Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Coteasca sare de ce ii dai???????nu te supara ca te intreb.Iar laptele de vaca nu e recomandat pana la 1 an,(eu nu le dau pana la 2),pt ca contine prea multe proteine concentrate,prea multa sare si alte saruri si NU contine destul fier ca formulele de LP.Plus ca si cutiile de lapte de vaca Milli de ex,au aluminiu pe interior!!!!!
Capraru inca sustine sa se dea lapte de vaca cu faina orez,apa si zahar combinat.
nu te superi pe mine ca iti spun lucrurile astea

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

rand pe rand au stins fetele (katalina, denisa) lumina si pe fb... dar eu ma descurc si pe intuneric .
cristina, tu ziceai ca eu dorm prea putin, pai niciodata n-am dormit mai mult de 9-10 ore, la amiaza nu ma putea culca mama niciodata... nici acum nu dorm peste zi. iar cu 7 ore de somn sunt ok. chiar daca ar fi 4, dar sa fie in jur de 5-6 dimineata, astea-s orele mele critice... si asa, daca ma trezesc si mai stau in pat, ma doare capul toata ziua, is ametita... acuma zilele astea m-am cam trezit pe la 10, deci tot am dormit 8 ore si ceva...
acuma sting eu lumina (daca nu denisa )... noapte buna, delfinariu

DAR inainte:

delfinasul-sef Andrei Ioande RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA
Victorde ILINCA
Matei Gabrielde CREATZA

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Rodyyyy nu am boooona!!!!!nu se incumeta nimeni.Ce-i drept am mers pe recomdari,nu am gasit mai nimik,eu sunt pretentioasa tare oricum.luni dau anunt la ziar ca nu se mai poate,dar asa imi e de groaza!!!!!
dau stingerea imediat!!!
inca mateo se fataie

Mergi la inceput

Coteasca te rog eu sa nu-i dai miere(eu acum recuperez cap trecut 68).Botulismul cauzat de miere e mortal la copiii sub 1 an!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

tot io sting lumina

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
delfinasul-sef Andrei Ioande RACUSOR
Stefan Calin de ARIANA
Victorde ILINCA
Matei Gabrielde CREATZA

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

LA MULTE LUNITE, LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata! Sunt prima

Rodi multumim de urari, pupam pe Iza zambareata sa fie iar bine frumusica de ea

LA MULTE LUNITE DRAGI SCUMPI
Stefan Calin (Ariana)
Victor (Ilinca)
Matei Gabriel (Creata)
Sa fiti sanatosi!!!

Andrei cred ca a visat urat ca nu a mai vrut sa doarma singur dupa masa de la 6 , asa ca l-am putin in pat cu noi, dar nu prea ii place, asa ca am motait langa el pe canapeaua de la el din camera, el a dormit bine, eu motaiam

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Rodi, am scris initial povestea intr-un fisier word, dar cum am tot ciupit din ea, si am sters fecare spatiu lasat dupe semnele de punctuatie, si am taiat de peste tot, si in loc de costumas de spiridus am scris de ren, numai sa imi incapa, si apoi am sters tot din word.. deci nu mai am nimic.. dar ideile sunt aceleasi, doar ca un pic mai mult suspans...

Draga de Isa...cum n-a avut ea chef de zambit... cine stie...

Al meu ceva sigur are, ca prea urla... aseara l-am culcat la 8, s-a trezit la 9 seara, apoi la 10, la 11, la 12. dar se trezea urland, plangand... ca ma speriam. apoi la 7 s-a trezit pt papa, si pana am pregatit papa plangea de numa.. si tare... cred ca e dintisorul nr 4, de sus, ca un colt ia iesit si azi ar trebui sa fie tot iesit. Si ieri am uitat sa il dau cu gengigel... azi am zis ca ies la plimbare cu sotul si copilul. Deocamdata e o ceata, de nu vad casa vecinului.. sper sa treaca pe mai incolo...

Denisa, merci scumpa de vot.Ce figura e Carla, cu tricoul...

Legat de cont de facebook la comun, cea mai nasoala parte e ca un astfel de mesaj (ata de lung) nu ar incapea...

Aseara ma gandeam ca azi e data de 9 si face Andrei 7 luni!!!

La multi ani, Andrei!!! Sa cresti mare si sanatos, sa asculti de mami si sa te obisnuiesti cu bona!

La multi ani Stefan de Ariana!

La multi ani Victor scump de Ilinca!!! Pupam obrajorii tai frumosi si ochisorii tai alabastri!!!

La multi ani MAtei drag de Creata!!! Ce faci mami? de cand ma tot gandesc la tine? E totul bine???

Roxana, cum e Theo, papa mai mult de cand cu suplimentele alea? Ca ziceai ca in prima zi a papat dublu...

Mericica, te asteptam sa ne spui cum a fost de Sarbatori... asa ai promis.

Ramonasin, cum e Daria? A trecut raceala?

Tot astept sa intre Eladea, sa ne zica de Eric... Sper ca nu a intrat pe motiv ca is toti sanatosi si au plecat la ceva party...

Si asteptam sa ne spuna Carmen cum a fost in vacanta cu Leti..

Bine, ma duc sa fac si io un dus, sa imi spal freza... sa ma aranjez un pic, ca ma scoate sotul la plimbarica... sa nu arat de speriat...

Larisa, am vazut ca ai dat si tu like..multu...numai ca ai pus like-ul in alta parte, nu la poveste.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Denisa, si al meu cand l-am lasat la soacra m-a chemat de urgenta ca nu se mai intelegea de nicio culoare cu el, numai lacrimi si suspine era iubiricul mic, dar s-a linistit instant cand am ajuns cu tac-su. Sambata viitoare am cumetrie la niste prieteni dragi, chiar nu voi sta acasa. Dar o voi aduce pe miss soacra la noi si sper sa se inteleaga, oricum, ar trebui sa doarma, in cazul in care daca iese cu scantei, si nu se face pace, vin acasa si gata...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris, Alina

Crisulica de saptamana viitoare vine alta bona, sa speram ca va fi mai bine. Andrei se obisnuise si cu bona asta, cred eu dupa ce si-a adus o alta bluza care nu mirosea a fum (de lemne arse, nu de tigara), dar din alte considerente ne-am decis sa o schimbam.

Alina tu ai fost prima

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput