Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Sa aveti o primavara frumoasa si plina de iubire,

Cu armonie-n casa,

Cu rosu-n obrajori si-n inima fiori.

Fiori de bucurie,

De drag si veselie!

si muuuulte martisoare.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

hai ca n-am mai intrat de mult la subiectul acesta.

Copilul meu a lipsit toata saptamana trecuta de la scoala, si din sapt asta luni si marti. Abia ieri l-am dus prima zi.
Intai a avut amigdalita pultacee combinata cu viroza (muci si tuse) si febra 39,7... dupa cateva zile a facut enterocolita, voma, diaree si tot tacamul
A slabit ca un ogar... si eu am fost plecata din tara sapt trecuta.
Off.. in anul asta scolar mi s-a imbolnavit mai des decat la gradi.

Acum recuperam la greu.
Si martisorul l-am ratat, din pacate

va pup

Ingrid si Cristi (aproape 8 ani)

Mergi la inceput

vali, "bagati" si voi vitamine la greu... de-astea din farmacie

Inseamna ca a fost un val de imbolnaviri, credeam ca numai pe-al meu l-a luat asa rau, mai intai cu febra si pe urma cu varsaturi si diaree. A lipsit mai mult de o saptamana de la scoala, asa ca nici nu-i cer prea mult. Ma rog, acum ne chinuim sa recuperam.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

lasa vali, nu te supara, oricum voi ati mers superbine pana acum.
sa vezi ce-i in caiet la fi-miu si nu ca n-ar sti, dar nu se concentreaza si e puturos de nu se poate

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

fetelor, imi vine sa plang
tocmai m-a sunat invatatoarea sa-mi spuna ca Cristi a vomat si pare a avea febra.... acum a plecat spre after-school si eu trebuie sa fug de la servici ca sa-l iau.
Simt ca innebunesc, a stat mai mult de o saptamana acasa cu viroza respiratorie, combinata cu amigdalita si pe urma enterocolita.. abia miercuri l-am dus la scoala si acum iar e ceva :) dimineata era OK, nu avea nimic
Nici macar in ultimii doi ani de gradi nu mi s-a imbolnavit atat cat in anul asta de scoala
Si a slabit....

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

Si al meu a luat un virus de la scoala, duminica a facut febra 38, tuseste.Febra a scazut, dar al tin in amoxacilina caci la el recidiveaza. Astazi a fost la scoala si a facut numai tampenii pe caiet de matematica la probleme, a spus ca nu s-a putut concentra, doar el a tinut sa mearga la scoala, ca sa nu recupereze.Pe la noi sunt clase care functioneaza cu 5 elevi din cauza virozelor.

Mergi la inceput

ieri a fost OK dupa ce l-am luat, nu avea febra, a mai zis ca il doare putin stomacul. Azi dimineata iar a vomat si nu bause decat un pic de ceai. Am observat ca tuseste dimineata.. poate de aceea si vomita, nu stiu ce sa zic.
Eu i-am luat mai nou Supradyn, ursuleti, sper sa fie bine ca nu mai rezist psihic

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multa sanatate, Ingrid !!!
Poate din cauza tusei vomita.
Noi datorita curei cu Bronhovaxom am reusit sa trecem doar cu aerosoli peste viroza asta pacatoasa.
Pe mine, insa, m-a doborat. Am zacut pur si simplu.

O sa vina vremea buna si vom uita ce-am patit cu virusii astia...offf...capul sus, o sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Va doresc din suflet LA MULTI ANI sanatosi si bucurosi alaturi de cei dragi!

Muuulta sanatate micutilor bolnaviori si refacere/recuperare cat mai rapide.

Ingrid, cum se mai simte Cristi?

Si noi am fost putin "loviti", Calin insa a trecut destul de usor peste, mai
greu a fost la mine si la tati.
Si la ei in clasa au lipsit (si lipsesc) multi. A bantuit o viroza tare urata anul
acesta.

Cu scoala mergem foarte bine. La testul de la romana am luat FB, asteptam
acum si matematica, dar acolo nu prea sunt probleme.
Ieri la laudat doamna ca scrie foarte frumos pe caiet dictando.

Pe 26 martie participam si la primul concurs national de pian si avem mari emotii
(adica noi).

Va doresc o zi minunata!

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

geniest, cu ce ati facut aerosoli ? Si noi am facut la viroza asta, ne-au dat Flixotine cu ser fiziologic si cu ocazia asta am achizitionat vrand-nevrand si un aparat de aerosoli

Noi luam Broncho-Vaxom de ani buni, in cure de primavara-toamna, insa se pare ca la viroza asta nu a avut efect.

La cat a lipsit de la scoala, nici nu visez la "foarte bine" , uneori si un "bine" mi se pare irealizabil

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput