FIV286
Raspunsuri - Pagina 9
CYC31 spune:
redramy merci de primire si sa dea Domnul sa reusim toate. Saptamana viitoare incep si eu protocol scurt, doar ca eu am coctail de stimulante Astept sa-mi vina in week-end, banui, apoi stimulare la greu!
toate fetele
broscuta7 spune:
CYC31, bine ai venit si sedere cat mai scurta.Se ne intalnim si pe alte forumuri(gravidute, scutece, d-astea). Bafta multa iti doresc!
Redramy la noi, endometrioza ne da de furca (descoperita la doua laparo), dar o invingem de data asta. Sa dea Dumnezeu numai reusite in ian-feb la prof, sa ai gura aurita Si tot anul sa aiba reusite, la toate fetele. Azi am facut si 1/2 diph si 200 de puregon.Menstruatia a inceput vineri spre seara. Sa vedem cum ma descurc maine cu pen-ul si cum raspund la puregon, ca la celelate fiv-uri nu am avut puregon si nici altceva cu pen.
Ce zambareata sunt azi!!!
Pentru toate fetele
redramy spune:
broscuta7 cu pen-ul e si mai simplu decat cu celelalte, iti spun de experienta! Vezi ca ai un PM de la mine cu privire la Pregnyl!
daniela74 spune:
Cyc 31 bine ai venit si multa bafta,iti doresc sa fie ultimul fiv,cel norocos.
Broscuta,Redramy spor la injectat fetelor,mult,mult noroc.
Mona se pare ca tu esti prima,mie abia ieri mi-a venit c.m,deci am intrat oficial in linie dreapta,et.in jur de 6,7 feb. sa fie bine.
Pup gravidutele norocoase si sa ramineti aproape,avem nevoie de voi
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Cyc 31 bine ai venit si multa bafta,iti doresc sa fie ultimul fiv,cel norocos. Broscuta,Redramy spor la injectat fetelor,mult,mult noroc. Mona se pare ca tu esti prima,mie abia ieri mi-a venit c.m,deci am intrat oficial in linie dreapta,et.in jur de 6,7 feb. sa fie bine. Pup gravidutele norocoase si sa ramineti aproape,avem nevoie de voi daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
Iti tin pumnii, n-am mai intrat de mult pe aici, sper ca esti bine te
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
daniela74 spune:
Dragaica multumesc,sper sa vin si eu din urma.
Chiar a trecut mult timp,ce mai faci,cum te descurci,vad ca leutii sint deja mari.Va pup si multa sanatate.(sa stati la caldurica pe gerul asta)
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
dandanutz spune:
cyc31 bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici,bafta la FIV5 sigur o sa fie cel norocos....si eu tot la FIV 5 sunt dar inca nu am dat startul sper in primavara
toate gravidutele ,mamicile si viitoarele mamici
ALINAOPREA spune:
Cyc31 merci de urari.
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara postarile in timp real.
In rest....bafta multa tuturor fetelor in focuri.
Pupici !
Alina 14+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
CYC31 spune:
AlinaOprea esti super scumpa!
Si nu iau bataie de la moderator?
Am stat pe net cu nepoata mea cea mare (sora mea are 2 fete, cea mare de 10 ani, pe care o iubesc enorm, acum e domnisoara mare,cea mica de 2 ani+1/2(la fel de mult o iubesc, insa e toata energie)a aparut ca o minune in viata ei, cum ea medical nu mai facea dar... a schimbat cocosul, s-a recasatorit, nici prin cap nu-i trecea ca va ramane... acum nu se mai opreste
Tocmai vroiam sa ma "retrag"am intrat si am citit mesajul tau, merci scumpa burtica pentru pont!
CYC31 spune:
Dandanutz sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si tie ca FIV 5 sa fie cel norocos!
daniela74 doamne ajuta la FET, sa te vad cu burtica!
Dragaica sa-ti traiasca gemenasii, doamne cat m-am bucurat cand ai ramas, cand ai anuntat ca-s gemeni,... cand ai nascut, mai ales ca pe 10 august este si ziua mamei mele, nu am cum sa te uit, felicitari tie+tati de gemeni!
indra03, te felicit din inima, sarcina usoara in continuare!
redramy eu cred ca voi incepe odata cu tine, cam pe 30 ar trebui sa-mi vina, vedem, astept cam imi joaca feste CM si vine mai devreme, eu eram ceasornic (la 28) o veni de frica ... cine stie!
broscuta7 sunt convinsa ca te vei descurca, sincer... si eu acum voi face prima oara cu pen, in 2005 am avut puregon, dar imi faceau asistentele la Medsana, acum m-am invatat sa fac singura
Gata pup toate fetele de aici si sper sa scriu maine celelalte mesaje, ca ma apuca ora 3 pe aici. Insa daca mai stau, poate ma conversez cu daniela74 in "timp real" ca la tine e mai devreme decat aici, este?