**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
am terminat treaba in sfarsit,dar m-am enervat cu niste colegi

getik fata,nu cumva luarati vreun microb de la catelusa??
ema nu au fata si termopane balcoanele ca eu vreau sa aiba acces la tot![]()
picky off,sper ca puca sa nu fi luat si ea
da tu ce parere ai fata,ca nu am incercat si varianta ta cu naturalul??![]()
![]()
numai ca aia e doar asa de moment ca pe urma trebuie sa sari sub dus ca nu poti sa faci nimica..te lipesti de la dulcele ala ca naiba...Nu ma refer la antibioticpe cale orala,ci la injectii(sper sa nu mi-o iau pe coaja de la nicu ca am propus sa-l ciuruim
)dar e sper binele lui
.Nu le mai strange?stai sa vezi ce face a mea..eu strang si ea ma cearta si le arunca din nou in spatele meu
.La mine e sad
se putea trata cand eram mica,dar nu a avut cine sa-mi poarte de grija si acuma trag..hiperhidroza palmo-platara
,nu se face decat un tratament de ameliorare si atat pe toata durata vietii.
alic vezi ca dariusica e deja luat
,mai nou facem planuri sa mergem sa petim flacaul
.Ai rabdare cu ea,nu o speria daca face pipi in pantalonasi ..si noi suntekm la capitolul dezvatat de pampersi de mai bine de 2 luni e e tare greu.Ba la un moment dat incepea sa planga cu suspine daca facea pe ea,cu toate ca nu o certam ci veneam fuga cu mopul si galeata sa sterg ca sa nu se joace mandra in pishulica.Bine,ca am aflat pe urma care era si cauza plansului,dar nu mai conteaza..ideea e sa ai multa rabdare si scoate covoarele momentan pana invata cum sta treaba 
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
cris_82 spune:
picky eu am o problema cu religia..dar sincer,as merge in primul rand la fata locului sa vad exct cum star\u treburile la fiecare scoala in parte,si abea apoi am vedea care va ramane alegerea cea mai buna
pana nu vad cu ochii mei,nu ma pot decide unde sa duc fata.

BAZAR
cris_82 spune:
Nu cred ca v-am spus,dar soata a propus sa luam un pui de chow-chow de 2 saptamani
.Ia sa ma vedeti cum ma razboiesc eu cu 2 caricaturi(miruna+catel)si ce circul naibii o sa fie

BAZAR
emanouela spune:
picky nu astepta de la cadre sa fie geana pe copii, nu sunt, se plang mamicile de asa ceva, aici....vin copii cu vanatai, cucuie, etc....si vb si de scoli particulare. deci e o chestie pe care asa o intalnesti la toate scolile, poate or fi si exceptii, nu zic nu, dar cam asta e atitudinea lor. in functie de ceea ce vrei tu mai mult pt ea, sa nu fie nici pt ea nici pt tine prea greu...si eu cam in aceeasi oala cu tine sunt, tre sa caut ceva ca in aprilie sa il inscriu pt 2012 cand va face 2 ani juma. m-ar fi tentat si pe mine catolica....trebuie sa merg sa vad insa...mergi si vezi unde sunt mai putin arabi sau ideal ar fi deloc, pare discriminare dar prefer sa fiu eu asa in loc sa aiba de sufetit copilul meu si eu sa stau sa fac terapie cu el dupa. am un caz in care copilul, roman ortodox, a suferit cumplit...si el ca pers si evolutia lui in scoala din cauza rautatilor, discriminarii (pt ca ei zic ca suntem noi rasisti dar ei sunt peste noi cu rasismul).
alic sarumana. si Dsrius tot 85 are, asa ca stai calma, e in grafic![]()

