FIV286
Raspunsuri - Pagina 11
broscuta7 spune:
Buna dimineata fetelor ,
Injectarea a mers bine, fara probleme . Sotul era fascinat , auzi ca vrea el sa mi le faca.
Mie mi-au spus de la spital ca intr-un puregon pen de 900 sunt de fapt 1200 si pot sa fac 5 zile dintr-un cartus (am de facut 200/zi).Asa o fi? Stiti ceva de asta?
Indruta, ce repede trece timpul.Mai avem un pic si aflam culoarea caruciorului, nu? Ai grija de tine in continuare
Daniela74, atunci o sa ai FET-ul, pe 7 feb? Dupa calculele mele( sa fie bine cu stimularea) tot cam atunci ar trebuie sa am ET-ul.
O zi bune tuturor, cu mult soare
redramy spune:
broscuta7 stiu si eu ca in cartusele de Puregon este mai mult, dar nu ma gandeam ca asa de mult peste, dar cei de la spital or sti mai bine! Tu ti-ai cumparat medicamentele de la Giulesti? Sunt mai ieftine ca in farmacie? Eu le-am luat de la o farmacie Dona cu card de 5% reducere si am dat pe un cartus de Puregon de 900 UI 1337 RON!
Cand mergi la monitorizare?
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta7 Mie mi-au spus de la spital ca intr-un puregon pen de 900 sunt de fapt 1200 si pot sa fac 5 zile dintr-un cartus (am de facut 200/zi).Asa o fi? Stiti ceva de asta? |
Broscuta in pen-rile de gonal (indif de ce doza sunt) surplusul este de 75UI. E mai rentabil sa iei PEN-ri de doza mica pt ca ai pen-ri mai multe si deci mai multe surplusuri. Dar dc scoti bula asa cum scrie in prospect nu mai ai nici un surplus. Ca sa fii sigura ca au ramas 75UI at cand injectezi surplusul tb sa auzi de 2 ori tzac. Cred ca un tzac (nu sunt sigura dar poti verifica la f injectare) se aude la fiecare 37.5UI. La surplus stiu sigur ca tb sa auzi 2 tzac, asa mi-a spus medicul.Chiar sunt curioasa dc e asa, verifica .
De ex la o doza de 150ui tb sa auzi 4 tzac
la 187.5... 5 tzac
la 225 ... 6 tzac
.... 300ui..8 tzac
Tu cred ca faci 225 nu 200, nici nu exista gradatie de 200ui pe PEN
broscuta7 spune:
Multumesc fetelor pentru informatii! O sa vedem ce ramane.
Miki-miki, fac 200 si EXISTA pe pen gradatie de 200.
miki-miki spune:
Broscuta, scuze, acum vazui ca intrebai de PEN-ul de Puregon. Tot ce am spus mai sus e valabil pt PEN-ul de Gonal.
broscuta7 spune:
Miki-miki, nu-i nimic, da' eu o bagai un pic pe maneca. Ce, deja mi s-au urcat hormonii la cap? Ca n-am nevoie de ei acolo
Redramy, 1300 la giuly cartusul de 900. Luni ma duc la eco, ziua 8 de stim. O sa fac un estradiol intre timp.
CYC31 spune:
indra03 felicitari burticoooo ! La 12 saptamani e total format si se spune ca incape intr-o lingurita, ai fost la eco? l-ai vazut? Iti doresc sarcina usoara in continuare
broscuta7 banui ca emotii au fost pana ai facut 1 injectie , ma bucur tare ca e usor si te descurci, eu la cate injectii de tot felul am facut, acum e 1 oara cand o sa fac puregon cu pen, o sa vad cum ma descurc saptamana care vine.
redramy lasa ca reusim noi, sigur anul asta o sa fim toate mamici Tu ai luat un puregon 900 si te , eu am inceput sa iau medicatia din decembrie ( o parte de menopur+clexane) ianuarie 3 cutii de puregon 900 , saptamana care vine sigur mai am de luat menopur, pentru inhibare mi-au mai ramas vreo 4 fiole de diphereline , insa sigur nu-mi ajung. Ei ce zici?
daniela74 sunt 7 ore intre noi s i doar cateva mii de km, dar sufletele ne sunt unite de aceeasi dorinta si incercare a vietii.
miki-miki draga noastra nu am cuvinte sa scriu cat de rau imi pare pentru pierderea ta, eu am simtit durerea ta doar o data, tu de 3 ori, ma rog din tot sufletul sa fii tare sa treaca usor aceste 5-6 luni si apoi sa ne anunti ca esti cu un bebelus sanatos in burtica si o sarcina dusa la termen.
elena74 spune:
"Buna dimineata fetelor ,
Injectarea a mers bine, fara probleme . Sotul era fascinat , auzi ca vrea el sa mi le faca.
Mie mi-au spus de la spital ca intr-un puregon pen de 900 sunt de fapt 1200 si pot sa fac 5 zile dintr-un cartus (am de facut 200/zi).Asa o fi? Stiti ceva de asta?"
Eu am avut de facut 2 doze de puregon 900 la Pen, in fiecare a fost 1050.
elena
redramy spune:
CYC31 imi pare rau ca ai nevoie de atatia hormoni! Eu teoretic as avea nevoie de mai putini, dar practic voi vedea ca sunt la primul FIV si nu stiu exact cum o sa reactionez!
broscuta7 tie ti-a spus profu' sa faci estradiol dupa 7 zile de stimulare? Ca mie nu mi-a spus nimic si tot in a 8-a zi de stimulare ar trebui sa merg si eu la monitorizare. Il faci la Giulesti sau la o clinica privata?
bafta!
many_bani spune:
Buna seara,
Vad multe fete care dau startul sau deja au dat, sper sa ne vedem cu toate la odisee
Maine primesc si eu schema de tratament si aflu data exacta a punctiei/ ET.
mami de Vlad (29.10.2009)