FIV286
Raspunsuri - Pagina 21
angieangie spune:
Indra..scumpa mea..acum am reusit si eu sa intru putin pe forum..am vazut ca a fost ziua ta..LA MULTI ANI!!!!,cu miile de scuze pt intarziere,sa dea Dumnezeu sa teeaca repede zilele si sa fie cat mai usoare pana la nasterea minunii tale
eu sunt cam zombie cu somnul,Tudor e un papacios papa la 3 ore de ma rupe,are 4500gr deja,abia il mai tin in brate,in rest sunt ok,astept sa creasca,te sarut si iti multumesc pt tot si mai ales pt surpriza pe care mi-ai facut-o la spital
pup toate fetele si va doresc bafta maxima,Dumnezeu sa fie cu voi, si ma scuzati ca nu mai pot fi asa activa,veti vedea voi cand veti avea puii in bratecat mai curand
va pup pe toate
cea mai fericita mamica de frumos si sanatos
redramy spune:
angieangie sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Noi te intelem ca nu ai cum sa fii mai activa in aceste momente, dar dupa ce te mai obisnuiesti cu situatia asteptam amanunte de la nastere!
indra03 multumim de incurajari!
daniela74 imi pare rau pentru endometrul tau! Dar sa speram ca va fi bine pana la urma!
CYC31 felicitari pentru productia de ousoare! Si tu credeai ca nu o sa faci mai mult de 4! Sa dea Domnul sa fie mature si iubitoare! Bafta marti la punctie! Si o sa-ti puna 5 embrioni? Oau! Poate te trezesti cu niste tripleti sau chiar mai bine!
Assy. bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Broscuta asteptam vesti de punctie!
pe toata lumea!
Assy. spune:
redramy multumesc de urare
pe 10 o sa merg la clinica pentru eco si an de sange , daca totul este ok incep stimularea pentru primul Fiv
toate fetele
DD ne asculta si sigur ne indeplineste visul
Assy.
daniela74 spune:
Assy bine ai venit si sa fie fiv-ul tau norocos.
multa bafta
Broscuta esti bine?
fetelor,voi ati mai auzit de endometru 17 mm in ziua 14 de cm?
si lichidul sau singele acela in uter ce o ma fi? Dr. a spus ca endo. este bun si asteapta sa vada daca dispare lichidul pina miercuri.O sa fiu in ziua a 18 a,dar a spus ca asta nu este o problema,transferul se poate face oricind,deoarece ciclul meu este controlat,nu mai inteleg nimic ,cit o sa creasca endo pina atunci,pt ca eu am acelasi tratament
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
adijo spune:
daniela, intr-adevar un rezultat surprinzator: endo de 17mm n-am mai auzit, dar nu cred ca e o problema asta, ci mai degraba lichidul din uter... nu inteleg de la ce ar putea fi...ce tratament de sustinere faci? estrogen? oricum bafta!
Redramyiti tin pumnii! sunt tare curioasa de raspunsul tau la stimulare!
many_bani spune:
Salutare,
Azi am avut si eu echo., echografie pentru a vedea daca cm-ul a curatat bine uterul, eu fiind in a 3-a zi de cm. Dr. s-a aratat incantata de rezultate echografice, acum astept rezultatul la estradiol si progesteron si din aceasta seara dau startul la menogon.
Daniela, nici nu credeam ca se poate ajunge la 17 mm, eu am avut tot timpul probleme ca nu este suficient de gros endomedrul, la nici un FIV/FET nu a trecut de 6 mm cu tot tratamentul si ceaiul meu de cretisoara. Cat despre ziua de transfer, la clinica unde fac eu si unde am facut si FET-ul, ET cu embrioni criogenati se face in ziua 17-18. Hai nu fi supi.
Monaramona, cum stai cu rabdarea? cat mai ai pana la beta?pup]
Fetelor care sunteti in focuri bafta iar celor nou venite sedere cat mai scurta.
O sapt. linistita va doresc.
mami de Vlad (29.10.2009)
Assy. spune:
buna ziua fete dragi
angieangie felicitari pentru Tudor, sa va bucurati de el sa fie sanatos
gravidutelor noastre indra03 si cristy1977 sarcini usoare si la termen
fetelor aspirante ca si mine putere, dragoste, intelegere si intelepciune
entuziasmul vostru ma face puternica, respect pentru voi
cyc31 te admir pentru daruirea cu care iti urmezi visul
astept cu nerabdare vesti bune de la toate fetele
noi2 spune:
Angie iubita, felicitari inca o data! Ma bucur ca sunteti bine!
Redramy, Broscuta7, nicio veste?
misa_21 spune:
Daniela,scuze ca ma bag,dar eu avind probl cu endometrul am citit f mult pe net pe site-uri in special americane despre val lui la fet.et etc.Nu ti-as recomanda sa faci et pe endom de 17.Studiile spun ca endom optim pt implantare e inte 7-14mm.Cred ca stii engleza asa ca da cautari din google si vei avea o mie si o suta de studii,cazuri,discutii pe forumuri etc
Bafta multa!