Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si din partea naostra Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!MATEI!!!!si toti delfinasii frumosi.
BABMBOLETA,LA MULTI ANI!!!mami frumoasa
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si din partea naostra Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
si din partea noastra
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Dupa 2 saptamani de la suculet deja i-am scos o masa de LM, deci orarul meselor arata asa:
dimi 8:00 220 ml LM
pranz: 11:00-11:30 masa de fructe (piure, suc)azi 100 g piure, 100 suc, cam asa
13:00-13:30 220 LM
prima cina: 17:00 220 LM
cina 21:00
Deci am ramas cu 4 mese de LM, care bat in jur de 220 ml fiecare. Eu fac suculet din morcov, mar, sfecla (de ex) si ii dau si pulpa de la mar, peste care mai adaug din suc. Nu cred ca m-am exprimat prea romaneste, dar ideea e ca de azi i-am scos o masa de LM si i le-am marit pe celelalte.
Dupa supica, cand ajungem sa mai scoatem o masa de LM, voi mari cele 3 mese de LM la 250.
Nu e batut in cuie, voi fi maxim de atenta sa nu-i fie foame.
Dar, tinand cont de faptul ca are aproape 9 kg, nu cred ca-i bai, plus ca la cantarirea saptamanala ma prind daca-i prieste regimul de viata nou, ori ba.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
Mycya spune:
Michelle eu folosesc trixera si e f buna, o am din septembrie si inca mai am un sfert din ea.
Bamboletta foloseste Bubchen si a spus ca e buna . da un search pe google, crema fata bubchen pt dermatita si o vei gasi. dar am vazut ca are gramaj mic. cam tot pe acolo e pretul si daca ei Avene trixera .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Michelle, asa am avut si noi, imi venea sa ma duc in lumea mea cand vedeam cum ii arata fatuca , plus ca se mai si zgariase, am sa revin cu poza. Eu il spalam cu bubchen pe fata si il dadeam cu crema de galbenele. S-a rezolvat, acuma cand incepe sa roseasca si sa se usuce sunt cu crema de galbenele de plafar pe el (ca oricum il spal cu bubchen). Ma bucur ca nu a fost nevoie sa ma bag in produse scumpe, dar nu as fi ezitat sa o fac daca nu se ameliora.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Mara Madalina de ANDREEA84 Mami, ce mai faceti? Yanis Stefan de beluistef Mami, cum mai sunteti? Matei Marius de ooana Are mama baiat mare! Crestere usoara frumosule!! luana081985 La multi ani frumoasa Bamboletta!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
La multi ani sarbatoritilor de astazi !!!
va invit la un pahar de sampanie
am pregatit pui la rotisor...cu cartofi natur si salata de sfecla
si tort diplomat cu picoturi si fructe
multumesc de urari
paula_m spune:
Crispro, Bumblebee, merci. Chiar nu stiu cum sa fac. Am incercat sa-i mai tai din portia de lapte, ultima...cand a adormit nu l-am mai lasat sa bea in somn si rezultat mi s-a trezit azi noapte pe la 4, si nu a tacut pana nu i-am dat LP. Nu prea ma incanta sa-i dau LP dupa o masa de fructe sau supa...cred ca inlocuiesc masa de la 10 dimineata cu fructe in totalitate si atunci nu ii mai dau intre mese decat in feeder...daca ii tb. Si cea de seara, de cereale, deocamdata o las asa. Mai intreb si eu pediatra, cand ma duc la controlul de 6 luni...
Azi cand i-am dat fructele, i-am dat si lui o lingurita sa pape si el singur. Cand si-a bagat lingurita lui in gura pana in stomac m-am speriat. Copii astia nu au nici o masura... Rody, la tine am vazut ca si Isa era cu o lingurita in mana...tu cum faci?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
ooana spune:
Rody
Michelle
Kata
Mycya
P.S. Rody cu capul pe umeri si cu memoria pe bigudiuri
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Mai noi avem doar 4 mese
dimeata la 9
la ora 13 cand voi incepe sa ii dau supa
ora 17
si ora 23 cand ii dau ultima masa
daca cumva se trezeste la ora 8 dimineata si se decaleaza tot programul cu 1 ora ii mai bag cumba o masa pe la ora 19
ca cel tarziu la 19.30 el rupe patul de somn...
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Idee - ce ar fi sa facem un cont de facebook pentru delfinuti, sa ne imprietenim toate cu el si apoi sa postam pe wall-ul lui - asa nu se vor mai pierde discutiile - le va vedea toata lumea, va fi ca pe DC.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)