Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
giorgia23 spune:
Neata
Andrei ....sa cresti mare,sanatos si frumos in continuare
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Aseara a fost mai bine..tot s/a mai foit dar macar nu a mai plans ca noptile trecute
Eu cred ca ei incep incet sa constientizeze cand plecam si ii lasam cu altcineva
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka eu am avut cea mai neagra zi din cele 6 luni jumate ale Isabelei Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Isa frumusica si zambareata, sa isi revina
o fi avut si ea o zi mai proasta
de Larisa Ioana 24.06.2010
carla_2008 spune:
Andrei Ioande RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA
Victorde ILINCA
Matei Gabrielde CREATZA
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
Lamulte lunite si multi ani fericiti!
Andrei Ioan
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
carla_2008 spune:
Noi acum papam LM ca s-au decalat mesele cu atatea treziri,probabil la 12,30 dam fructele,marul si la 2.30 va fi pranzul
Eladeea off,acum Filip e cu raceala!sanatate muuulta!!!
Cris ce draguta esti cum te gandesti la toata lumea.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Azi m-a pupat Raul, prima data. Il duceam in brate in alta camera si-a lipit gurita lui, plina de bale de altfel, de fata mea. Asa un pic, 1 sec...
In alta ordine de idei, m-am saturat de bale!!!!!!!!!!!!. Parca e un melc. Peste tot pe unde trece Raul e dara de bale...Am batistute peste tot. Nu mai predomina jucariile, acum in toata casa am carpe de sters bale!!!. Cand trece perioada balelor?
Eladea , nici Raul nu are dinti si imediat face 6 luni. Tot astept, si nici nu cred ca ii vor iesi degraba.
Suc le-ati dat la bbi? Acum am vazut in frigider ca i-am luat mai demult un suc cu vit C (4 luni) si nu i l-am dat. Ma gandeam sa inaugurez azi canita...Oare e prea repede?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Paula, ce fain ca te-a pupat!!! Al meu cand ii schimb scutecul intinde mainile spre fata mea, si ma prinde de fata, parca ma mangaie... asa imi place...
Io i-am dat din canita cu cioc de 2 zile, ii dau suc de mar. Am incercat initial cu apa, dar nu era incantat, si nu vroia sa traga din ea, ci o rodea... asa cu mar ii place... cred...
Andreea, deci la voi e si de bine si de mai putin bine... si acum si Filip...Si tu iar cu crizele...nasol inceput de an.. deja suntem in 9 ianuarie, si voi tot asa, cand unul, cand altul... Insanatosire grabnica tuturor!!! Si multu de "like".
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Fetele, are Vlad o strunga sus... ioioioi... ca ar mai incapea un dintoc mare intre cei doi de sus... va vorbi cu precipitatii , printre cei 2 dinti :) Dar si io am avut strungareata cand am fost mica... si odata cu schimbare dintilor a disparut... dar asa e de interesant. poate reusesc sa ii fac o poza, sa vedeti ce spatiu liber are ...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
raportez o noapte nedormita! Isa a dormit bine pana la 2 jumate, la 2 o culcasem cu greu si pe Maria plangand ca ii e frica de fantome si am adormit langa ea pana am auzit sirena mititica... si uite asa am pendulat intre amandoua, ca la 3 ma striga Maria sa mai stau cu ea... am dormit pana la 5, nu stiu exact cat, dar apoi am avut foiala non-stop cu Isa, i-am luat temperatura si avea 38.3, i-am dat apiretal (paracetamol ptr copii) si am marait asa amandoua pana la 8, tot cu titi in gura... i-am facut si un bibe de lp dar nu l-a vrut, asa ca la 9 puneam perele la cuptor si la 10 luam masa de 2 pere cu 2 banane, au mai ramas vreo 50 g... mi-a zambit asa sters, pe motan il urmareste prin casa cu privirea, in rest nu vad veselie . am pus-o in scaunel in fata geamului de la balcon, poate mai vede lume trecand si masini pe strada, sau cainele de pe terasa vecinilor, sau pur si simplu pisoiul care sta langa ea, jos, la soare... astept sa se trezeasca si Maria sa mergem la biserica. is asa de obosita dar, peste asta, ma simt asa de neputincioasa
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
eladea, nici noi n-avem dinti si nici semne ca ar iesi...
cristina, si eu si Maria am avut strungareata... Isa inca nu are nici dinti, dar e asa de fain!!! sa vedem poze!!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)