Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am facut cu ACC + ser fiziologic + dexametazona / adrenalina.
A fost schema data de medicul la care am fost. Am facut de 2 ori pe zi timp de 5 zile, si de ieri ii fac doar seara cu ser fiziologic.

Ma surprinde ca vi s-a intamplat asa rau peste Bronhovaxom. Ati inceput cura de primavara cu Bronhovaxom ?

Important e sa fie el sanatos, nu cati de FB strange in perioada asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

abia am terminat cura de toamna-iarna cu Broncho... adica oct-nov-dec

Nici nu stiu daca sa-i mai dau ca incep sa cred ca nu are nici un efect.
Prieteni si colegi de-ai mei nu au dat niciodata la copii si nu sant atat de bolnavi ca al meu
Nu mai zic de echinaceea, laptisor de matca si alte minunatii pe care le-am tot luat.
Sper sa-l gasesc mai bine azi cand il iau de la after

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

Am avut doua nopti de cosmar cu febra pana 40 gr. , am fost la spital si i-a dat Glacid(antibiotic), Tusend (pentru tuse), paracetamol. Am lipsit si eu 2 zile de la servici. Astazi e mai bine, dar va sta acasa deoarece are scutire pana luni. De recuperare trebuie sa ma ocup eu, sa ma duc la un coleg de-al lui care sta in apropiere, numai sa se faca bine...

Mergi la inceput

vali, la noi dupa 3 zile de febra au inceput varsaturile , pe urma diaree...
si uite asa a lipsit o saptamana jumate de la scoala

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

ingrinen,poate la baietelul tau a fost o viroza digestiva caci se perinda 2 feluri de viroze. Al meu a avut in toamna viroza digestiva si ce greu a trecut (febra mare, varsaturi,etc.). De data asta nu a varsat, nu a avut dureri de burta, numai febra mare si tuse seaca. Acum e mai bine si s-a dus in vizita pe la vecini. E ingrijorat ca se apropie concursurile si el lipseste la pregatiri, dar asta este...
Am dat saptamana trecuta, capsule cu usturoi, propolis, aloe vera si tot degeaba, virusul era deja luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi suntem inca la scoala. vad ca o duce pe picioare... mai cu apa de mare, olinth pt nas, tuseste de la muci, a mai prins un pic de febra, i+am dat nurofen... n-avem voie sa lipsim ca de la noi ia lectiile o colega bolnavioara
de luni merge ea la scoala, schimbam rolurile.

in schimb m-a palit pe mine, am trecut repede pe amoxicilina, mi s+a desumflat gatul. la mine e nasol, cand se umfla... ajung la penicilina+canamicina intravenos...

astept cu nerabdare sa se termine racelie... si vremea asta oribila, ca m.am saturat!
multa asnatate tuturor bolnaviorilor!

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput

ce mai fac scolarii nostri ? Vad ca nu s-a mai scris demult la subiectul acesta

Noi am ajuns la "h" mic... in continuare avem dureri de burta si senzatie de voma dimineata.... doctora suspecteaza giardia si am dus prima proba de copro ieri. A cam slabit si nu prea are chef de nimic.
Parca prea mult mai este pana la vacanta

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Am gasit niste remedii in Formula AS, am sa incerc si eu pentru copil sa vad daca functioneaza, la copro a iesit negativ, dar nu intotdeauna iese...

"Caut un tratament eficient pentru giardia"
(Raspuns pentru OTILIA GEORGESCU - TARGOVISTE, F. AS nr. 839)

1. Am citit apelul d-nei Georgescu si ii pot recomanda un tratament verificat si rasverificat pe mine si altii, de la mama, acum multi ani. E perioada strugurilor, nu e greu de procurat. E vorba despre samburi de struguri. Se curata si se spala bine samburii, se trec putin prin cuptor, intr-o tava, cat sa se rumeneasca, pentru ca apoi sa poata fi macinati cu rasnita de cafea. Din pulberea macinata se ia 10 zile, cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol, iar apoi nu se mananca o ora (pentru a face mai usoara ingerarea, se umecteaza putin pulberea din lingurita si se inghite cu putina apa). Tratamentul nu agreseaza ficatul, nu are nici un fel de reactii adverse (struguri mancam cu totii). Credeti-ma ca ani de zile, cand mai faceam giardia, mama nu m-a mai indopat cu medicamente (dupa care reinfectarea e inevitabila, de multe ori), ci imi dadea acest tratament, care a scazut si frecventa reinfectarilor. Daca doamna doreste amanunte, poate folosi adresa mea de e-mail.
Felicitari revistei pentru lucrurile minunate pe care le faceti. Sanatate si numai bine.
CRISTINA ENESCU - Bucuresti, e-mail: aky_f@yahoo.com

2. Numele meu este Claudia, locuiesc in Iasi si am si eu o fetita de 7 ani, care a fost diagnosticata cu giardia, la varsta de 2 ani. Tratamentul pe care i l-am aplicat si pe care l-am mai recomandat ulterior si altor persoane este urmatorul: * se pun 125 g ovaz in 500 ml apa (dupa ce in prealabil a fost spalat); * se fierbe pana cand apa scade la jumatate; * cantitatea ramasa se bea, calda sau rece, pe parcursul zilei respective (se poate consuma si toata odata); * dupa doua saptamani, se repeta cele mai sus prezentate. Toate persoanele pe care le cunosc si au incercat acest tratament au reusit sa scape de lamblia (giardia). Va urez sanatate tuturor.
CLAUDIA CHIRICA - e-mail: clairi73@yahoo.com

3. Din ceea ce scrieti nu reiese daca examenul coproparazitologic a fost facut de catre toti membrii familiei. Giardioza nu e niciodata o problema doar a copilului, ci si a adultilor din jurul sau. Deoarece transmiterea si reinfectarea se produc foarte usor, este absolut necesar sa se respecte o igiena stricta dupa fiecare scaun. Daca n-ati obtinut nimic cu administrarea Flagyl-ului, este iluzoriu sa mai sperati intr-un efect in timp. Si aveti dreptate sa va ingrijorati pentru ficatul fetitei, intrucat medicatia alopata anti-giardia e deosebit de toxica. V-as sfatui sa faceti o programare la policlinica din str. Batistei 27 (tel. 021/314.81.15), la d-na dr. Viorica Ionescu, medic internist, care trateaza giardia - cu rezultate excelente, dupa cate cunosc - folosind tinctura de propolis dupa o schema adaptata nevoilor fiecarui pacient. Iar 7 ani este o varsta la care se poate lua tinctura de propolis fara probleme.
A. ROTARU

Mergi la inceput

Vai! Ma sunat copilul de acasa ca a vomat rau de la tuse, offf nu-i mai trece tusea de aproape 2 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

hei, de ce nu mai scrie nimeni la acest subiect ! Ce fac micii nostri scolari, santeti bine, sanatosi ?

Noi am fost saptamana trecuta cu muci.... si cu un caz de scarlatina la after, drept care am facut exudat care slava Domnului a iesit negativ.

La scoala, asa si asa... maine sant convocata la doamna de religie pentru ca nu a colaborat in ora adica, am inteles eu de la invatatoare, pe langa faptul ca nu a invatat o mare rugaciune, nu a vrut nici sa o repete dupa profa

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput