FIV286
Raspunsuri - Pagina 23
redramy spune:
Doamnelor sunt foarte desumflata! Tocmai am venit de eco, si vestile nu sunt tocmai bune. Cel mai mare folicul este de 10.5, iar ceilalti sub 10, care la mine sunt considerati chisturi, ca am sindrom de ovare polichistice, dupa 8 zile de stimulare cu 150 UI Puregon! Acum mi-a dublat doza de Puregon la 300 UI plus o fiola de Menopur. Ma mai duc joi la eco.
many_bani spor la injectat!
daniela74 tu mai mergi maine la eco, nu? Bafta multa cu endometrul! Asa speciala cum esti tu cu endometrul, asa sunt eu speciala cu raspunsul la stimulare, ovare polichistice, cu AMH 24 si lipsa foliculi!
monaramona te asteptam cu beta mare!
lyly_mar ca sa-ti raspund la intrebarile legate de Marinescu:
- am intalnit 2 cazuri cu protocol lung, si mie a vrut initial sa-mi dea protocol lung, dar eu am ciclul foarte neregulat si atunci a zis scurt
- in timpul tratamentului monitorizeaza de vreo 2-3 ori, prima eco este dupa 7-8 zile de stimulare
- nu iti cere dozari hormonale(estradiol, progesteron) in timpul tratamentului
- nu prescrie nimic din start pentru cresterea endometrului, probabil daca vede vreo problema pe parcurs
pe toata lumea!
CYC31 spune:
scumpele mele, ma scuzati ca nu am mai intrat dar am fost contra-cronometru, cum mie imi place sa facem lucrurile la limita. Duminica am facut ultima tura de Cetrotide+Puregon300+Menopur 1 fiola/zi in plus aveam Pregnyl 5000 2 fiole la ora 9 pm. Al meu sot pana mi-am strans eu bagaje cat pentru vreo luna de stat, s-a gandit el bine sa trecem in Ploiesti pe la fini (era ziua lui ieri) sa-l pupam+cadou, fina-me atot insista sa mai stam. Logic a fost ca am intrat exact cu 5 minute inainte de a-mi face injectia. Am reusit sa incarc injectia cu cele 2 fiole in timp record, deci intr-un minut am reusit. Apoi ieri am fost asa.. ma cam durea burta, nu aveam chef de nimic, m-am ras tuns frezat, aranjat cu ce sa ma imbrac dimineata la punctie. Am bagat 2 tigari, ca doar sa ies afara.... sa nu am surprize pe masa ginecologica. Surpriza a fost alta: pe o parte dr-ita mea recolta eu, pe alta vomam ,... deh tutunul Mi-a facut figura, mi-am cerut scuze, dar mi-nchipui ce scena a fost Din cei 7 foliculi ovar stang+1 drept) au recoltat 6 sa vedem maine care vor fi maturi. Doamne ajuta fetelor va doresc sa reusim sa facem si noi copilasi sanatosi si frumosi.
daniela tu in primul rand sa stai linistita si vezi ce o vreo Dumnezeu maine, fara stres tre rog muuult! Endometrul de peste 22 sau 24 mm creaza probleme, dar ce faci tu acolo prostioare, bei VIN ROSU??? Eu recomand sa bagam pana in ET cate un paharel, dar... ATUNCI CAND ENDOMETRUL E MIC, SUB 10 mm,dar tu esti ok, lasa vinul... baga bere!
Assy (merci de aprecieri draga mea, dar... ce altceva am de facut decat sa incerc pana o vrea Dumnezeu sa reusim si noi) si adijo bine ati venit sa fie cel norocos!
many_bani doamne ajuta sa fie cu surioara pentru Vlad! Sper sa nu mai ai dureri, pana se mai"tabaceste pielea" si apoi devii mai toleranta
monaramona: lasati fata in pace sa mai reziste putintel... hai rabdare: NU FA NICI UN TEST DE PIPI! Eu acum un an la FIV3, am facut in ziua 11 era negativ, ce sa mai zic,.. bine nu pica, insa eu sunt o fire mai puternica si am devenit foarte realista dupa ani de tratamente si proceduri. A-2-a zi a fost testul de sange beta cu valoare buna, deci asta e sfant. Ar fi bine daca poti pana luni, insa merge unul si pe vineri, pana atunci daca vrea Dumnezeu teoretic embrionul e fixat, doamne ajuta sa vii cu Vestea cea Marea
redramy tu sa stii ca e ok Puregon300+Menopur 1 fiola, sigur o sa ai productie de calitate. Ma mir de analize de sange (estradiol+progesteron) necerute, la mine dr-ita imi dadea dozajul DOAR dupa ce primea rezultatele la ele. Insa nu multi cer si citesc analizele la un FIV, care e o loterie: noi insa ne rugam sa fim cele castigatoare in asta Astept sa vad cati sunt maturi si cati fertilizeaza, ai fost tare rau cu "imi pune 5": apoi sa puna cat or vrea,... de tripleti "no comment" Ce/cati vor fi: sanatosi sa fie la noi toate cu sarcina dusa la termen asta doresc!
lyly_mar e ok si protocol lung, se da atunci cand se regleaza nivelul de estradiol TSH (tratament de sustinere hormonala) pentru un CM reglat, o endometrioza, din ce am inteles eu, e bun eu din 5FIV-uri, 3 au fost asa.
