiu cate 2 ore la ele. acuma are si concurs maine cu poezie de eminescu . io nu zic ca nu trebe, da' e benevol... cica.
in fine... sa trec la lucruri serioase:

cris, eu nu tin caine, pisica sau alt animal in casa nici sa ma tai. nu strang eu destul dupa astia 2? nu-mi ajunge cat spal de pe covoare si parchet? apa, lapte, suc... etc. in curte, nene, ca altfel ii dau pe toti afara .

getik, eu as tine si scoru'. sa vedem cine castiga in runda finala? campionat in toata regula. rad eu... dar imi pare rau ca esti in situatia asta. te simti mai bine? ai luat ceva de burta? furazolidon sau altceva?

picky, noi ne-am dres un pic. mihaita e pe antibiotic ca nu mai mergea. eu ma chinui sa iau un paracetamol, de-abia l-a scos sotul din dulap aseara. poate reusesc in seara asta sa iau. ce-ti face mandra? tot febra? e greu cu doi copii (ca si barbatu' e tot pe-acolo) bolnavi...

mey, voi cum ii prindeti pe astia mici sa-i masurati? eu nu pot sa pun mana pe el ca nu sta deloc. e intr-o continua miscare.

aaa... si ai vostri mananca tot 10 lingurite de mancare? asta zici ca le numara, cand ajunge la 10 incepe sa o ia la vale si fuge .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Picky, dar tu vrei s-o dai pe Stefi direct la scoala?
Crisce e hiperhidroza palmo-platara?
in legatura cu facutul in pantaloni, eu n-o cert ca uda pe jos, ci pt ca e incapatanata si desi las oala prin casa s-o vada, nu vrea s-o foloseasca si pace...aseara am prins-o cand se asezase intr-un colt si mi-am dat seama ce vrea; am pus-o repde pe oala, a stat vreo 7 minute sa zic si n-a facut nic; am mai lasat-o fara pampers prin sufragerie cu taica-sau si numai vad ca vine si ma duce de mana sa-mi arate bucuria din hol..nici nu stiu cum ii cazuse din pantaloni ...si oala era la 1 metru de ea
stai linistita ca de Dariusca nu ma ating...te-ai orientat bine cu fiica-ta..cred si eu, cetatean belgian

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput