FIV286

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

CYC31 mie nu mi-a spus cati foliculi antrali am la eco 1! Oricum nici nu stiu daca se poate vedea la mine, caci eu am sindrom de ovare polichistice, cu niste ovare cu aspect polichistic exemplar! As fi vrut si eu o eco prin ziua a 5-a de stimulare sa vad ce s-a recrutat, daca s-a recrutat vreun folicul sau nu! O sa vad dupa 8 zile de stimulare daca e ceva sau nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Cyc m-ai lasat fara cuvinte .Pup si mina buna la injectat.
Indra draga mea tie iti doresc de pe acum LA MULTI ANI,multa sanatate si fericre,sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la fel de frumos ca si mami al lui.
pup fetele

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Am si eu o intrebare de incepatoare de FIV: voi simtiti ceva cand cresc foliculii astia asa mai multi sub stimulare? O durere sau jena in ovare sau orice altceva? Am si eu un stres ca nu o sa-mi cresca foliculii daca nu simt mare lucru!
o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Buna dimineata dragele mele
Indra03 LA MULTI ANI din tot sufletul iti doresc sanatate, sarcina usoara sa-ti dea Domnul impliniri in toate! Te pup pe tine+bebe, mangaiem burtica ta virtual sa se lipeasca si la noi , iti doresc o zi de nastere de neuitat!

daniela draga mea,merci, esti o scumpa, mi-ai luat-o inainte aseara cu urarile pentru indra. Tu cum te mai simti? Mai mergi la eco?
redramy nu-ti fa tu griji daca "simti" ceva sau nu, nici eu nu simt doar o balonare, e normal, ce ai vrea sa simti, banui ca la superstimulare se simte, noi asteptam cuminti sa ne scoata outzele cate sunt ele, dar important sa fie de calitate si fertile. Maine am si eu eco tot dupa 8 zile de stimulare, nu-mi fac iluzii ca ar fi mai multe decat 4-5, doar sa dea Domnul sa fie buuuune.
Va doresc o zi frumoasa la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Indruta, draga mea LA MULTI ANI, multa sanatate, bebelus sanatos, asteptare scurta si nastere usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Indra03 LA MULTI ANI!Multa sanatate, fericire, sarcina usoara si fara incidente neplacute, si nastere asemenea!
CYC31 spor la injectat si bafta la eco!
broscuta7 tinem pumnii pentru sambata la punctie!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

redramy merci la fel, tu ai eco tot maine? Bafta si tie!
broscuto cum te simti, hai ca mai este putin si iti iei minunile in burtica (nu-ti mai fa griji ca nu te lasa dr. balta la final)
noi2 si ellena74 cum merge la voi? Doamne ajuta.
Va pup ca plec la dentist, sa vedem ce-mi mai face ca practic azi mai am si gata, parca vad ca raman stirba si nu-mi face lucrarea de portelan, dar asta sa fie baiul, as prefera asa si gravida sa fiu, decat cu dinti si fara burtica
Spor la injectii si voua si multi foliculi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

La mine mai mult sta decat merge!

In ianuarie mi-a venit ciclul la 17 zile, am facut hormonalele de z2, si progesteronul este sub limita inferioara, iar estrogenul un pic cam mare:
Estradiol 50pg/ml( 39-189)
Progesteron 0.19 ng/ml( 0.27-2,61)

Deci se pare ca am o insuficienta de progesteron, luna asta o sa iau duphaston din z15.
Saptamana viitoare imi verific chistul ovarian ( a aparut dupa fiv), cei de la clinica au zis ca poate trece dupa ciclu.

Nici nu mi-am imaginat ca or sa treaca atatea luni pana la Fet,din pacate varsta incepe sa fie un stres pentru mine.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

indra..te pup

DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Redramy eu am simtit ca se intimpla ceva,dar pe la sfirsitul stimularii,jena,balonare.Eu zic sa stai linistita, stiu ca daca ai ovare polichistice o sa ai multi foliculi.In cazul in care gresesc va rog sa ma corectati fetelor.Multa bafta in continuare
Cyc tu cu dintii,eu cu parul .Sint obsedata ca o sa fiu o gravida cu parul alb Ce sa fac,am fire albe de la 20 de ani,mostenire de la tata Gasesc eu o solutie,poate ceva produse naturiste,si daca nu atita bai sa fie,burtica sa avem
Broscuta mai avem putin si intram pe ultima suta de metrii.Sper sa avem vesti bune simbata
Mona tu ce mai zici,mai rezisti?

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput