FIV286
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Seara buna,
Gata, am primit si eu schema de tratament, din 30.01 incep diphereline, undeva in jur de 20.02 punctia si ET pe 22.02.
DanDanutz iti multumesc inca odata
mami de Vlad (29.10.2009)
daniela74 spune:
Broscuta gata,batem palma si vin si in Rom. sau voi aici
Redramy foarte bun tortuletul LA MULTI ANI si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si bebele mult dorit
Mona o saptamina,abia astept
Many_bani hai ca nu mai e mult,mult noroc si tie
pup fetele si o seara buna va doresc
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
ALINAOPREA spune:
Redramy La multi ani !
Sa ai parte numai de bucurii in viata si bineinteles de un bebe sanatos si frumos.
Many bafta multa !
Pupici !
Alina 14+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
claris spune:
Fetelor imi spuneti va rog frumos cat costa medicatia pt fiv la giulesti pt protocol scurt? Dar pt cel lung ? Multumesc anticipat!
Mult noroc fetelor aflate in focuri!
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona draga mea indra am fost la eco si este totul in regula..doar ca FETul il fac luni..cred ca sunt prima sper sa fie bine..ma bucur ca ti-a mers bine cu sarcina si speram sa ne povestesti dupa ce vei naste daniela se pare ca ti-am luat-o inainte..dar nu cu mult |
BUNA DIMINEATA!
Monaramona, TE ROG SA FII OPTIMISTA !Important este sa ai CONVINGEREA CA VA FI BINE!
Doresc sa primim numai vesti bune de la toate fetele care vor si fac eforturi in a obtine o sarcina!Dumnezeu sa va ajute!
Despre mine sigur o sa va povestesc, insa mai este un drum atat de lung si intortocheat pana la momentul mult asteptat, incat trebuie sa recunosc ca pe mine ma ingrijoreaza prezentul apropiat si caut busola care sa-mi indice corect drumul pe care sa o iau( ma refer la eco, teste, statistici,analize,....)DAR IMI SPUN MEREU CA TREBUIE SA FIE BINE, desi dupa cum bine stii NU ESTE USOR!
FEBRUARIE, luna mea de nastere sa va aduca MULT NOROC!
in 12+ saptamani
maria08 spune:
Redramy: La multi ani!!! (iarta-ma ca spun cu intarziere!)
Mona: Doamne Ajuta sa fie bine!! Trebuie sa fii optimista!!!
Miki: Nu stiu daca ma stie "toata lumea", dar si eu fac parte din clubul aspirantelor "vechi"!! Inca mai sper ca va veni si vremea noastra....
Vad ca multe fete dau startul in acest inceput de an; va doresc tuturor sa auzim de reusite!!
broscuta7 spune:
Many bani, Monaramona, bafta fetelor si Doamne ajuta!!!
Redramy, nu ma zapacesti tu mai mult decat sunt eu deja.
Am fost azi dimineata la donat sange pentru estradiol. Deci tratamentul l-am inceput luni si am facut 5 zile (diseara urmeaza a 6-a injectie). O sa i-l arat si profului luni cand ma duc la eco.
daniela74,'nteles sa traiti!
Fetelor, deci eu diseara fac ultima injectie de puregon pen din cartusul acesta de 900. Deci 5 zile * 200 ui/zi, maine trebuie sa-l schimb, nu??? Sau imi ajunge din el si pt maine? Si de unde imi dau seama cat mi-a ramas?Offff.........
Va si o zi buna va doresc
elena74 spune:
Broscuta
Cand ai mai putin in pen decat doza, fixezi pen-ul la doza pe care trebuie s-o faci, de ex 200, daca in fiola mai ai 25, apesi si faci cat mai este, pen-ul va scadea exact cu cat ai facut, pe urma schimbi fiola si apesi pen-ul pentru restul de facut 150.
inna08 spune:
Elena, de fiecare data fixezi pen-ul la doza pe care trebuie s-o faci?
Sau tine minte din data anterioara!
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
elena74 spune:
Cand trebuie sa faci din 2 fiole ( una - este la sfarsit si nu ajunge, restul din urmatoarea):
- fixezi pen-ul o singura data la inceput pentru toata doza pe care trebuie s-o faci( de ex 200), apesi o data pentru restul din fiola( de ex 25), schimbi fiola si pe urma apesi din nou in continuare, astfel din a doua fiola se va injecta numai diferenta ( 175).