FIV286

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Fetelor, nu stiu ce am de data asta. Sunt aeriana rau de tot si credeti-ma ca eu nu sunt asa.
Redramy, iarta-ma ca acum de zapacesc eu pe tine. Deci am facut azi estradiolul dupa 4 zile de stimulare, nu cum am scris mai devreme, 5 zile.
Si tocmai am primit rezultatul 1140 pmol/L. Ce ziceti, cum stau? Ca la asta nu prea ma pricep. pe toate fetele

stai f. bine cu estradiolul - eu dupa 7 zile de stimulare aveam 980 si am produs 10 ovo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Salutare fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI redramy, iti doresc din tot sufletul sanatate si sa va dea Domnul copilasul mult dorit!Iti doresc reusita sa fie incununata cu
Scuze ca nu am intrat chiar de ziua ta, dar sigur eu o voi tine minte, mi-a venit pe 27.01, in loc de 31.01! Fapt pentru care a inceput alergatura (eu eram in Ploiesti) Asistenta mi-a spus ca trebuie sa fiu la eco 1, de ziua 2+sange dozari hormonale. Ieri de la 9 am am stat in masina pana seara la 7 pm Clinica dimineata, am cumparat 1 fiola Cetrotide, sa fie... apoi mici alergaturi in Bucuresti, dupa care la drum la Ploiesti. Aha, dupa eco, am luat 2 pastilute, am stat linistita pana seara, cand asistenta m-a intrebat ce am luat, dai alearga iar cauta farmacii cu clostilbegyt, luasem Climen Asta dupa ce credeam ca ma linistesc si duc masina la garaj, facusem cumparaturi la greu. Am facut repede niste copane la grill,etc, cand a venit si sotul meu la Ploiesti. Am picat lata pe la 11 pm. Eu de obicei fiind liliaca adorm pe la 1-2 noaptea.
Cat despre tratament, daniela74 sa dea Domnul sa reusim cu oricat de multe sau putine stimulante hormonale, insa ... nu m-ai luat! Eu la FIV 1 am avut pana in ziua 6 cate 5 puregon /zi, apoi 2 zile de 6 fiole/zi, 3 zile de 7 fiole/zi. La acela am avut 7 embrioni, au fertilizat 5, 3 a introdus care au fost calit.1. La FIV 2 a fost stimularea mai lejera dar si 4 ovocite, 2 embrioni cu ICSi, asa a considerat embriologul evreu la Sabyc, (nereusite) la FIV 3 (reusit, sarcina pierduta 10 sapt) si FIV4 am avut cam 6-7 menopur/zi, 12-13 zile, Deci stimulare am la greu, embrioni produc putin, insa .... macar ii produc.
[bbindra03 cata bucurie am simtit ca ai scris de bebe ca are 6,5 cm: pai e mare, sa creasca mare si frumos! Sarcina usoara iti doresc, starea ta i-o transmiti si lui, asa ca oricate eco, teste ai face ai incredere in Dumnezeu ca ESTE BINE!
monaramona of citind din urma ma si suparasem pe mine ca nu am intrat sa-ti doresc "ochisori" frumosi sa iasa dupa ET, insa m-am linistit vazand ca e luni si reusesc si eu sa-ti fac galerie.
miki_miki pe multe din voi "generatia primavara-vara 2010" va stiu dupa ce am pierdut bebele obtinut greu, aveam nevoie sa citesc si eu alte vesti bune (gemenii lui Dragaica, reusita Catalinei, etc), fazta de cea rea a mea, ca sa merg mai departe, eu sunt ... vezi doamne o persoana puternica si luptatoare, insa cat de puternica sa fii cand in Saptamana Mare Dumnezeu iti ia copilasul? Cat despre chisturi eu la vreo 3 zile dupa chiuretaj am avut o hemoragie! Ciclul m-a tinut vreo 19 zile apoi. Insa depinde de reactii de la organism la organism. Sanatate multa iti doresc si reusita noastra a tuturor!

Mergi la inceput

Cat despre costuri, eu nu pot sa scriu decat ca la toate FIV-urile am cheltuit aprox. 1500-1800 euro/medicatie (ca nr. de fiole/FIV au fost aprox. 72 fiole menopur). Nu-s un exemplu la care cineva sa se raporteze. Acum m-a sunat asistenta si incep de azi ziua 3 Puregonul 300, apoi de marti probabil mi se adauga si menopur cred eu vreo 4 fiole/zi, super! O sa fiu cu creierii varza de atatia hormoni, sper sa fiu ok si la condus, caci am naveta Ploiesti-Bucuresti, la clinica+la noi acasa, apoi dentist in Ploiesti si .. alta casa. Of si nu am reusit sa fac si eu ordine, curatenie, am intrat in focuri mai devreme si s-au dat toate peste cap, important e sa fie reusita la toate. Va pup si week-end placut!

Mergi la inceput

broscuta bafta la eco din ziua 8 de luni!Iti doresc sa ai productie super!!!
many_bani ai reusit sa-ti iei schema de tratament? Doamne ajuta!
claris sa dea Bunul Dumnezeu sa fie FIV 1 tau cel norocos si cat priveste costurile pe medicatie sunt stabilite de schema de medicamente pe care doctorul ti-o va da, dupa ce ai dus dozarile hormonale de ziua 2/14/21 ecografii. Doamne ajuta sa fie totul ok stimularea banui ca va fi usoara, tu esti pana in 30 ani, deci scapi mai ieftin!
La inceputul FIV-ului se face eco 1 de ziua 2, cand se vede uterul daca e ok, ovarele, cate ovocite avem, apoi incepe stimularea, nu stiu cum e la voi fetelor, insa la mine intotdeauna a fost asa la aceste 3 FIV-uri facute cu dr. Predoi, mai este cineva la dansa?
redramy petrecere frumoasa, daca te serbezi azi Iar cadoul cel mai frumos pe care ti-l doresc sa fiein burtica 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CYC31
many_bani ai reusit sa-ti iei schema de tratament? Doamne ajuta!

Pai eu schema de tratament o primesc pe net, eventualele nelamuriri telefonic. De maine incep diphereline. Merg la clinica sa ma intep, este aproape si prefer asa, singura nu prea am curaj iar pe sot nu pot sa-l prin la ore fixe.
Nu stiu cine mai este la dr. ta
Bafta multa

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Amzulica, multumesc. Ia sa intri mai des, te rog. Vad ca imi dai vesti bune, ca nu e prima data, stiu eu ce stiu.
CYC31, bafta multa iti doresc. Ai inceput si stimularea, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

CYC multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Monaramona deci luni faci transferul,o sa ma gindesc la tine.Tin pumnii sa reziste toti embrionii si sa fie bine
Elena tu cind faci?
Cyc mai usor cu oboseala,o sa fii terminata pina la punctie.La fel mi se intimpla si mie la fiecare fiv,mersul la clinica tot la 2 zile,la ore matinale,apoi munca,casa,curatenie generala, ca doar vine bebe si nu mai pot face nimic plus medicamentele,moarta de oboseala ce mai.Ai grija de tine si spor la injectat,sa faci multe ousoare si de calitate
un weekend frumos si calduros va doresc,bye,bye

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

CYC31 iti multumesc pentru gandurile bune,ma doare inima cand citesc prin cate poate sa treaca un om,iti doresc sa ramai insarcinata si bebe sa te faca sa uiti toate suferintele prin care ai trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monaramona iti tin pumnii ptr. maine, sa fie totul bine de acum inca 40 sapt.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput