FIV286
Raspunsuri - Pagina 22
daniela74 spune:
Misa,Many bani,Adijo va multumesc fetelor si o sa va tin la curent,stiam eu ca sint deosebita dar nici chiar asa Am cautat si eu pe google,iar parerile sint impartite,o sa fac ce zice medicul.Adijo,am estrogen si aspirina,si am mai tras si cite un vin rosu,ceea ce nu am facut niciodata,dar am zis ca sa fie bine,na.
Broscuta te astept cu vesti bune.
bafta multa tuturor
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
many_bani spune:
Assy scrie repejor mai multe mesaje, sa treci de 12, ca esti moderata si nu te citim in timp real.
mami de Vlad (29.10.2009)
monaramona spune:
sunt aici fetelor..putin racita(dar parca nu e o raceala normala )..ma doare capul din cand in cand , ieri am avut dureri mai marisoare de burtica si de spate(ziua 6)si azi ff putin, stau la caldurica si astept..voi ce parere aveti ..beta hcg din sange se pozitioneaza si in ziua 9? macar putin..eu zic ca da..voi? ca sa stiu cam ce sa fac
DOAMNE AJUTA
daniela74 spune:
Mona eu zic ca da,poti chiar sa incerci un test de urina miine dimineata,stiu cazuri in care a functionat,printre care si eu(clear blue).Hai repede cu un beta mare
daniela,
Assy. spune:
many multumesc pentru pont
daniela74 si eu sunt alaturi de tine. ca endometrul tau sa fie bine , DD te iubeste si are grija de tine
redramy, broscuta7... ne spuneti vesti?
Assy.
daniela74 spune:
Assy multumesc
DD ne iubeste pe toate,sint convinsa de asta.
daniela,
daniela74 spune:
Cora Doamne Ajuta,desi nu stiu daca o sa mai fac luna aceasta.Tu ce planuri mai ai?
Cyc bafta multa miine la punctie
Redramy te astept cu vesti bune de la eco.
Many bani ai inceput injectarea? Sa fie cu noroc si sa fie fetita
pup fetele
daniela,
lyly_mar spune:
buna fetele
am si eu o intrebare-intrebatoare pt fetele care fac/au facut fiv cu dr marinescu:a recomandat la vreo fata protocol lung?ca eu din tot ce am citit,el recoamanda scurt....indiferent de varsta/analize..poate gresesc eu si va rog sa ma corectati...
in timpul tratamentul de stimulare,de cate ori va monitorizeza?si faceti si analizele hormonale?
pt cresterea endometrului,prescrie ceva?
hai ca sunt mai multe intrebari..dar ma intelegeti voi
Bafta multa fetele!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Many bani ai inceput injectarea? Sa fie cu noroc si sa fie fetita |
DA ieri am facut prima doza de menogon si ziua 8 de diphereline. Cu toate ca nu sunt incepatoare in ale FIV-ului, menogonul de ieri mi s-a parut tare dureros, nici nu am putut sa dorm pe partea respectiva. Sper sa ma obisnuiesc ca altfel nu stiu ce voi face pana la final.
Te asteptam cu vesti bune, dar daca dr. zice ca luna asta nu se poate nu te supara, decat inca o dezamagire mai bine o luna amanare dar cu final fericit.
mami de Vlad (29.10.2009)