Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Sa traiasca Bambolettaaaaaaaaaa, la multi ani, mami tinerica!!! Te invidiez (in sensul bun) ca ai o familie frumoasa, ca ai deja 2 copii, ca esti foarte tanara, ca arati foarte bine.. si lista poate continua. Iti doresc cu multa drag sa fii fericita, sa ai parte de multe impliniri si bucurii in viata, si sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor!!! Luana, La multi ani si tie!!! Sanatate si tot ce iti doresti! Matei are 6 lunite!!! Sa cresti mare si sanatos, puisor scump! Esti un frumos si un dulce! Sa ramai cu programul super de somn, sa incepi cu bine diversificarea, sa fii un papacios!!!La multi ani! La multi ani Yanis de Beluuuu!!! Sa cresti mare, sanatos, sa o lasi pe mami sa se odihneasca :) La multi ani Mara de Andreea! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La Multi Ani!!!!!!!
![](pupic.gif)
scuze de intarziere
![](icon_smile_blush.gif)
de Larisa Ioana 24.06.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
LA MULTI ANI
prima data pentrue SEFU' Andrei
si pentru
Stefan Calin de ARIANA
Victorde ILINCA
Matei Gabrielde CREATZA
citat din mesajul lui ramonavlas Salutare! Minune aseara!!! La ora 20.30 am pus-o la san sa pape si a adormit! Trebuia sa ii facem baitza si pe la 22 chiar vorbeam cu pediatra si am zis ca daca pana la 22.45 nu se trezese, eu nu ii mai fac baie. S-a trezit la 24.15, am papat iar si a dormit. S-a mai trezit la 3 dar s-a jucat si a cantat putin si apoi iar somn de la 5 la 10 ![]() Musai, musai sa aiba macar 2 somnuri pe zi ca sa doarma noaptea. Azi i-am luat extract din tei argintiu sa ii dau daca e tot agitata seara si sa poata dormi. Cu asta is mai linistita sa ii dau ca e naturist. Azi a mancat la 11 si apoi am iesit afara, s-a trezit la 15, am mancat iar toti 3, apoi cumparaturi, unde tot timpul intorcea capul dupa oameni, vorbea ceva si radea. La 17.30 iar o adormit. Sa nu imi deochi copilul...ca prea bine doarme. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
cred ca am vazut-o pe Raisa...am mers in centru cu masina si uitandu-ma la geamul mamei...am vazut pe scara cealalta la geam un tatic cu un bebe mic in brate
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 6-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Oana dar la voi e lux cu 4 mese si asa program de somn!!!!!!!vreau si euuuuu Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
sunt convinsa ca in scurt timp o sa aveti si voi un programd e invidiat!
si Matei e mai lenes...acum abia se intoarce de pe spate pe burta...inapoi nu mai reuseste si ma cheama pe mine
cris acum isi descopera vocea...si Matei face la fel...
rody poate oboseala a fost de vina...sper sa fie mai bine azi!
Matei - luna a 6-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Cris dat like ![]() Fete am fost la chef in seara asta de la 8 la 12.30.mai deci m-a chemat mama disperata ca nu mai stie ce sa faca cu Mateo,urla incontinuuuu ![]() ![]() Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
mama e genul "ce imi dai atatea indicatii, parca eu nu am crescut 2 copii"
![](bang.gif)
cu toate astea eu ii dau toate indicatiile cand plec...si ea se descurca binisor, zic eu
dar saptamana trecuta m-a chemat acasa de urgenta din Real ca nu il mai putea linistii...nici in brate nu se oprea din plans...si mama e tare orgolioasa asa ca mi-am dat seama ca e tare grav ca nu ar fi sunat ea decat daca era rau de tot...
cand am ajuns asa plangea..m-am gandit ca sunt dintii..l-am dat cu gel...ca mamei nu-i venise in cap desi a crescut 2 copii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
s-a linistit dar suspina de mama focului
acum nu stiu oare or fi dintii...sau incep sa constientizeze ca plecam de acasa
![](chatterbox.gif)
Matei - luna a 6-a
![](copilas.gif)
Noi 2
ooana spune:
Inca o data multumim pentru toate urarile de ieri...pupam mamicile si delfinasii
Carla azi fac cioco...si gata, trebuie sa ma opresc din mancat ca nu mai e de joaca...
Matei - luna a 6-a
![](copilas.gif)
Noi 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Andrei Ioan
de RACUSOR
Stefan Calin
de ARIANA
Victor
de ILINCA
Matei Gabriel
de CREATZA
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ochidut spune:
citat din mesajul lui ooana Mai noi avem doar 4 mese ![]() dimeata la 9 la ora 13 cand voi incepe sa ii dau supa ora 17 si ora 23 cand ii dau ultima masa daca cumva se trezeste la ora 8 dimineata si se decaleaza tot programul cu 1 ora ii mai bag cumba o masa pe la ora 19 ca cel tarziu la 19.30 el rupe patul de somn... Matei - luna a 6-a ![]() " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
UAUUU, ce fain
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Vedeti ca intrebam eu cum ajungem la program de 4 mese, deci se poate. Dar eu nu stiu cum sa ii fac asa Larisei, ca e ca un ceas
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Neata buna, buna.
Oana, i-a placut lui Matei supica?
Azi noapte la 12 faceam orare de masa pt Raul. Sunt tare stresata. Mai tarziu va scriu la ce orar m-am hotarat sa va dati si voi cu parerea...
Rody un pt Isa. Sper ca azi sa fie vesela asa cum era ea de obicei.
Racusor, deci ati schimbat bona...e tare greu sa gasesti una pe sufletul tauLa multi ani pt Andrei, Stefan, Matei!!!
La multi ani Victor cu ocazia implinirii primelor 6 lunite!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
dar vede si restul lumii, adica prietenii prietenilor...lasa ca e mai bine ca discutiile serioase sa fie pe DC si chatul asa pe FB, mai zici si tu o prostie care nu e publica ![]() ***************************************** ![]() ![]() |
subscriu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
n-am intrat de cateva zile, n-am avut nici timp nici chef...
avem vesti bune dar si mai putin bune...
Eric e ok, atat cat ne-a putut spune pediatrul, dar va trebui sa mergem si la ORL sa ne confirme medicul daca mai are lichid in urechi sau nu...
Filip e cu tuse si cu un harait in piept, cica e o rinofaringita...deocamdata aspiram nasucul si dam Stodal pt tuse...
eu de 2 zile ma chinui iar cu crizele mele de fiere... si mi-a mers chiar bine in ultima vreme, n-am mai avut demult...
macar daca mi-as fi facut damblaua de sarbatori...dar am ciugulit doar din cateva chestii interzise...uffff...
cam asta e treaba la noi...in mare...
cu scuzele de rigoare urez si eu acum:
LA MULTI ANI IOAN SI IOANA!!!!!!!! sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre!!!!
sa aveti o duminica frumoasa!
PS- crispro, iubita, esti o draguta ca te-ai gandit si ai intrebat de noi...
aaa...o intrebare: mai sunt delfinasi de varsta noastra care n-au dintisori??? ca lui Filip nu i-au dat inca dintisorii si stiu ca Eric avea deja 2 la 6 luni juma...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...