Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Azi cand i-am dat fructele, i-am dat si lui o lingurita sa pape si el singur. Cand si-a bagat lingurita lui in gura pana in stomac m-am speriat. Copii astia nu au nici o masura... Rody, la tine am vazut ca si Isa era cu o lingurita in mana...tu cum faci? |
ii dau lingurita sa o prinda mai de sus, dinpre cavitate... cum sa explic?! adica las mai lunga coada linguritei si ii las in manuta cat sa nu se inece... dar daca nu ii e foame e foarte civilizata, nu o indeasa tare...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
senty_mary spune:
fetele de vreo saptamana am observat la Andrei niste cojite galbene pe cap si il mananca saracutul ca se tot scarpina si se traage de par.
i-am zis doctorei si a zis ca e normal la astia mici si ca o sa-i treaca si sa-l dau cu ulei de corp inainte cu juma de ora de baita. l-am dat de 2 ori da nu vad nici o ameliorare. tot asa se scarpina saracu.
a mai patit careva din voi asa? si daca da ce ati facut?
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui senty_mary fetele de vreo saptamana am observat la Andrei niste cojite galbene pe cap si il mananca saracutul ca se tot scarpina si se traage de par. i-am zis doctorei si a zis ca e normal la astia mici si ca o sa-i treaca si sa-l dau cu ulei de corp inainte cu juma de ora de baita. l-am dat de 2 ori da nu vad nici o ameliorare. tot asa se scarpina saracu. a mai patit careva din voi asa? si daca da ce ati facut? Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
am avut si noi,il dai cu ulei cum ti-a zis dr.dupa care incerci sa cureti cojitele cu pieptene de bebei, se desprind usor,apoi il speli,normal pe cap.daca nu s-au dus in totalitate, a 2a zi repeti operatiunea.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
am avut si noi,il dai cu ulei cum ti-a zis dr.dupa care incerci sa cureti cojitele cu pieptene de bebei, se desprind usor,apoi il speli,normal pe cap.daca nu s-au dus in totalitate, a 2a zi repeti operatiunea. Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
asa am facut si noi...cu piaptan din os
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Merci, Rody
Eu l-am facut cu ulei de corp pe cap inainte de baita. Dar apoi mi-am luat gelul de baita de la Mustela, hipoalergenic 2 in 1, si il spal pe cap cu el si nu au mai aparut...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
senty_mary spune:
www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-avene-pediatril-gel-cruste-copii~p-7911389.html" target="_blank">gelul asta, cica inmoaie mai bine ca uleiul, insa eu as incerca intai cu ulei
Mai nu stiu ce sa zic de pediatra mea ca mi-a dat numai produse scumpe.. acu' eu stiu ca ei sunt mituiti cumva (cu mese, conferinte) sa recomande produsele astea, asa ca as incerca intai cu varianta clasica, uleiul.
Apropos, ulei de corp de bebelusi sau ulei de gatit?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ulei de corp de bblusi
michelle1981 spune:
senty mary noua ne-a zis pediatra sa ii dam cu www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-avene-pediatril-gel-cruste-copii~p-7911389.html" target="_blank">gelul asta, cica inmoaie mai bine ca uleiul, insa eu as incerca intai cu ulei
Mai nu stiu ce sa zic de pediatra mea ca mi-a dat numai produse scumpe.. acu' eu stiu ca ei sunt mituiti cumva (cu mese, conferinte) sa recomande produsele astea, asa ca as incerca intai cu varianta clasica, uleiul.
Apropos, ulei de corp de bebelusi sau ulei de gatit?
michelle1981 spune:
S-a stricat formatul paginii
Senty mary, incearca sa stergi citatul meu, poate de la linkul ala gresit e..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
ce liniste e azi! Am facut ciorba radauteana, am mancat un pic, dar parca mi-e greata de ea, ca stiu ca are ou... si ca oul e crud... mie nu imi place nici ciorba de burta, cumva ma asteptam sa nu imi placa nici asta... sper sa ii placa sotului...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
am crezut ca o ia razna calculatorul meu de arata asa pagina...
abia ne-am intors de la coafor, ce bine mi.a prins masajul! tipa aia e o binecuvantare ptr capul meu, plus ca are si 2 copii, asa ca avem despre ce povesti...
e o vreme de primavara, cred ca-s peste 20 grade, am toate geamurile deschise, isa a adormit pe drum, ma duc sa-i fac pireul de amiaza...
am luat spanac verde, sa vad daca ma pricep sa-l gatesc in vreun fel. acum cu diversificare lui Isa, poate ma reeduc si eu cumva
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)