broscuto ce mai zici? noi2? va
Gata ma bag putintel in pat si vorbim mai tarziu. Pe toate fetele va
many_bani spune:
CYC sa fie iubareti si sa se obtina embrionasi de calitate
mami de Vlad (29.10.2009)
daniela74 spune:
Many bani imi pare rau ca sint asa dureroase inj,dar lasa ca te obisnuiesti,ce nu facem noi? Nu sint suparata,sint doar dezamagita,stii cum este sa astepti sa incepi si apoi apar atitea probleme la care nici nu te-ai fi gindit.Vedem miine
Redramy tare mult as fi vrut sa fiu o femeie normala care zice luna viitoare o sa facem un copil si il face,cunosc multe cazuri.Dar nu Tie ti-a zis dr.ca sint chisturi,pt ca mi se par cam mari,eu cred totusi ca ai si multi foliculi acolo,sper.
si sa auzim vesti bune
Cyc de ce sa dau cu bere,madame? Ceai de cretisoara si vin rosu,ceai n-am avut,ca de unde cretisoara si am baut un vinut pe zi ca sa n-am surprize,nu stiu ce m-a apucat.Uite ca acum nu mai beau nimik .
Buna recolta ai avut,sa dea Dumnezeu sa se iubeasca bine si sa-i pui pe toti.Te pup si mult noroc.
Monaramona ceva noutati?
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
broscuta7 spune:
Dragele mele, iertati-ma ca nu am mai intrat si va multumesc ca va ganditi la mine, dar am trecut de la o stare la alta.
Deci:
Sambata punctia, 6 foliculi, 3 ovocite mature. Profu bucuros nevoie mare, parca erau ale lui. Duminica telefon, fecundate toate, dar un embrion avea 3 pronuclei. Sotu zice:"De, daca m-ai pus sa beau vin cu seara inainte de punctie aia mici ai mei au fost cam ametiti".
Azi ET unul A8 si unul A5, dragii mamii dragi puiuti. Cocei multumita de ei si de endometru, undeva la 13 si ceva, nu mai stiu exact.
Deci acum perioada cea mai grea, asteptarea.
Daniela74, poate de la aspenter ai endometrul asa gros???Ca eu am patit-o asta vara, mi-a venit menstruatia la 2 sapt si m-a tinut 7 zile abundent. Iti tin pumnii pt maine sa luati decizia cea mai buna.
Redramy, nu fi suparata. O sa vezi ce mult te ajuta menopurul. Stiu eu ce stiu. Cand te mai duci?
CYC, doamne ajuta sa fie iubareti si lipiciosi.
Monaramona, daca doare rau burtica de ce nu faci un no-spa injectabil? Te asteptam cu rezultate mari.
Many bany, nu o sa mai doara la urmatoare, o sa vezi.
Noi2, Assy
Daca am omis pe cineva, iertare si cate un
daniela74 spune:
Broscuta bine ca ai aparut,mi-am facut probleme ca ai patit ceva.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
ALTESA spune:
fetelor cine ma ajuta si pe mine cu niste raspunsuri?
pentru ce exact se ia medrol?
trebuie sa-l prescrie medicul sau pot lua pur si simplu
din a cata pana in a cata zi se ia? cate pe zi?
eu vreau sa fac IA nu FIV ma ajuta cu ceva?
cat costa?se da fara reteta? farmacii?
efecte adverse?
cum sunt prima data pe aici si asta nu e ora de cofee dau un vin bun
redramy spune:
broscuta7 bine ai revenit! Felicitari pentru embrionasi! Sa dea Dumnezeu sa se termine povestea cu gemeni peste vreo 9 luni!Acum stai cumintica si sa ne anunti de beta mare peste vreo 2 saptamani!
CYC31 felicitari pentru ousoare! Sa dea Domnul sa fie mature si iubarete! Asteptam vesti despre ET! Si te rog lasa tutunul ca nu face bine la viitorii tripleti! Pentru iesit afara iti recomand tarata de Psyllium de la Plafar 1-2 linguri pe zi, merge luata si in sarcina. Eu am cautat ani in sir un remediu mai natural pentru constipatie, pentru ca la acest cuvant in dictionar cred ca este poza mea! Am probleme din adolescenta, mostenire de la mama!
daniela74 succes la eco! Si eu as fi vrut sa fiu la fel de normala! Din nefericire foliculii mei sub 10 mm sunt chisturi, asa cum a zis profu', pentru ca estradiolul meu luni dupa 7 zile de stimulare era 56. Acum nici nu stiu daca sa mai sper sau nu la ceva cu noile doze. Oricum maine ma duc din nou la eco si o sa vad exact ce se mai intampla si ce mai zice profu', care ieri era cam debusolat de situatia mea, nu se astepta sa raspund asa de prost.
pe toata lumea!
monaramona spune:
burtica , spatele si tot tacamul m-a durut in ziua 5 si 6 ..pana atunci nimic..dupa aceste zile nimic..cred ca atunci s-a prins
DOAMNE AJUTA
COCO2255 spune:
Revin in lupta pentru bebe.
Am fost la o prima consultatie la Prof. Marinescu,urmeaza histeroscopie si fiv la sfarsitul lui martie.
As dori mai multe amanunte,cum procedeaza Prof.,cat se da in afara de costurile stiute?
Va multumesc.