Picky_toto spune:
Calipso e ok ca prinde repede dar ma gandesc ca-i prea multisor ptr varsta ei
poate la inceput pare distractiv ca o luati ca pe o joaca dar mai tarziu o sa incepi sa ia pretentii mai multe de la ea si sa nu uiti ca-i doar un copilas 
Stefi adoara is ea povestile, sa-i citim, intelege cand ii vorbeste cineva in flamanda dar nu am incercat niciodata sa o invatam si pe ea..Am hotarat asa.acasa vom vorbi cu ea in romaneste si flammada o va invata cand va incepe sa mearga la gradinita...deci voi incerca limbile acestea doua sa le invete foarte bine scris si vorbit. Uite de ex aici nu se face engleza, franceza din gradinita..nu, nu ai sa vezi asa ceva niciodata..ar fi prea mult ptr un copil..se incepe treptat...cu franceza in clasa 5, apoi se baga si engleza prin clasa 6 sau a 7.(nu mai stiu sigur cand a inceput tony) si apoi din a 8 se baga si germana..si iti zic sigur ca marea majoritate a belgienilor, fie cu studi superioare fie nu, stiu cel putin aceste 3 limbi pe langa limba lor mama...Asa ca eu nu ma pretentii atate e mari de la ea de pe acum...o las usor, usor sa fie copil, sa se simta bine cu ce i se pare ei mai interesant..sa-si zica numele pocit "teti"
sa nu stie inca cati ani are...sau zice din cand in cand "unu" dar nu cand o intrebi de varsta...nu..ci cand mai vrea ceva inca o data...sau mai zice "data"..si o las sa vb inca in bebeluseasca ei
are toata viata timp sa invete, nu-i de ajuns ca deja de la 6 ani se intra la scoala..in ro intra copii si de la 5 ani(asa am vazut la un reportaj la tv la stiri
Acum fiecare cu decizia lui si fiecare stie cel mai bine ce e bun ptr copilul sau..eu stiu ca nu am pretentii asa mari de la ea de pe acum..astept sa vedem cum va fi cand va intra la scoala..dar mai e pana at ..Asa ca pana la perioada aceea o las sa fie copil...sa simta ca-i copil..

Alic pai e cam la inaltimea pe care o are si Stefi...si cred ca e ok..deci e inaltuta
Nu mai o pedepsi ptr ca a facut pipi pe ea.e normal .nu e invatata inca cu olita asa ca e greu la inceput..explica-i ca ce a facut ea e pipi si ca pipi trebuie facut la olita ca altfel udam hainutele..dar nu folosi olita ca pe un colt de pedeapsa ca at clar o sa prinda teama de ea. Asa e la inceput e greu, dar sa nu uitam ca si noi la inceput am facut la fel..mai ales ca nu era pampers pe timpuri...nu la noi..Stefi face pipi si in pampers si la olita, caca doar la olita..dar se mai scapa din cand in cand si in pampers..si din noiembrie merge la gradi deci trebuie musai sa i dezvat de pampers dar am zis ca incep cu lasatul fara pameprs prin primavara cand se mai incalzeste si afara..pana at nu ma strezez si nici pe ea... Asa ca sfatul meu, nu o pedepsi ptr ca a facut pipi pe ea si nu la olita...explica-i frumos si usor usor va intelege..incepe cu inceputul..pune-o dimineata cand se trezeste, si inainte sa o pui la somn seara sau chiar si la somnul/trezitul la pranz, pe olita zi ca trebuie sa faca pipi si uite asa va invata, dar usor, usor..
chiar daca vir fi momente cand face si momente cand nu...e importat ca iti va sta pe olita 
Cat despre tele ce sa zic..mai multe un stiu, doar ca mama a inchis contractul cu rds..avea 2 tele de la ei.;cica cadou(le-a primti fratele si a semnat fara sa citeasca ce semneaza) dar in contract scria ca daca accepta tele astea at e obligata ca 2 ani de zile de la primirea tele sa fie abonati la ei..oricum ea a inchis contractul inainte de acest termen, a vrut sa predea si tele dar nu au vrut sa i le ia asa ca inca le are in cusotidie ambalate in cutiile lor ..de at nu mai stiu nimic ca nu am mai prea vb cu ea si nici nu am mai intrebat de ele...oricum eu cred ca nu-i asa grav..poate ca e doar ca sa sperie clientul..si nimic mai mult.. sau nnu stiu...

Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
29+ ..o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
calipso_zeus spune:
Vad ca vorbiti de inaltimea bebeilor...Mariuca are 86 cm la un an si cinci luni.E inaltuta,la limita de sus a unui grafic de ala de analiza dar e ok.E in grafic asa ca nu va faceti probleme deloc feteLOR.Sanatosi sa fie ca ii iubim ca-s ai nostri nu?
Si Picky sa stii ca daca are chef are si ma asculta, daca nu ma ignora si face ce o duce capul pe ea..taraie un bidon mai aduce unul,il pune in carucior si-l plimba,il cearta,taraie masuta ei mica si o muta de colo colo....pune mingea pe scaun si impinge scaunul...etc,etc....numa de ale ei.Si pupa tot ce prinde,inclusiv gresia:D ii place ei si apoi face mai mai si iar zice"pupa" si se inchina pe acolo...
Flamanda mi se pare a naibii de grea...o germana frantuzita parca nu?Pai daca pricepe Stefi e super.Deja stie si ea limba.Si Mariuca pricepe tot ce spun dar face doar daca vrea.![]()
emanouela spune:
cris e acasaaaa, de a doua zi de cand am ajuns noi....ce crezi???? scap de ea???? nici o sansa. si mai e si la ciclu....deci la mine e ca ma macelerie, numai picaturi de sange pe jos
....stau mipita de mop si el de mine