Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 12
florintunde spune:
nu stim nume la bebei..
-SHUBULINA
-BEBELANA
-RELUSHA(BEBE2..EVIDENT)![]()
Ne trebuie cand facem galerie...si va trecem p listutza

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
de ati vedea cum sar de pe un calculator p altul

cand scriu pe laptop...baietii ma alunga cica trebe sa se joace NFS...fug la pc de muzeu..old edition
...ma loghez cu greu...cand astia se ridica ..hopp inapoi la laptop...si asa ma departe...sa nu cumva sa pierd ceva sa nu fiu pe faza

azi bem sampanie..si sper sa primim si tort de la sarbatorite...ba sa ciocnim si pt sanatatea bebelusilor care se nasc azi

YUPIIIII!

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
djlaura01 spune:
neata burtici ca de obicei abia am facut ochisori,ma duc sa pap si mai vb apoi 

dulce toate burticile

Mayane si Ziki
hai luciact

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
blue_night spune:
Buna dimineata!
Mai intai niste motate pentru curajoasele mamici de azi:

HAI, SHUBULINA!

HAI, RELUSHA!

HAI, BEBELANA!

HAI, LUCIACT!

Maimutzica, anestezia a prins, ca nu imi amintesc sa fi simtit taind sau scotand-o pe cea mica. La final s-a intamplat ceva si amintirile mele sunt despre niste manevre dureroase, dar copilul nu mai era acolo. Cica s-au chinuit o ora sa ma trezeasca, si doctorita la inceputul acestei faze inca lucra pe uter - nu stiu exact ce facea - si este posibil ca atunci sa se fi intamplat. Ulterior doctorita mi-a explicat ca medical este posibil, ca substantele care anesteziaza creierasul si muschii sunt diferite si ca eu am primit o doza f mare de relaxant muscular pt greutatea si inaltimea mea (probabil pt ca am intrat in sala plangand si tremurand toata).
Ma rog, bine ca s-a dus, dar eu nu cred ca mai am curaj sa fac anestezie generala vreodata (asta a fost prima, la picior am facut rahi).
Acum am vazut si eu ca Diana a fost primul bebe din odisee pe 2011! Ce tare!!!
Nu am apucat sa citesc decat vreo doua capitole din spate, dar incerc sa recuperez. Profit ca Diana doarme mult.
Anca
in saptamana 40 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
blue_night spune:
Fetele, Diana a iesit la 40 de saptamani si 2 zile - nu stiu cum treceti voi in listuta, saptamana curenta sau cea terminata la momentul nasterii...
Si am schimbat si semnatura...
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Shines spune:
La multi ani Mayane!!!
La multi ani Ziki!!

Sa fiti sanatoase si iubite!!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei