FIV286
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CYC31 ] Dragaica sa-ti traiasca gemenasii, doamne cat m-am bucurat cand ai ramas, cand ai anuntat ca-s gemeni,... cand ai nascut, mai ales ca pe 10 august este si ziua mamei mele, nu am cum sa te uit, felicitari tie+tati de gemeni! |
Multumesc , suntem bine... obositi.
Ne ies dintisorii, Seby are deja 6 dintisori, doi jos si 4 sus, Felix are 2 jos Nebunie mare la noi, eu merg din inertie sunt zoombi dar .....e frumos
Sper sa se intample la toate lumea minunea, stiu cum e sa-ti doresti
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
adijo spune:
redaramy, stai linistita, nu e obligatoriu sa simti ceva; inca e prea devreme oricum; eu nu am simtit nimic la ultimul Fiv( poate imi erau deja obisnuite ovarele cu stimularile)si stii ca am avut gramada de ovocite. asta e avantajul celor cu pcos; raspund bine la tratament! .
Bafta tuturor fetelor!
redramy spune:
Dragele mele daniela74, adijo stiu ca la sindrom de ovare polichistice sau ovare polichistice teoretic obtii multi foliculi, dar eu cu stimulari cu Puregon 50 UI si Gonal 75 UI timp de 10 zile nu am abtinut nici un folicul. Dar acum am 150 UI de Puregon si sper sa obtin ceva, dar pe de alta parte sper sa nu dau in partea cealalta sa fac vreo hipertsimulare ceva, asta deoarece am LH dublu fata de FSH, iar AMH-ul il am 24 (limita superioara 8)! Daca ma plangeam ieri ca nu simt nimic, astazi simt ceva tensiune in ovare! Sper sa fie de bine!
daniela74 tu ai eco sambata nu? Bafta multa!
CYC31 sa ne spui cum a fost la eco! Eu am eco abia marti dimineata.
pe toata lumea!
daniela74 spune:
Redramy merci,sper sa nu am surprize miine.Bafta multa,abia astept sa vad cite ousoare ai produs
fetele,eu sint deja in concediu ,doar daca Doamne fereste se intimpla ceva rau.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
noi2 spune:
Neata fetele,
Broscuta7, bafta multa la punctie! Ousoare de calitate iti doresc!
Redramy, ai prima eco marti, a cata zi de stimulare?
CYC,succes azi la eco!
Daniela74, iti doresc sa fie FET cel norocos! Trebuie!
Azi, eu ziua 2 CM si prima de Diphereline!Deci... pe baricade :D Prima eco, cam tarziu, ziua Z11 CM, Z9 de stimulare. Parca as fi vrut mai devreme... sau poate intru direct la punctie a doua zi. In ce zi ar trebui sa fac progesteronul si estradiolul?
Acum, in afara de stimulare, iau acid folic. Altceva, cu ce m-as mai putea ajuta? Profu'zice ca nimic, dar parca n-as sta asa cu mainile in san, poate mai ajut cu una alta...
Pupici gravidutzelorrrrr! Week-end frumos!
redramy spune:
daniela74 si eu abia stept sa vad cate ousoare am produs! Asteptam vesti de la eco si nu are ce sa se intample rau! Va fi FET-ul norocos!
Asteptam vesti si de la CYC31 si nu in ultimul rand de la broscuta7!
noi2 am marti eco dupa 8 zile de stimulare, deci in a 9-a zi de stimulare si a 11-a de CM. Trebuia sa ma duc cu o zi inainte, adica dupa 7 zile, dar nu a putut profu' si m-a amanat cu o zi. Deci la fel ca tine! Unde faci FIV-ul la Giulesti cu dr. Marinescu? Si mie mi s-a parut cam tarziu dar asta e, speram sa fie bine! Eu ma duc sa fac estradiol cu o zi inainte de eco, dupa 7 zile de stimulare! Asa i-a spus profu' Broscutei car ar trebui facut in ziua 7-8 de stimulare! De progesteron nu stiu nimic, cu toate ca mi-as dori sa stiu, deoarece eu am lipsa de progesteron din cauza sindromului de ovare polichistice. Sa stii ca nici eu nu i-au altceva in afara acid folic si stimulare. Mai beau niste ceai de cretisoara 2-3 cani pe zi pentru endometru, dar asta e un pont de la fetele de pe forum! E primul tau FIV? Bafta multa oricum!
pe toata lumea!
