Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)
Raspunsuri - Pagina 19
geniest spune:
Am vazut rezultatele la Canguras. Al meu a luat excelent si este primul pe lista copiilor de clasa I din scoala lui, nefiind in ordine alfabetica.
Urmeaza recompensa, ca doar am promis....
http://chicboutique2011.blogspot.com/
Noa spune:
Buna!
Am si eu fetita in clasa I si mi-a spus ca joi vor face vaccinul.Eu am semnat ca sunt de acord sa-l faca la scoala,dar totusi stau cu emotii.Voi ati aflat ceva?
geniest spune:
Eu am semnat ca nu sunt de acord si voi merge sa dau si o declaratie la cabinetul medical. Asa e procedura la noi in scoala si mi se pare foarte civilizat.
cristinamh spune:
pe noi ne-a intrebat la inceputul anului, am zis ca sunt de acord cu conditia ca in carnetul de vaccinari sa isi puna parafa un medic. daca acolo nu semneaza nimeni, nu sunt de acord.
Cristina
Atelierul de creatie www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
ingridnen spune:
la noi nu s-a anuntat nimic privitor la vaccin
ce fel de vaccin este ?
Ingrid si Cristi 8 ani
ingridnen spune:
bravo geniest ! m-am uitat si eu la site... de la Cristi prea putini copii... eu una nici nu am stiut de Canguras, s-a anuntat in saptamana cand am fost eu plecata din tara si sotzul habar nu avea
Nici nu stiam ca exista si calificativul "excelent".... noi excelent am luat doar cu cainele la expo
va pup
Ingrid si Cristi 8 ani
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen bravo geniest ! m-am uitat si eu la site... de la Cristi prea putini copii... eu una nici nu am stiut de Canguras, s-a anuntat in saptamana cand am fost eu plecata din tara si sotzul habar nu avea Nici nu stiam ca exista si calificativul "excelent".... noi excelent am luat doar cu cainele la expo va pup Ingrid si Cristi 8 ani |
Multumesc, Ingrid. Lasa ca nu-i bai, participa la anu' si copilu'
Vaccinul este rapel la ROR (Rubeola - Oreion - Rujeola care s-a facut la 1 an jumate pare-mi-se). Insa imunizeaza temporar pentru niste boli pe care daca le-ar face copil fiind, ar trece mult mai usor peste ele, decat daca le-ar face adult. Oreionul la varste mari poate da sterilitate, la baieti, de ex..
Maadi spune:
Buna,
Si noi am luat tot excelent la canguras.
Rapelul pentru ROR l-am facut in vara, cand a implinit Calin 7 ani.
Inca nu s-a anuntat nimic la Calin la scoala.
La nepotica mea s-a facut in clasa a2a.
In rest, astazi am trecut la X. Saptamana trecuta au avut evaluari si la mate si la romana.
Au trecut la caietul de tip II imediat dupa vacanta si vad ca se descurca mult mai bine
decat pe tip I, scrie mult mai frumos si ordonat.
In paralel ne pregatim pentru inca 2 concursuri de pian la inceputul lunii iunie.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
ingridnen spune:
noi tot pe tip I scriem.
raportez ca de vreo 3 saptamani scrie cu acelasi stilou eram deja abonata la librarie, saptamanal cumparam stilou.
Au facut sapt trecuta f si F, azi cred ca au recapitulare.
La mate fac forme geometrice...
Ingrid si Cristi 8 ani