FIV286

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Redramy multumesc si la fel iti doresc si eu,sa fie primul si ultimul fiv,adica sa fie cu ochisori
Cyc bafta multa in continuare,o sa ne ``distram`` impreuna pina la beta.Hai sa-ti mai zic ce se mai practica pe aici: cumperi 2 item-uri si ai 1 gratuit ,asa ca ai grija
Many bani ce sa zic,sint optimista,stiu ca se poate.Eu am facut 3 fiv-uri si nu am avut decit la ultimul embrioni de congelat,am unul de 4 si unul de 8 celule,sper sa reziste si sa-i transfer pe amindoi.Mai departe e doar voia lui Dumnezeu in care am mare incredere.Te pup si mult noroc si tie.
noapte buna si sa visati frumos

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

many_bani mult succes!
CYC31 bafta la foliculi, respectiv ovule puternice si iubarete! Si eu injectez la doua maini, una Puregon si una Diphereline!
Mie mi-au amanat eco de luni pe marti ca e plecat sau ocupat profu' (nu am inteles exact). M-am cam suparat ca oricum mi se parea cam tarziu si luni,care era dupa 7 zile de stimulare, acum e marti...Oricum ar fi, sper sa fie bine!
Broscuta sa ne spui cum a fost la eco azi si daca ati stabilit punctia!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc mult fetelor

DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

monaramona cum te simti? Bei laptic sper sa manaci sanatos, ti-ai luat concediu? Te pup mult, ai grija de tine... Aha...si eu stiu pe cineva (rauras) care are doar un ovar functional, era la vremea cand a facut FIV speriata ca avea doar un folicul, insa Dumnezeu a vrut ca la inceputul acestui an sa nasca o fetita mult dorita de ea si sotul ei Deci scumpa mea monaramona are dreptate, fara prea multe griji (observi ca eu iti fac dublu galerie!) Gotcha!
redramy draga mea, nu te mai supara ca profu' ti-a amanat eco pentru marti, nu-i nimic tu injecteaza la 2 maini sa creasca ovocitele. Eu ce sa zic: o fac la 3 maini
Am asa:
1)la 9.45am injectie Cetrotide am inceput ieri pana sambata, probabil
2)la 5.30pm Puregon 300, din ziua 3 pana in ziua 10,
3)la 5.30pm Menopur 1 fiola, din ziua 6 pana in ziua 10.
Schema mi-o confirma dupa eco 3 de vineri.
daniela74 gata scoatem majoretele, ce sa mai suntem amandoua cam in aceeasi perioada. Sa nu mai zici de 2+1 gratis (e si la noi oferta asta) Aha sa-ti spun ca sora mamei are gemeni natural (oferta englezeasca la romani, nu se aflase de ea pe vremea aceea, le ascultau cu palnia, doar ca dupa vreo 5 luni era imensa mama ii spunea surorii ei ca sunt minim 2, dupa 7 luni isi plimba burta cu o masuta cu role, i-a nascut pe fiecare de 3 kg) au 37 ani, si sora tatalui are 2+1 gratis (oferta romaneasca si ca la tine fac 30 ani) + tot natural obtinuti (avea 2 baieti si a zis ca sa mai faca 1 fata (au iesit 2 fete+1 baiat, nascuti prematur la 7 luni, nici nu se vedea burtica, au avut 0,9kg+1kg+1,1 kg... si zile de la Dumnezeu) Ei ...ce zici? Nu stiu cat de ereditar este, insa avem in familie, nici nu vreau sa ma gandesc decat sa reusim,.. cati? Dumnezeu sa hotarasca!
broscuto tu ce mai zici? Cum merge?
Doamne ajuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Buna fetele!
Am venit la calculator special ca sa aflu cum "evoluati"!
Eu va astept aici impreuna cu Cristy ca sa desfacem sampanii(fara alcool) pentru analize beta pozitive!

