FIV286

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Broscuta fii fericita ca sunt, Sa dea DD sa se fecundeze toate ovocitele si sa obtii embrioni de calitate. Hai nu mai fii supi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetlor va multumesc mult ..am la purtator 3 embrioni ok ff buni si acum asteptam beta
broscuta nu mai fi suparata ..eu stiu pe cineva care a avut un ovocit din care a rezultat un embrion , care s-a prins ..asa ca trebuioe sa crezi in sansa ta
daniela asteptam vestile ..tu urmezi
indra ..iti multumesc si sper sa ai gura aurita si sa ste cuminti la mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor, haideti ca intru si eu la incurajat
broscuta, la noi a fost asa: inainte de punctie aveam 12 foliculi, din care au rezultat doar 9 ovocite, din 9 ovocite doar 5 au fost mature, din 5 s-au fertilizat 4, din 4 au fost embrioni de calitate doar 3, am pus 3 embrionasi micuti de doar 2 celule, erau cei mai micuti din toata seria de fete cu care am facut fiv si s-au prins 2 bebei: o fetita si un beietel, asa ca nu dispera, nu conteaza cati ai, ci sa fie de calitate, la fel eram si eu inainte de embriotransfer, imi venea sa plang de suparare, eram convinsa ca va exista si un al doilea fiv, dar iata ca ma avut noroc, mai mult de atat mai este suficient timp sa mai creasca foliculasi, asa ca fruntea inainte, te pup si iti tin pumnii
monaramona, doamne ajuta, hai ca abia astept sa beau o sampanie de copii in cinstea voastra, ma gandesc la voi si va citesc in fiecare zi
mani bany, spor la injectii si doamne ajuta sa se la lase cu o surioara pentru baietelul vostru
pup toate fetele

and the miracle happened... 17 + si

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona ce vesti bune,sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi,de data aceasta o sa fie bine.

Elena am gresit,eu am crezut ca faci fet-ul luna asta,oricum multa bafta iti doresc,ai 3 blasto,sanse foarte mari,deci mult succes.Sa ne tii la curent
Broscuta nu fi suparata ,cit de mici sint ceilalti? Sigur o sa mai creasca din ei,calculeaza 2 mm/zi,iar un folicul de cca 15-16 mm poate sa fie matur.Daca nu si 6 e foarte bine,ca doar nu vrei sa faci o echipa de fotbal.Hai fi cuminte,da?
Fetelor eu simbata am eco si daca e in regula luni fac transferul.
pupici multi si sa auzim numai vesti bune

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

CYC31 spor la injectat si Doamne ajuta!
monaramona sa dea Doamne -Doamne un beta mare peste vreo 2 saptamani!
daniela74 mult succes la FET!
cristy1977 si indra sarcini usoare in continuare!
Eu injectez la greu, abia luni pe 07.02 am eco!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977
mani bany, spor la injectii si doamne ajuta sa se la lase cu o surioara pentru baietelul vostru

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Multumesc mult draga mea

Monaramona tu esti prima din serie, asa ca te rugam sa vii cu un beta mareeeeeee, mare si sa ne iei si pe noi cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui redramy

CYC31 spor la injectat si Doamne ajuta!
monaramona sa dea Doamne -Doamne un beta mare peste vreo 2 saptamani!
daniela74 mult succes la FET!
cristy1977 si indra sarcini usoare in continuare!
Eu injectez la greu, abia luni pe 07.02 am eco!
pe toata lumea!

Si eu tot pe 7.02 am primul eco. Ai spus unde faci si mi-a scapat mie? Bafta

Fetele cu FET sa stiti ca si baietelul meu este obtinut prin FET, deci se poate, asa ca va rog sa ganditi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

many_bani am spus, dar pot sa mai spun, fac la Giulesti cu dr. Marinescu. E primul meu FIV si sper si ultimul!
Tu unde faci (nici eu nu am retinut)?
Bafta multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui redramy

many_bani am spus, dar pot sa mai spun, fac la Giulesti cu dr. Marinescu. E primul meu FIV si sper si ultimul!
Tu unde faci (nici eu nu am retinut)?
Bafta multa!

Eu fac la MNL cu prof. Ron-el

Bafta multa, sa fie ultimul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

monaramona doamne ajuta sa prinda cei 3 prichindei sa fie lipiciosi si sa vii cu beta mare de Sf. Valentine, iti doresc sa ramana in burtica 9 luni!
broscuto sper ca te-ai mai linistit cu cele 8 outze! Hai ca-i bine, la mine se vedeau 8 de inceput, azi la eco dupa 3 zile de stimulare Puregon 300 am 4 foliculi care ar conta si unul rahitic in ovarul drept (nu cred ca se vad dezvolta). Azi am inceput si inhibarea (Cetrotide) si la stimulare inca 1 fiola Menopur/zi. Deci putini si buni, caci 1 ovul conteaza, ala puternic si iubaretz, care sa faca un embrion lipicios! Doamne ajuta, hai ca e bine si daniela74 ti-a spus cum evolueaza ei!
Daniela cred ca vom fi pe acolo amandoua, eu mai am vineri eco, iar luni sau marti va fi punctia, bine tu esti in avans ca ai doar FET. Important e la eco endometru, doamne ajuta!
redramy cum merg injectiile? Eu lucrez la 2 maini bag Puregon dupa aceea repede fac si Menopurul, ca le fac la aceeasi ora.
Cristy1977 doamne ce frumos ai scris tu cum au iesit minunatiile tale! pup gravidutza fericita si mangai burtica sa se lipeasca, vreau si eu cu mult tupeu gemeni (glumeam mereu cu sora mea: cand sunt reduceri la ei, au "buy one, get one free", asa ca nu as stii cum sa multumesc lui Dumnezeu daca ar asculta si dorinta noastra care a plecat de la o gluma
many_bani ce frumos!!! Sa-ti traiasca Vlad si sa-ti ajuta Bunul Dumnezeu sa ii faci acum o surioara sau un fratior!
Multi pupici scumpele mele

Mergi la inceput