FIV286
Raspunsuri - Pagina 8
alexis81 spune:
Vai fetelor ce de vesti faine!!!!
Angi sa-ti traiasca feciorul si sa va aduca doar bucurii si sa creasca frumos ca un stejar!
BINE AI VENIT PE LUME TUDOR!!!
Cristy sa-ti traiasca perechea ce frumos mai bine de atat nu se putea!!
Sa fie sanatosi sa creasca mari si cuminti
Sarcina usoara Cri!!
Ptr. restul fetelor numai bine va doresc si noroc, va pup pe toate!!
redramy spune:
Angieangie felicitari sa va traiasca bebe si sa fie sanatos!
ALINAOPREA cum merge sarcina? Eu iti urez sarcina usoara in continuare!
Dau si eu startul unui FIV cred ca saptamana viitoare (astept ciclul) pe un protocol scurt, la Giulesti la prof. Marinescu.
Am si eu o intrebare voi v-ati injectat Diphereline (sau ce v-a dat pentru inhibare) cu Puregon, Menopur, etc. la aceasi ora? Sau unul dimineata si unul seara?
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui redramy Angieangie felicitari sa va traiasca bebe si sa fie sanatos! ALINAOPREA cum merge sarcina? Eu iti urez sarcina usoara in continuare! Dau si eu startul unui FIV cred ca saptamana viitoare (astept ciclul) pe un protocol scurt, la Giulesti la prof. Marinescu. Am si eu o intrebare voi v-ati injectat Diphereline (sau ce v-a dat pentru inhibare) cu Puregon, Menopur, etc. la aceasi ora? Sau unul dimineata si unul seara? |
redramy multumesc mult, sarcina merge bine, multumesc lui Dumnezeu.
Bafta multa, te astept cat mai curand cu beta mare.
In ceea ce priveste diphereline, nu stiu ce sa-ti spun pt. ca eu am avut protocol lung cu diphereline de 3.75 din ziua 21 de CM, dar sigur i-ti vor raspunde fetele care au avut protocol scut.
Pupici !
Alina 13+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
indra03 spune:
Broscuta, Crysti1977, Maria08, VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU URARI!VA DORESC SI VOUA NUMAI BINE!
Cristy, stii ca ti-am scris atunci ca m-am amuzat copios impreuna cu sotul meu, iar faptul ca sunt fetita si baiat este de-a dreptul MINUNAT! Ai mare grija de voi!
ALINAOPREA iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Redramy eu am avut protocolul scurt:
ziua 1 a C.M.-
ziua 2 Dipherelin 0.1 - 1/2fiola;
ziua 3 pana ziua 10 Dipherelin 1/2 si Menopur 3 fiole;
Tot tratamentul a fost administrat seara la aceeasi ora!
Dar, te rog sa tii cont ca tratamentul este stabilit si in functie de celelalte particularitati date de analize, varsta.
ITI DORESC MULT SUCCES SI TE ASTEPT CU VESTI DESPRE TINE!
TUTUROR VA DORESC MULTA SANATATE!
redramy spune:
indra03 multumesc de raspuns! Stiu draga mea ca tratamentul e in functie de afectiunea fiecareia, analize si varsta. Eu am sindrom de ovare polichistice si ovulatie deloc. Si am primit asa, dupa ce imi va aparea ciclul dupa tratament cu Duphaston ca altfel nu vine:
ziua 1 a C.M.-
ziua 2 Dipherelin 0.1 - cred ca 1 fiola (mai verific exact cand ajung acasa) ;
ziua 3 pana ziua 7 Dipherelin 0.1-1 fiola si Puregon 150 UI;
Apoi merg la monitorizare si mai vedem!
Tu ai avut succes tot la Giulesti cu Marinescu, nu? Sarcina usoara iti doresc!
pe toata lumea! Sanatate!
broscuta7 spune:
Buna fetelor,
Declar azi ziua 1 de stimulare. Protocol scurt:1/2 fiola diphereline si 200 puregon pen. Doamne ajuta-ma!!!!!
Redramy, si eu tot la prof Marinescu sunt si da, Indruta tot cu el a reusit.
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui indra03 ALINAOPREA iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos! |
Indra multumesc la fel iubita.
Poate-ti tragi si tu o semnatura...sa stim si noi cate saptamani....poate si culoarea caruciorului....asta daca vrei bineinteles.
Pupici !
Alina 13+
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
CYC31 spune:
Buna dragi aspirante la burtici , burtici si mamici! Va citesc demult, insa nu am reusit sa-mi iau inima in dinti sa intru in clubul vostru. Cu multe dintre voi am trait bucurii si infrangeri de ceva timp, va simt ca si fiind prietene de mult, dar eu fiind in umbra. Eu sunt in asteptari sa incep FIV 5, la Promed System, dr. Predoi Deliana, cu dansa am facut la Medlife inca 2 anul trecut, cel din februarie reusise, dar sarcina s-a oprit in evolutie in Saptamana Mare la 10 saptamani+3 zile, in Joia Mare am facut chiuretajul, de Paste imi indreptam ochii spre cer sa-l rog pe Dumnezeu sa reusim si noi. Am descoperit ca am si eu mutatia MTHFR C677 heterozigot inainte de FIV4 din august 2010, care a fost nereusit, chiar daca facusem si clexane pentru mentinerea unei eventuale sarcini. Pe scurt am 41 ani (pe 31 decembrie impliniti), istoric: FIV 1/nov 2005/Medsana-prof. Ancar: nereusit, FIV2/iun.2009/Sabyc-dr. Elvira Bratila: nereusit, FIV3/feb.2010/Medlife-dr.Deliana Predoi:reusit/sarcina oprita in evolutie 10 sapt+3zile, FIV4/aug.2010/Medlife-dr.Deliana Predoi:nereusit, urmeaza FIV5/feb.2011/Promed System-dr.Deliana Predoi. Sper sa ma primiti si pe mine in club, caci intr-adevar aici sustinerea si bunatatea sufleteasca a voastra este de neegalat datorita acelorasi trairi fata de fetele din alte forumuri, nu ca ar fi insensibile insa
In primul rand vreau sa o felicit pe fericita mamica Angieangie, refacere grabnica si laptic pentru baietelul vostru mult dorit Tudor si voi sa fiti sanatosi sa-l cresteti mare.
Cristy77 este extraordinar cum Dumnezeu v-a indeplinit dorinta sa aveti o fetita+baietel, sarcina usoara si fara probleme iti doresc. De filmuletz am ramas muta de bucurie si miracolul a ceea ce inseamna gemeni in burtica!
Indruta si AlinaOprea sarcina usoara. La fel si tie gheveronica observ ca ai facut la Promedsi ai si mutatia mea, doamne ce m-as bucura sa reusesc si eu acum.
Redramy si brunadria, broscuta7 (sa fie intr-un ceas bun 1 zi de stimulare) bafta si sa dea Domnul sa veniti cu beta mare.
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui broscuta7 Buna fetelor, Declar azi ziua 1 de stimulare. Protocol scurt:1/2 fiola diphereline si 200 puregon pen. Doamne ajuta-ma!!!!! Redramy, si eu tot la prof Marinescu sunt si da, Indruta tot cu el a reusit. |
Alina 13+
redramy spune:
broscuta7 bafta multa! Dl. prof. Marinescu o sa aiba numai reusite in ianuarie-februarie! Azi e prima zi de Puregon? Care sunt problemele la tine (respectiv la voi in cuplu)?
CYC31 bine ai venit si mult succes la FIV 5 si sa dea Domnul sa fie cel norocos!
pe toata lumea!