FIV286

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Fetelor multumesc mult pentru urari!
Celor cu bebe la purtator sarcina usoara si la termen! Celor in curs de obtinere a lui bebe mult succes si sa ne vedem la odisee !
claris sa stii ca medicatia pentru FIV nu difera ca si cost foarte mult la Giulesti fata de celelalte clinici, pretul medicamentelor e cam acelasi peste tot in aproape toate farmaciile fie ele de spital, de clinica particulara sau de strada. Dar tratamentul in sine recomandat de doctor poate sa difere foarte mult de la caz la caz in functie de afectiuni, varsta, analize. Ti se va spune ca acest tratament variaza de la 500-1000 euro, dar eu cred ca poate sa coste mult mai mult in unele cazuri (asta am observat din medicatia primita de unele fete de pe forum)

pe toata lumea!

Mergi la inceput

Doamnelor care ati mai facut FIV-uri (in special la Giulesti) stiti cumva daca se poate primi concediu medical dupa punctie sau embriotransfer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Aaaaa, m-am luminat. Elena74 Multumesc mult

Redramy, poti sa primesti cm de la giuly din ziua cu punctia, 14 zile, dar cu 75%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Multumesc Redramy pentru raspuns,eu am 27 ani,sunt ok,la noi problema e sotul-mobilitatea f mica,oare as avea sanse sa scap cu 500 e medicatia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc mult fetelor dar cateodata simt ca totul va fi ok si voi ramane graviduta , iar cateodata ma intristez cand ma gandesc ca din 17 blastocisti nu s-a prins deocamdata niciunul..nici la mine , nici la ea..de aceea sunt cateodata pesimista..poate acum va fi cu noroc..Doamne ajuta!ca sunt ultimii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Monaramona

Sper sa fie lipiciosi puiutii tai!

Poti sa--mi spui te rog ce protocol de sustinere ai la Fet?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

many bani multe bafta si sa fie cu noroc
fetelor va pup pe toate si sa fie un an plin de bebelusi....

Mergi la inceput

broscuta7 multumesc de raspuns! Merge si cu 75%!
claris daca toate analizele hormonale iti sunt ok cred ca ai putea sa scapi si cu medicatie de 500 euro.

pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, nu stiu ce am de data asta. Sunt aeriana rau de tot si credeti-ma ca eu nu sunt asa.
Redramy, iarta-ma ca acum de zapacesc eu pe tine. Deci am facut azi estradiolul dupa 4 zile de stimulare, nu cum am scris mai devreme, 5 zile.
Si tocmai am primit rezultatul 1140 pmol/L. Ce ziceti, cum stau? Ca la asta nu prea ma pricep. pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

elena in a 3 a zi de cm am inceput sa iau 3 femoston(doar cele rosii), un aspenter...in ziua 10 iau 2 femoston, 1 aspemter si utrogestan 6(intravaginal)..si pe langa astea(ce mi-a prescris medicul)mai iau acid folic(vitaminaB4)si tot complexul de vitamina B (b1,b2,b6,b12,cred ca nu am scapat vreuna)..eu am un baiat de 13 ani si imi aduc aminte ca si atunci am luat acid folic si calciu lactic( baiatul e facut natural)sper ca ti-am fost de ajutor

Mergi la inceput