FIV286
Raspunsuri - Pagina 24
mariadan spune:
broscuta7 bafta.
Anul trecut pe vremea asta eram si eu in focuri. Punctia am avut-o pe 5 si ET pe 8 februarie. Rezultatul il stii - pregateste-te.
Iti tin pumnii si te astept cu vesti bune.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariadan broscuta7 bafta. Anul trecut pe vremea asta eram si eu in focuri. Punctia am avut-o pe 5 si ET pe 8 februarie. Rezultatul il stii - pregateste-te. Iti tin pumnii si te astept cu vesti bune. |
Si eu care credeam ca ne anunti ca te apuci de urmatorul :)).
Pup
broscuta - si eu tin pumnii.
broscuta7 spune:
Mariadan, ce surpriza!!!!!!!!!!!Ce-ti fac bebelasii?Asteptam niste poze ceva.Si eu la fel, 5 feb punctia, 8 ET.
Catalina2307, multumesc din suflet!
Daniela74, ce-ai facut la eco azi? Cum a ramas?
Fetelor, vreau sa fac un progesteron, dar nu mai stiu in ce zi dupa ET. Ce ziceti? Are rost? Ca eu iau de data asta progesteron la greu. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ceva. Si cat ar trebui sa fie valoarea ca sa-mi dau seama ca e bine??
Si sunt la fel de aeriana ca la inceputul tratamentului. De data asta nu cred ca-mi mai revin.
toate fetele si burticile
daniela74 spune:
Am vesti bune:lichidul acela care era in uter s-a absorbit,endometrul este 15 si ceva,nu mai stiu exact si fac fet-ul luni pe 14.Mi se pare cam tirziu,dar dr.a zis ca nu e nici o problema,pt ca sint sub tratament.Deci cu Dumnezeu inainte.
Broscuta nu stiu ce progesteron faci tu,eu am progesteron 50mg/ml intramuscular si o sa fac in fiecare zi 1 ml incepind cu 3 zile inainte de et(deci incep vineri si transferul este luni),pina la beta si mai departe daca este cazul.
Redramy eu mai sper ca o sa fie bine si pentru tine,curaj
Altesa eu am Medrol 16 mg.Am inteles ca ajuta la nidatie,o sa-l incep cu o zi inainte de transfer,in total 8 tablete,una pe zi dimineata. Multa bafta
Monaramona pina la urma s-au prins,ai facut testul?
Cyc asteptam vesti despre embrionasii tai
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
daniela74 spune:
Catalina nu vrei tu sa ne deschizi un capitol norocos,daca tot esti pe aici,plizz ?
eu habar n-am cum se face ,mai de la tara.
daniela,
broscuta7 spune:
Daniela, Doamne ajuta.
In leg cu prg, nu m-am exprimat bine, iertati-ma. Vreu sa dozez progesteronul, analiza de sange, dar nu stiu in ce zi dupa ET ar fi cel mai bine.
mariadan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Si eu care credeam ca ne anunti ca te apuci de urmatorul :)). Pup broscuta - si eu tin pumnii. Catalina |
cata mie imi ajung doi, dar mai stii........
.
Broscuta nu stiu sa pun poze, dar daca intri pe mes, cu placere.
noi2 spune:
Broscuta felicitari pentru cei doi embrionasi! Desi a inceput perioada cea mai grea, gandeste-te ca acum trebuie sa fii cel mai calma. Eu te astept cu o beta maaaaare peste vro'10 zile...cati vor fi, bine sa fie, asta conteaza. Un ca sa fie asteptarea mai usoara!
Redramy, sper sa vii cu vesti bune maine, sa se fi starnit ceva foliculasi sa creasca, te
Danielace bine ca a disparut lichidul acela! Si cu un asa endometru, numai bun culcusul pentru FET
CYC, dar sa stii ca ai avut ceva peripetii la punctie. Si productie buna..cum sunt embrionii, ET pe cand?
Monaramona, Doamne ajuta ca durerile acelea sa fie cele prevestitoare sarcinii...ai increedere, trebuie sa fie bine!
Assy, Coco, Doamne ajuta sa fie UNICUL FIV!
Despre mine, ma injectez de zor, sunt Z3 de Menopur azi si abia luni am prima eco, desi as fi vrut sa fie sambata. Nu cred ca se poate, nu stiu daca profu face eco si sambata, deci mai am un pic de asteptat. M-am pricopsit si cu o tuse de ieri, si am dat-o pe limonade si vitamine C, faringosepte si paracetamoale, doar doar nu o cobori si sa nu trebuiasca sa bag vreun antibiotic. SPER! Simt si ceva presiuni in ovare, in rest nimic...astept, ma bucur ca n-am starile de rau de la stimularile anterioare :D Altfel cred ca isi lua al meu campii Ma duc sa pap si sa bag traditionaul vin, si sigur ma ia somnu' in 5 minute apoi
Va pupic, seara buna!
daniela74 spune:
Noi2 bafta multa cu Menopurul si cu injectarea ,sa faci oute multe si de calitate.Cit despre ai nostrii,macar atita sa faca si ei,sa ne suporte
daniela,
monaramona spune:
buna fetelor azi ziua 9 de la transfer (crio-et) am facut beta
48,12
...am reusit...va doresc si voua fetelor sa simtiti ce simt eu acum..cat mai curand..multumesc fetelor care s-au rugat ptr mine
MULTUMESC DOAMNE