FIV286

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Monaramona, bafta multa iti doresc. Sa intri sa ne spui cu cati puiuti ai venit, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!
VA DORESC TUTUROR O SAPTAMANA FRUCTUOASA IAR ASTAZI SA NE RUGAM CA PUIUTII LUI MONARAMONA SA MEARGA ACASA SI SA CREASCA FRUMOSI SI SANATOSI!
CYC, ITI MULTUMESC PENTRU GANDURI, SA DEA DUMNEZEU CA SI TU SA AI O SARCINA REUSITA!
Broscuta,SA FII OPTIMISTA IN CONTINUARE,
Cristy, ALINAOPREA, voi sunteti BINE IMPREUNA CU PUIUTII ?
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 13+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Buna dimineata fetelor!
Intru si eu la raport: declar ziua 1 de stimulare! Doamne ajuta!
CYC31 mi-ai luat-o inainte! Bafta multa!
broscuta7 sa ne spui cum o fost la eco! Sa stii ca m-ai zapacit un pic cu estradiolul! O sa merg si eu vineri sa mi-l dozez!
Eu de ziua mea am tras o fuga la munte, asa pe weekend! Acum din nou la treaba!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna dimineata si de la mine!

La multi ani Redramy ! Ai incarcat bateriile ? Gata, cu forte proaspete pe baricade. Ca si tine, astept CM, care prevad ca va veni pe sambata.

Broscuta7 ? vesti de la eco? Succes!

Pup gravidutele si sarcini fara probleme in continuare!

Despre mine...o mare problema.. stiind ca am astm si ceva alergii la medicamente, am incercat sa iau un NoSpa in weekend, asa, ca de antrenament, si... surpriza.. criza de astm. Deci va trebui sa ii gasesc un inlocuitor. Oare exista asa ceva? Patania asta m-a facut sa disper si mai mult in legatura cu anestezia, daca cumva voi avea reactie alergica si la asta? Sunt topita de frica si ma gandesc decat la punctie fara anestezie. A mai trecut cineva prin asta?

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Daniela74

Eu speram sa fac Fet in martie, dar in ianuarie m-am trezit ca-mi vine ciclul la 17 zile, m-am dereglat rau dupa Fiv, 35 zile,23 zile si acum 17.
Am facut hormonalele din ziua 2, si progesteronul este usor sub limita, astept sa vad ce-mi spun de la clinica.
Sper sa-mi revin repede, n-as vrea sa incerc si sa fiu "afara din parametri", am 3 omuleti de zapada de ziua5, sper sa fie lipiciosi.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Noi2, sa stii ca eu am incercat 2 FIV-uri pe natural, iar la una dintre punctii am avut anestezie locala. Mie mi s-a parut dureros. Nu mi-a facut injectie, ci mi-a dat cu f multe chestii sa-mi amorteasca colul si parca a durat o vesnicie, plus disconfortul acela. Dar era pe natural, adica la eco se vedeau 2 foliculi. Vorbeste cu dr. tau, vezi ce zice.
Redramy, cred ca te-am zapacit.. Deci ama facut estradiolulul dupa 4 zile de stimulare, dar ar fi recomandat cica sa-l faci dupa 7,8 zile.
Oricum am fost la eco, i-am aratat analiza estradiolului si mi-a spus ca e bine. La eco mi-a numarat foliculii mari, adica intre 16 si 13, vreo 6 la numar si mi-a spus ca mai si sunt cativa mai mici. Deci nu stiu exact nr. lor. Endometrul de 10,26. Acum o sa vedem la punctie ce-o sa iasa. Merg inainte, ce sa fac.
Aaaa si ma mai duc miercuri inca o data si probabil o sa stabilim si punctia.

Mergi la inceput

broscuta7 6 foliculi e putin pentru tine? Te asteptai la mai multi? Ti-a mai modificat schema de stimulare? Endometrul e beton! Ai luat ceva pentru el? Mult succes in continuare si sa ne auzim de beta mareeeee! Mai am sa te intreb ceva, pana la urma in cartusul de Puregon de 900UI cat a fost?
noi2 am incarcat bateriile! Mie mi-a venit deja CM, aseara am facut primul Diphereline, astazi incep si Puregonul! Si sa stii ca am o prietena care a facut punctie cu anestezie locala, a avut 4 foliculi si a spus ca a fost ok, nu a fost dureros. Dar cred ca depinde si de toleranta fiecareia la durere!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Fetelor, am o stare tare proasta. E adevarat ca ma asteptam la mai multi folicului, recunosc. Am avut 12 cu 10 ovocite, 16 cu 11 ovo....., oricum la sfarsit cu 7,8 embrioni. Nu stiu, dar ma simt tare aiurea. Incerc sa o iau incet, sa vad ce fac si miercuri, dar mi-e greu.
Redramy, nu mi-a modificat deloc medicatia. In cartusul de puregon 900 sunt, dupa parerea mea, vreo 1050.De vreo doua zile am inceput cu ceai de cretioara, cam 3 cani pe zi. Macar cu endometrul sa nu am probleme.Bafta la injectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Salutare fetelor!
scumpa mea redramy am inceput injectarea daca ciclul mi-a facut-o: a vrut el sa vina mai devreme (27.01)! Intre noi sunt doar 5 zile, deci suntem pe acolo. Am avut asa:
eco de ziua 2: 28.01 (s-au vazut 8 foliculi,... asta de inceput)
ziua 2,3 si 4: Clomifen 2 pastile/zi
ziua 3 pana intr-a 9-a, probabil: puregon 300/zi
Am maine eco 2: 01.02 dimineata, cand imi va spune si cand voi face Cetrotide+menopur (si cat)
Asa ca bag la greu! Aha mai am si dentistul in Ploiesti, voi face saptamana asta naveta
broscuta draga, dar de ce te intristezi pentru producite, ca e ok, pot fi putini si buni, eu cand am avut sarcina au fost 4 au fertilizat 3, i-a introdus si a rezultat bebe. Deci nu lasa hormonii sa te joace, caci vad ca si tu ai puregon 300, hai doamne ajuta!
monaramona iti tin pumnii azi, promiti sa vii cu beta mare peste 2 saptamani, ok?
Pup toate fetele de aici muuult, AngelaOprea sper cu mesajul asta sa fie 10, ca sa intre celelalte in timp real, pup burtica si pe a lui indra03, doamne ajuta sa fim si noi ca voi
claris merci de ganduri, sa dea Domnul sa fie la toate cu ochisori doresc.
elena74 nu-ti fa griji de anestezie generala intreaba totusi doctorul, se face intravenos, faci nani instantaneu, eu am avut puls mic in 2007 la laparoscopie (pt. trompe) ca m-am trezit a 2-a zi dimineata cu tot staful de la Euroclinic si ma intreba seful banui daca sunt bine, eu eram super ok, chiar daca asistenta m-a vegheat toata noaptea sa nu patesc ceva ca am cerut sa ma deconecteze de la aparat, nu puteam adormi. Acum voi face a 8-a anestezie generala
daniela74 tu scumpo, ce ai mai facut? Doamne ajuta.
Pupici tuturor muuuulti

Mergi la inceput

Hai mai draga broscuta7 nu mai fi suparata ca poate or sa mai creasca si ceilalti foliculi care sunt mai mici pana faci punctia! Si conteaza sa ai 1-2 embrioni buni care sa ramana cu tine 9 luni (sper ca nu doresti tripleti sau mai mult)! Hai te rog fi optimista!

Mergi la inceput