Nu mai numarati de zor si faceti calcule dimensionale!
Organismele noastre nu se comporta dupa algoritmi matematici!
Sa stiti ca nu conteaza deloc CANTITATEA ci CALITATEA!
Mai conteaza deasemenea sa fie intruniti toti factorii favorabili momentului de embriotransfer si deloc de neglijat este sa avem in viata si norocul ca Dumnezeu sa ne iubeasca si sa nu-si intoarca privirea de la noi! Noi facem tot ce stim si putem INSA ALTII DESAVARSESC OPERA!
Monaramona cifra trei, care este una cu multe implicatii in simbolistica(si sunt fericita deasemenea ca sunt nascuta si pe data de 3, chiar maine !) mie, am constatat ca mi-a adus multe bucurii!
As vrea sa fie si pentru tine o amintire placuta, de abia astept sa-mi aduci vestea cea mare!
Reamintesc ca eu am sarcina obtinuta in urma unui FET de 3 embrionasi, iar celelalte intamplate sau in legatura cu cifra 3, recunosc ca acum sunt umbrite de bucuria de a fi insarcinata!
Broscuta,CYC31, Daniela 74, Redramy, Many_bani,...va doresc RABDARE, CURAJ SI SPERANTA!
Redramy, te pup , iti multumesc, si afirmatia de sarcina usoara este foarte reala ptr. ca insasi statutul de insarcinata, vorba sotului meu dovedeste ca deja am o greutate de dus,o sarcina, care nu implica notiunea de "greutate=masa" ci mai mult decat atat, griji, alimentatie, tratamente, analize, teste specifice, reactii adverse( cum am eu de ex. in urma frigului de la birou pe care l-am suportat de la -1 grd) si dupa cum stii lucrurile treptat se amplifica!
Astept rezultatele voastre de la eco din aceasta saptamana si luni, saptamana urmatoare, sunt chiar doua eco !
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!

in 13+ saptamani

Mergi la inceput

indra03 scumpa noastra gravidutza Mare dreptate ai, asteptam sa vedem ce vrea Bunul Dumnezeu sa ne dea! Ai multa grija de tine+bebe, cat despre frigul asta... nu vrea sa se mai inmoaie deoc Insa poate ca usurel usurel se mai incalzeste, ca sa nu te afecteze pe tine+bebe, ce reactii adverse ai avut? Te pup pe tine si burtica Esti o scumpa asteptam si noi eco reusite si rezultate doar pozitive.
Eu astept cu sufletul in gat sa vina al meu maine din Budapesta (nu de alta dar ar fi culmea culmilor ca eu sa ma stimulez, iar el sa ramana blocat pe la unguri), este in delegatie, dimineata nici nu i-am spus ca iar a erupt vulcanul Eyjafjallajokull, tampenia asta de vulcan deja au anuntat la stiri ca a intrerupt zborurile partial in Anglia si Islanda, nu mai zic ca sper sa se potoleasca, peste 2 saptamani trebuie sa vina mama+nepoatele mele de la Londra. Deci Dumnezeu hotaraste ce va fi, noi nu avem decat sa asteptam cu speranta ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetele mele dragi,
Sunt tot intr-o stare proasta, nu reusesc sa ma adun si sa-mi revin. Noroc cu voi ca ma incurajati si cu Cristy care m-a "mustruluit" un pic si m-a facut sa fiu un pic mai increzatoare.
Punctia sambata. Azi - foliculi 5 mai mari si unu mai mic. Sa nu ma intrebati de dimensiuni ca nu mai stiu nimic. Oricum au mai crescut de luni pana azi, iar eu am iesit ratutita din cabinet.
Redramy, ce ziceai?? Ca nu e profu luni pe 7?
Offff, cu cat optimism am inceput tratamentul, iar acum ma vait ca o baba.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vreau sa va pun un link cu un nou laborator in Oradea, poate sunt oradence interesate
http://www.medicalservice.ro/
Zlele trecute am aflat de el, face toata gama de analize.
Azi am mers si eu si doamna de acolo e deosebit de amabila
Poate va scuteste de alergaturi in alte orase

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

CYC31 spor la injectat, asa la trei maini si bafta la eco vineri!
indra03 sarcina usoara in continuare! Stiu ca in sarcina totul se amplifica, dar eu cred ca se amplifica si emotiile, si fericirea, si bucuria, mai ales in cazurile noastre! Adica eu sper ca nu doar cele negative sa se amplifice ci si cele pozitive! (Hai ca am inceput sa filozofez)
broscuta7 hai ca sunt ok si 5-6 foliculi, sa dea Doamne-Doamne sa fie maturi si iubareti! Tinem pumnii la punctie! De prof' nu am inteles exact daca nu este sau este foarte ocupat luni, ca m-a cam aburit doamna care m-a sunat de la spital! Dar sunt sigura ca o sa vina daca o sa ai ET luni! Fi optimista!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

broscuta draga este bun rezultatul,din cei 5 oricum un embrion va fi cel smecher si iti aduce bebelusul, e logic, doamne daca se vor prinde toti, ce te faci? Te rog sa iti mentii optimismul caci nu ai voie altceva acum, asa ma cuprinde o bucurie ca aproape esti la final, apoi urmam eu si redramy Tu cate ovocite ai? Ti-a spus la eco 1?
Da da... mai am un pic si trebuie sa fac injectia-stereo!

Mergi la inceput