Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 13
adryiii spune:
Se vede cred ca m=am trezit si eu.![]()
Am urat la multi ani viitoarelor mamicute, am facut un pic de galerie...mai vreau sa urez nasteri usoare fetelor, ca sunt mai multe acum care asteapta cu nerabdare si recuperari rapide
. Va tin pumnii.
Luciact m-ai surprins draga. Sper ca esti bine
. Inca o data nastere usoara si sanatate si tie si puiutei.
Blue night, ce experienta urata ai avut tu cu cezariana si spitalul...poate dupa ce mai trece timpul o sa ai chef sa povestesti. Dar felicitari, dupa cum zicea si Tunde ca reusesti sa alaptezi, si acasa faci ce crezi tu ca e mai bine...
Eu astept in fiecare zi sa vina pitica: ba mi se pare ca s-a lasat burta, ba ca ma duc prea des la baie, ba ca ma dor f tare spatele si ovarele cred eu....tot felul.Impresii. In 13 ma voi duce din nou la control sa stabilim ce facem, daca nu vine pana atunci. Dupa um deja am depasit termenul iar dupa eco inca un pic si s-au terminat 39 de saptamani
. Astept pana se hotaraste pitica, dar daca ar fi de cumparat rabdare...bine ar fi.![]()
38 cu
Elena Alexandra
maimutzica10 spune:
blue_night 

si 

bine ca esti acasa!!
io nici nu m-am urnit inca, dar vreau deja sa ma vaz acasa cu maimutzica in brate
(sa treaca repede faza cu spitalul si dr)
adryiii te cred cu nerabdarea, io stau acasa abia de-o sapt si deja numar, socotesc, planific...
'rabdaricios' pt tine
shubu, io astept mai pe seara sa scot galeria...
relusha sigur naste fara valuri pe forum, s-o vedeti cum apare cu vestea, tzac pac, ne zice si nume de bb2 
apropo de plictiseala, adryiii, acu fac tortul cu mere (ala cu zahar ars), pana apar sarbatoritele va 'virez' io o feliuta de tort, da' sampanie n-am cum ca se uita urat mama dc aude (asa ceva e maica-mea, zici ca-s alcoolica; am luat o gura de vin de craciun, ca beau toti si deja se uita urat c-o imbat pe nepoata-sa; i-am zis ca 'fetele de pe forum au voie, dezlegare de la doctor' maica-mea 'lasa-ma cu prostiile, pune paharu jos'; ps: aveam paharul meu
(zise ea mandra la cei 30 de ani ai ei)
rox 34+
Marie Lorelei
think pink
florintunde spune:

A VENIT PE LUME MINIPINTESUCA EVA-MARIA
3200 GR /51 CM/APGAR10!!!!!!!!!!!
bravooooooo!!!!!!!Sa fii sanatoasa puicuta scumpaaaa!
Pentru Mami Lucia un mare bravo si aplauze..la 36 sapt e suuuuper cool 

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
mirela2 spune:
felicitari lucicule

eu mai bag un ochi pe aci....asa printre doua tzatze si 2 scutece
va urmaresc
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
djlaura01 spune:
FELICITARI MAMI LUCIA SI BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA EVA-MARIA

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
adryiii spune:

FELICITARI LUCIA!

BINE AI VENIT PE LUME EVA MARIA!
Sanatate multa, fericire, bucurii si tot ce-i mai bun pt micuta! Si maei revenire grabinica sa ne pove si noua experienta!
Maimutzica, nu ma plicti, ca as avea de facut...of of of cumparaturi sa mai ies din casa, de calcat, un pic curat, mancarica....dar nu-mi alunga gandurile.
Tort am facut de rev. A fost gustos dar nu mai fac acum. Mai ales daca imi trimiti tu o felie...
38 cu
Elena Alexandra
maimutzica10 spune:
felicitaria Lucia!!!!
bun - venit Eva !!! sa ai multa sanatate si mult noroc!
tunde, jos de pe tastatura daca bei, cine stie ce incepi sa 'relatezi' topeasco! 

rox 34+
Marie Lorelei
think pink
adryiii spune:
Tunde Topescu!

Ma bag si eu la sampanie...
Ajung draga paharele, poate is prea multe ca s-a lungit pagina...mama, mama!
38 cu
Elena Alexandra
florintunde spune:
desfac o sampanie!
Bebelu?-o gurita numai?![]()
Sotul zice ca-s mai ceva ca Topescu..aici voi naste la laptop de emotii in transmisii directe

..

AJUNG PAHARELE?
sanatate pt bebe Lucia!

Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adryiii Tunde Topescu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma bag si eu la sampanie... Ajung draga paharele, poate is prea multe ca s-a lungit pagina...mama, mama! 38 cu Elena Alexandra |
Problema rezolvata///pagina nu-i mai lata
...oare cate pahare am bagat sa fie mai scurta
Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian