FIV286
Raspunsuri - Pagina 10
redramy spune:
daniela74 bafta multa! Sa fie cu bebe la purtator de data asta!
CYC31 intr-adevar cred ca o sa incepem cam in aceasi perioada si eu tot pe 30 maxim 31 astept CM. Ce probleme exista la tine in afara de cele de trombofilie?
pe toata lumea!
broscuta7 spune:
Redramy, ai PM . Mai ai un pic si incepi
dandanutz, cyc31,bafta. Offff, fiv 5. Si la mine e fiv 4..... Trebuie sa reusim de data asta, altfel NU SE POATE, DECAT SA REUSIM
toate fetele
noi2 spune:
Buna dimineata,
Felicitari Angie pentru puiut, sa creasca mare, sanatos si bucuros alaturi de voi! Te pup cu drag!
Felicitari si gravidutelor!
Iar noua, aspirantelor, ce pot sa doresc? .... mult succes.
Deci, ma inscriu in cursa pentru FIV 1, in februarie, cu prof. Marinescu la Giulesti. Se pare ca nu sunt singura Astept CM in jur de 4 februarie, protocol scurt.
Am inceput sa caut medicatia pentru tratament..
pt anunturile de vz cumparare te rog foloseste mica publicitate.
Toate bune!
CYC31 spune:
redramy alte probleme in afara trompelor infundate, sanse de 8% reusita in FIV la varsta dupa 40 ani, fumatori, risc de sarcina pierduta ( deci trombofilie, descoperita dupa FIV 3 la pierderea sarcinii, unde intra si sanse de 50% de a pierde sarcina la cele dupa 40 ani)... ce ar mai putea fi? Doar sa ne rugam ca sansele cat de mici sunt sa devina reale, cam atat! Nimic fara Dumnezeu, eu am o vorba: daca e sa fie ESTE, daca nu NU! Pe de alta parte perseverenta e mama reusitei!
noi2 doamne ajuta sa fie reusit FIV-ul tau din februarie!!!! Sunteti frumosi, veti fi sigur parintii unui bebe la fel de frumos ca voi2!
Plec la dentist, sper sa reusesc sa refac o lucrare de portelan, asta imi mai lipsea acum, dar trebuie pana la punctie!
broscuta7 sa dea Domnul sa reusim, sa obtinem sarcini cu bebelusi sanatosi si la termen.
Pupici la toate fetele
miki-miki spune:
Buna fetelor am un ovitrelle care vreau sa-l dau la jum de pret, are termen de valabilitate mart 2011 si a fost pastrat in frigider de cand l-am cumparat. Cand am facut FIV am facut pregnyl la declansare si am ramas cu el cumparat. Eu din pacate sunt dupa un chiuretaj, sarcina s-a oprit din evolutie si nu mai am voie sa incerc nimic decat dupa 5-6 luni.
Mai vreau sa donez un orgalutran, nu vreau nimic pe el, l-am primit si tot asa il dau si eu cu draga inima. Ac are termen de valabilitate tot mart 2011.
Dc le vrea cineva o rog sa ma contacteze pe PM.
Imi cer scuze moderatorilor, am scris aici pt medicamentele expira in mart, dc scriam in alta parte sigur nu vedeau fetele prea repede.
indra03 spune:
AlinaOprea, draga mea, de abia asteptam sa-mi modific semnatura.
Insa, inca de cand am aflat rezultatul beta mi-am propus sa-mi modific semnatura dupa 12 saptamani. Si iata, m-am tinut de promisiunea catre mine si vin cu semnatura de 'burticutza' chiar astazi la primul e-mail pe care-l scriu la exact 12 saptamani + 1 zi!
FETELOR VA MULTUMESC PENTRU URARI!
Broscuta si Redramy,Cyc31,Daniela 74,Dandanutz, Noi2, va rog sa aveti CURAJ SI SPERANTA! INDRAZNETII INVING!
Eu va astept aici cu REUSITE si vreau cat de curand sa-mi scrieti despre voi! Deasemenea doresc sa nu parasiti definitiv forumul acesta asa cum nu am facut nici eu de indata ce am aflat de rezultat!
Burticutzelor va doresc sarcini cu evolutie frumoasa si,....ca intotdeauna:
TUTUROR,MULTA SANATATE!
in 12+ saptamani
daniela74 spune:
Indra felicitari pt.burtica,sa fie bine in continuare
Catalina am inceput doar tratamentul,transferul o sa fie in 7 feb.daca imi ajuta Doamne Doamne.
Cyc asa este,eu sint cu 7 ore in urma ,doar ca eu lucrez dupa-amiaza,deci nu prea am cum sa scriu la ora aceea,din pacate.
Noi 2 bine ai venit si asa cum se zice pe aici: sa nu stai mult.
Fetelor care urmeaza sa se injecteze cu pen-ul nu va faceti probleme,e floare la ureche.
si inca ceva,aveti grija ca de obicei este mai mult medicament intr-un stilou,eu va sfatuiesc sa intrebati farmacistul,nu are rost sa aruncati banii.PUP
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
redramy spune:
CYC31 ai dreptate fiecare are sansa lui! Nu trebuie sa disperam!
indra03 sarcina usoara in continuare!
noi2 mult succes la FIV1! O sa fim colege "de suferinta" la prof. Marinescu cam in aceasi perioada!
broscuta7 cum merge injectarea?
pe toata lumea! Doamne ajuta!