FIV286
Raspunsuri - Pagina 12
daniela74 spune:
Redramy de 300 gonal si 300 menopur,ce zici? Eu sint aia ,dar nu conteaza, important este sa avem rezultate bune
Broscuta deci raminem gravide in aceeasi zi,ok?
pup fetele curajoase si sa ne ajute DD
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
indra03 spune:
Buna dimineata fetele!
Broscuta te! Succesul "injectarii" mele a fost datorat in totalitate sotului meu! El mi-a administrat tot tratamentul injectabil fara sa aiba vreo "pregatire" in domeniu ci numai prospectul si vointa.Eu recunosc ca mi-a fost teama, probabil daca nu ar fi fost acasa imi cautam curajul si poate il gaseam pe undeva si actionam in consecinta.
VA doresc SA FITI TOATE INVINGATOARE si sa marim "natalitatea" si pe acest subforum!
CYCcred ca de cand am aflat rezultatul beta am facut 8 ECO.Pot sa-ti scriu ca bebe avea lungimea de 6.5 cm la 12s +1 zi !
Monaramona, viitoarea mamica de aici cu un suflet de aur din exemplul ce mi-l aduc eu aminte, ce ai facut la ECO? Se intampla sambata asa cum ne scriai?
Dumnezeu sa va ajute!
VA DORESC MULTA SANATATE!
in 12+ saptamani
redramy spune:
daniela74 300 gonal si 300 menopur pe zi? Oricum multa bafta si sa iasa cu beta mare!
indra03 sarcina usoara in continuare!
many_bani mult succes!
Fetelor deoarece astazi este ziua mea va ofer o bucata de tort virtual si va doresc ceea ce imi doresc si mie !
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CYC31 ............ miki-miki draga noastra nu am cuvinte sa scriu cat de rau imi pare pentru pierderea ta, eu am simtit durerea ta doar o data, tu de 3 ori, ma rog din tot sufletul sa fii tare sa treaca usor aceste 5-6 luni si apoi sa ne anunti ca esti cu un bebelus sanatos in burtica si o sarcina dusa la termen. |
CYC DOAMNE AJUTA!!! Nu stiu cand voi mai face FIV, tb sa strang banutii. Dc mi-ar spune un medic "Femeie opreste-te, nu-i de tine sa faci copii!!" m-as opri. Dar sa raman aprope dupa f incercare ca apoi sa mi-l ia DD e tare frustrant. Speri ca data viitoare va fi bine, ca nu te va mai lovi ghinionul.. Noi fetele de aici traim din FIV in FIV. Dc nu ai un plan pt viitor clachezi.
CYC vad ca tu ma cunosti bine, eu nu te stiu pe tine, nu-ti stiu povestea dar din cate am inteles si tu ai avut o pierdere. Sa-ti dea DD putere sa mergi mai departe.
Fetelor in cate luni scapati de chisturile obtinute in urma FIV-lui? Eu am cate 2 mari pe f ovar(pana acum nu am mai avut), am avut dureri mari incepand cu a 3-a zi de la chiuretaj, banuiesc ca din cauza ca nu mai aveau doza de utrogestan si HCG-ul a scazut. In cate luni v-ati revenit? Eu sunt pe tratam naturist cu extract de coacaz+ zmeur si carpicon.
Inca ceva, ac chisturi sunt din folicului nepunctionati? Sau pot apare si din alte cauze?
Mona ramona tin pumnii ca de data asta sa se prinda puisorii. Vei face FET pe CM natural sau CM inhibat?
broscuta7 spune:
Redramy, LA MULTI ANI, cu sanatate si cat mai curand sau. Nu mi-a spus profu nimic de analize, dar asa ma gandesc eu. Si o sa fac la o clinica privata la mine in oras.
Miki-miki, mie mi-au trecut chisturile cu homeopate(nu mai stiu cum se numesc) si naturiste(ce iei si tu), e adevarat ca perioada mai lunga de timp, dar cred ca mi-au facut bine si la cap.. Dar te stiu experta in astea. Chiar anul trecut dupa fiv 3 am avut un ovar foarte marit, chisturi la sani si cu aceste tratamente am reusit sa le aduc pe calea cea buna.Fruntea sus si sa ne rugam in primul rand pentru sanatate. Te "stiu" de mult si imi pare rau pentru atatea suferinte.
Daniela74, da, da, vreau in acelasi timp amandoua si sa nastem in acelasi timp. Te bagi? Si Doamne ajuta sa fie asa, poate ne intalnim si noi si copilasii vreodata in viata asta, ce zici?
Elena74, multumesc de raspuns.
Many bani, bafta.
Indruta,
many_bani spune:
Redramy sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa devina realitate . Sa inceapa petrecerea
La multi ani draga mea.
Cine este prima? cine vine prima cu vesti bune?
Sa aveti o zi linistita
mami de Vlad (29.10.2009)
redramy spune:
broscuta7 multumesc de urari! Sa dea Doamne-Doamne bebei tuturor celor care isi doresc! Si ca sa te zapacesc de tot cu intrebarile, dupa cate zile de stimulare iti faci estradiolul? Si apoi te duci cu rezultatul la prof?
miki-miki spune:
Broscuta multumesc. No, pe mine toata lumea ma stie pt ca sunt veterana la aspirante
monaramona spune:
draga mea indra am fost la eco si este totul in regula..doar ca FETul il fac luni..cred ca sunt prima sper sa fie bine..ma bucur ca ti-a mers bine cu sarcina si speram sa ne povestesti dupa ce vei naste
daniela se pare ca ti-am luat-o inainte..dar nu cu mult