CYC31 spune:
daniela74 te pup si doamne ajuta azi, concediu productiv si frumos, cel mai frumos de pana acum ti-l doresc. Doamne ajuta la FET! Iti doresc sa ne anunti un beta mare , asa ca de gemeni ca ai fericitei noastre mamici Dragaica, sa va traiasca frumosii Seby si Felix, felicitari pentru dintisori si voua ca reusiti sa fiti 2 parinti minunati, chiar daca obositi, e minunat ca Dumnezeu v-a binecuvantat cu acesti 2 bebelusi! Te pup pe tine si gemenasi sa se lipeasca si la mine si celor care-si doresc gemeni
daniela tu crezi ca eu nu am rezolvat si problema cu "fire albe" M-am vopsit saptamana trecuta, cu dintii: pauza masea, dar las sa fiu eu stirba de o masea si gravida,... prefer!
redramy scuze ca nu am adus ieri noutati, dar am fost pe drumuri de la 9 am pana noaptea pe la 1, un adevarat maraton am avut: dimineata eco+injectie+sange (se face estradiol+progesteron mereu, deci daca faci luni, eu iti propun sa faci asa la toate analizele de sange) Apoi alergaturi cu treburi, spalat rufe+ordine la noi la apartament, am plecat spre Ploiesti pe la 8 pm, cand am ajuns nu am mai avut cand sa intru sa va aduc noutati ca venise si al meu de la servici, apoi am mers la niste prieteni.
Deci la Eco3: 7 foliculi/ovar stang+1 folicul/ovar drept, endometru 7,6 mm, a crescut de la 4,2 mm la Eco2. Baza, dupa experienta mea in FIV, cred ca imi pun in vreo 5, acum ce-o vrea Dumnezeu, marti am punctie!!!! Maine mai am de facut Cetrotide dimineata, Puregon300+Menopur la 4 pm si seara Pregnyl 5000 2 fiole... si gata!!! Astept sa vedem ce se va mai intampla.
noi2 tin pumnii sa fie bine! Felicitari pentru startul la un FIV, iti doresc sa fie cel reusit!
elena74 sper sa scapi de chist, in general se intampla dupa un CM. Doamne ajuta!
broscuto e randul tau si al lui redramy sa veniti cu vesti bune!
monaramona tu ce mai faci? Cum te simti? Tin pumnii sa fie cu ochisori, hai ca trece timpul si se apropie beta!
Fetelor va pup si doresc week-end placut!
Assy. spune:
buna ziua
sunt noua pe acest forum, va intrebati ce m-a determinat sa devin membru? simplu, fetele care scriu aici. sunt impresionata de modul in care va sustineti si va incurajati, rar intalnesti oameni care sa te asculte sa te inteleaga, neconditionat.
rog fetele care au facut fiv cu dr Poiana sa-mi inpartaseasca din experienta lor. am foarte mari emotii, scuze
multumesc anticipat
Assy.
daniela74 spune:
vin cu vesti care nu sint tocmai bune
endometrul este de 17mm (cam mare mi se pare,ei zic ca e ok)dar la eco se vede o pata care poate fi lichid sau singe,mi-a explicat dr. Mai am miercuri eco.si vedem ce facem mai departe.Sint suparata,nu as vrea sa-l amin pe luna viitoare.Doamne cite probleme mai apar.
va pup si va astept pe voi cu vesti bune
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
indra03 spune:
Buna dimineata!
Broscuta7, monaramona, redramy, daniela74, CYC31,..., VA MULTUMESC PENTRU FELICITARILE SI URARILE PENTRU ZIUA MEA DE NASTERE!
VA DORESC SI VOUA SA TRECETI USOR SI REPEDE PRIN ETAPELE ACESTEA, ASTFEL INCAT IN TIMP SCURT SA AVETI CERTITUDINEA CA PRIMUL PAS ESTE FACUT, CA EXISTA UNUL SAU DOI BEBE PENTRU CARE TREBUIE SA MERGETI INAINTE PAS CU PAS(alte analize, alte eco, alte stari de certitudine si incertitudine, ...) PENTRU A PARCURGE CELE +/-40 DE SAPTAMANI.
Broscuta, cum a fost ieri, tu esti bine?
ma rog pentru toate fetele care acum au emotiile asteptarii!
Sa fiti ocrotite si ... nu uitati: INDRAZNETII INVING! iar PERSEVERENTA ESTE CHEIA SUCCESULUI!
VA DORESC MULTA SANATATE
in 13+ saptamani