Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Rodi, dar de a facut febra Isa? Mai e racita? ca ziceai ca nu mai tuseste... inseamna ca de bolnavioara a fost si ieri asa plictisita...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
nu tuseste, n-are muci, n-are nimic. doar a facut febra catre dimineata. acum e ok... asa sper. sa vedem pe parcursul zilei, ca is cu ochii pe ea ca pe butelie. sa merg cu ea la urgenta la spital nu am de ce (ca nu e caz de urgenta ptr ei), iar la pediatra ei abia maine pot cere programare, care poate si peste o saptamana... nu e ca sunt chiar panicata, dar imi sta in spate o stare de neliniste, ma doare s-o vad asa...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
[
Andrei Ioande RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA
Victorde ILINCA
Matei Gabrielde CREATZA
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata buna, buna. Oana, i-a placut lui Matei supica? Azi noapte la 12 faceam orare de masa pt Raul. Sunt tare stresata. Mai tarziu va scriu la ce orar m-am hotarat sa va dati si voi cu parerea... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
a papat exact 5 ml..deci o lingurita
nu arefuzat dar nici nu a fost tare incantat...va pun poze mai tarziu
pupicul m-a topit de tot
si noi salivam tare de tot
ELADEA offf mami cate probleme..multa sanatate!
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramo1901 spune:
Bun gasit fetelor,ma bucur ca sunteti bine...am citit de dintisori noi,de strungarete,de copilasi cumnti....ce bine
Un pupic ptr bolnaviori.......sa va faceti bine
Noi suntem bine....am inceput si noi sa papam dimineata mar cot cu branzica,iar la pranz pireu de cartofi sau zarzavat dat prin blender cu supica.Supica o mananca doar cand are chef,nu in fiecare zi....voi puneti sare in mancarea bebeilor? Eu nu am pus deloc,dar cateva mamici la care le-am zis asta s-au mirat foarte tare,zicand ca ele le dau bebeilor mancare gatita ca si ptr ele..nu stiu daca e bine sau nu....
De raceala si eruptia pe piele de care va spuneam,am scapat...mai are dimineata mucisor si horcaie asa putin,dar dupa ce o aspir e totul ok...
A inceput sa doarma singura in patutul ei...mai plange cand isi pierde suzeta,dar dupa ce i-o dau adoarme la loc. In schimb inainte sa adoarma canta de mama focului.Cred ca si din cauza mea,ca ii cant tot timpul...dar credeti-ma ca ma dor urechile,asa decibeli are..
Cred ca ne aud toti vecinii noaptea....
Noi nu am trecut inca la 4 mese.Se mai trezeste noaptea sa manance,pe la 2 si apoi la 6...dupa care la 10 micul dejun...
Voi seara le dati cereale piticilor? Ca mie mi-a zis pediatra ca in momentul in care inlocuiesc laptele la micul dejun si pranz,seara sa trec la cereale.
Mai bem sucuri de morcovi,mere,pere si portocale(asta e preferatul ei),dar mai pun si apa sa nu fie prea dulce...
Cam atat deoamdata....acum fug sa pun cartofii la fiert,ca o sa ne fie fomica dupa ce ne trezim...
Va pup pe toate,si pe pitici...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi....
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka nu tuseste, n-are muci, n-are nimic. doar a facut febra catre dimineata. acum e ok... asa sper. sa vedem pe parcursul zilei, ca is cu ochii pe ea ca pe butelie. sa merg cu ea la urgenta la spital nu am de ce (ca nu e caz de urgenta ptr ei), iar la pediatra ei abia maine pot cere programare, care poate si peste o saptamana... nu e ca sunt chiar panicata, dar imi sta in spate o stare de neliniste, ma doare s-o vad asa... Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
of rodi...ce bine te inteleg...asa sunt si eu cand imi sunt bolnaviori...n-am nici o stare si nici un chef de nimic...
sa speram ca n-are nimic Isa ta...oricum, pana la 38 grade e subfebrila, deci n-ai de ce sa-ti faci pb...poti sa-i dai putin Panadol... sanatate multa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
pe mine ma pupaceste Isa intr-un mod tare salbatic, ma prinde cu amandoua mainile de obraji sau de par sau de haine, de ce apuca, si ma manjeste pe toata fata cu saliva sau ma musca cu gingiile. Doamne, dar daca ar avea dintisori m-ar manca , asa de cu pofta apuca!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
La noi mesele acum sunt asa:
- una de dimineata devreme (la 5 sau 6 sau 7) de LP
- una de fructe la 9-10
- una de legume la 13 (in care ii mai dau si LP)
- 16.15- LP
- 19:45 - Lp cu 2 masuri cereale.
Pe viitor , la 6 seara ii voi mai da gustarele, un iaurt, un compot, o mamaliguta cu branza... acum la 6 seara ii mai dau un pic de suc de mere
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramo1901 spune:
asa,si inca ceva..Sabina nu doarme decat pe spate...e vreo problema? Nu are caputul turtit sau ceva.Il intoarce in somn,de pe o parte pe alta. ...cand se joaca pe patura ei mai sta asa putin pe-o parte dar foarte putin...Sa imi fac griji?
paula_m spune:
Sa va zic cum m-am gandit eu sa-i fac programul de masa, cel putin pt un an. Cum va ziceam si acum avem program fix de masa cu 5 mese de lapte si 2 mese intre de fructe si cereale.
Deci orarul nou :
- La 8 (sau cand se trezeste) - masa LP ( de obicei Raul mananca putin dimineata - media cam 130 ml
- la 9, 30 fructe
- la 11 - a2a masa de LP
- la 14, 30 - masa de pranz( supica, branzica si mai incolo ce o sa manance mai consistent)
- la 17 - a3a masa de LP
- la 19 - cereale sau fructe
- la 22 a4a si ultima masa de LP
Si acum avme program fix de masa de vreo luna jumatate, si e tare bine, pt ca stiu cand tb sa manance si nu ma prinde ora de masa nepregatita.
Sa-mi ziceti daca mai tb ceva, sau sunt prea apropiate mesele, sau prea departate. Chiar ma streseaza chestia cu masa, ca nici nu vreau sa-l fac grasut, dar nici sa-l tin nemancat.
Astept parerile voastre si criticile constructive
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6