Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, am tinut eu bine minte ca sotul e cumva in domeniul proiectarii/obtinerii de avize ptr constructii? asa am ramas eu cu convingerea

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cristina, am tinut eu bine minte ca sotul e cumva in domeniul proiectarii/obtinerii de avize ptr constructii? asa am ramas eu cu convingerea

Isa 2011

Stai ca abia acum am vazut eu mesajul... Face proiectare pentru instalatiile din constructii (sanitare, incalzire, electrice, ventilare, climatizare etc)... dar il intreb orice, si vedem daca stie sau nu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutare si de la noi!

am mai dat o tura dar s-a blocat calc va pup si va doresc wee placut!

ce sa va zic de maria in sfarsit e pe drumul cel bun pap si doarme si se simte!

gata m-am destresat!

va invit la o cafea de ora 5!

la pranz a papat 100g pireut+70 ml laptic!

si stie sa cear biberonul dac aii e foame!

luni o sa merg cu ea la medlife sa o cantareasca si sa vad cu ce idei de diversificare ne intoarcem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si eu tot in proiectare instalatii am lucrat, mai mult pe partea desenata, dar in ultima vreme incepusem sa invat/fac de toate.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Si eu tot in proiectare instalatii am lucrat, mai mult pe partea desenata, dar in ultima vreme incepusem sa invat/fac de toate.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Si nu poti sa iti deschizi ceva PFA, sa faci un banut? Sotul a inceput initial cu bransamente de apa prin vecini, ca putin lume are apa in cartierul asta. si a facut multe, multe. Acum are noroc ca lucreaza cu alte 2 firme mari, si face restaurante, hoteluri, complexe turistice, biserici, spitale, gradinite etc.. ce prinde, dar lucrari mai mari. Nu face averi cu sacii, dar catiga bine. E de lucru, e stresant, e mult de munca si cand se face executia unei lucrari, ca mereu tre sa mearga la fata locului, e raspundere mare, si banii ii ia doar o data , cand face proiectul, desi multa vreme (ani) are de lucru cu un proiect. Dar oricum e mai bine decat angajat (cum era inainte, cu un salar de 800 lei), si are programul cat de cat flexibil, doar ca daca e musai sa plece... e musai.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu, eu nu am terminat inginerie in instalatii, alta natie de inginerie, am inceput sa lucrez din facultate, la inceput moca, pt ca am vrut sa invat sa fac si eu ceva. Problema ar fi ca in Bc,piata e destul de limitata, pt ca sunt cateva firme mari care au oamenii potriviti la locurile potrivite, stiu sa "intervina", castiga toate licitatiile importante (uneori ne si subcontractau). Ideea e ca nici macar seful meu nu mai are de munca, si el deja avea un nume, e superdoxa de teorie, practica, supercorect, si nici macar el nu o duce bine.
As vrea sa-mi mai dea cate-o lucrarica, dar nu are nici pt el acum..
scuzati off-topic-ul.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

fetele de vreo saptamana am observat la Andrei niste cojite galbene pe cap si il mananca saracutul ca se tot scarpina si se traage de par.
i-am zis doctorei si a zis ca e normal la astia mici si ca o sa-i treaca si sa-l dau cu ulei de corp inainte cu juma de ora de baita. l-am dat de 2 ori da nu vad nici o ameliorare. tot asa se scarpina saracu.
a mai patit careva din voi asa? si daca da ce ati facut?

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

da,noi de 2 luni avem . si de ieri il dau cu o crema facuta la farmacie data de pediatra. faza "faina" e ca a ramas parul incleiat dupa baita..o sa te tin la curent daca scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

incearca ulei de masline fiert!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, sunt deja prietena cu "copil sanatos", am dat LIKE la povestea ta, asta trebuia sa fac, nu? mai e ceva?
ce mi-a placut cum ai povestit de i-a adus mosu´ la Vladut . bafta multa!!!

eu sunt oarecum mai libera acum, am facut o supica de spanac (mamaaa, ce buna a iesit ) si am si papat, Isa a sarit peste pranz ca a dormit pana la 4, cand s-a trezit am pus-o direct la san si apoi i-am dat si pireul de dovleac cu morcov si vita si a papat aproape tot. dar nu e vesela ca de obicei, parca e tot somnoroasa...

ba si zapacita de sora-sa, imi plange de o jumate de ora ca nu-si gaseste niste fise cu teme de vacanta si eu nu vreau s-o ajut sa le caute in haosul ce l-a facut in ultimele zile in camera ei . si cand am strigat la ea, a inceput sa planga si Isa , asa ca m-am potolit...

tati doarme un ceas, ca apoi iesim iar la plimbare. soarele e inca sus si e cald de-a binelea, 18º vad ca arata

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ce are pagina ???

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput