Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
ooana, eu am dat si restart la calc
si tot asa e...
edit: pagina asta e in regula...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Giorgia dar printesa ta se misca f bine.ai mei inca sunt doar cu intorsul de pe o parte pe alta,mai mult Mateo,Carla e mai lenesa.Oare au vreo problema??
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ramonavlas spune:
Salutare!
Minune aseara!!! La ora 20.30 am pus-o la san sa pape si a adormit! Trebuia sa ii facem baitza si pe la 22 chiar vorbeam cu pediatra si am zis ca daca pana la 22.45 nu se trezese, eu nu ii mai fac baie. S-a trezit la 24.15, am papat iar si a dormit. S-a mai trezit la 3 dar s-a jucat si a cantat putin si apoi iar somn de la 5 la 10
.
Musai, musai sa aiba macar 2 somnuri pe zi ca sa doarma noaptea. Azi i-am luat extract din tei argintiu sa ii dau daca e tot agitata seara si sa poata dormi. Cu asta is mai linistita sa ii dau ca e naturist.
Azi a mancat la 11 si apoi am iesit afara, s-a trezit la 15, am mancat iar toti 3, apoi cumparaturi, unde tot timpul intorcea capul dupa oameni, vorbea ceva si radea. La 17.30 iar o adormit. Sa nu imi deochi copilul...ca prea bine doarme.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
btz_ovi spune:
Buna seara si de la noi
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Si noua ne-a recomandat kineto uleu de masline sau cel de consum,fiert si racit.Cica cele din comert contin alcool (desi nu scrie)!!!
Voi ce fructe si legume le mai dati?
Noi deja mancam morcovel,branzuca (astea doua l-au constipat),dovleac (bostan),mar,telina,patrunjel,pastarnac,banana a gustat-o si nu i-a placut si zilele urmatoare incercam avocado.
Am incercat toate combinatiile si parca as baga ceva nou.Insa nu stiu mai ce!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
giorgia23 spune:
Denisa iubita stai linistita ca nu au probleme...ai sa vezi ca in curand o sa faca si ei
Tot legat de miscari...aseara statea in genunchi cu mainile sprijinite de piciorul meu si deodata s/a sprijinit in maini si s/a ridicat in picioare...sper ca am explicat bine...si/a tinut echilibrul cateva sec...adica avea mainile pe picorul meu si picioarele erau drepte nu in genunchi
...nu stiu daca ati inteles ceva

carla_2008 spune:
Oana dar la voi e lux cu 4 mese si asa program de somn!!!!!!!vreau si euuuuu
carla_2008 spune:
Diana e buna ideea ta cu FB insa totusi asa poate vedea oricine toate tampeniile pe care le scriem,pe cand pe mess FB suntem numai noi de noi
crispro spune:
Merci de voturi fetele!!!

Povestea era mai lunga, dar nu ma lasa facebook-ul decat 1000 de caractere, asa ca am sters mult din ea... ar fi fost mai faina intreaga...
Isa tine cu Maria... de aia a inceput si ea sa planga.. la sincron...
pagina e bulita din cauza mesajului in quote, care de fapt nu e in quote... in fine... bine ca asta e ok...
Am vazut, Diana, Rodi, Paula, multumesc!!!

Denisa, nici al meu nu face nimic... nu se roteste, nu se intoarce, nimic... sunt care si la 8 luni is mai lenesi, doar stau in fundic si atat... citeam azi sau ieri ca in perioada asta, adica incepand cam cu 6 luni exista diferente mari intre bebei de aceeasi varsta, dar cica sa nu ne facem griji.. apoi io tot o grija is...
Giorgia, ce fain ca Antonia e harnicuta... deci nu numai cei mai marisori la kile pot face acrobatii, ca vad ca si manechinele reusesc... si inca ce bine... al meu mai are cel putin 5 luni pana face ca Antonia...
Tu fete, al meu urla de numa... dar nu de durere, ci tipa... dar tare. asa face de cateva zile, in loc de maraiala.. dar urla ca ma tem ca ramane fara voce... si ai vostri fac asa? Parca Ilinca zicea la fel, nu?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex

(20.08.2010)