Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
a venit si de la noi veste, despre ROR e vorba...
am vb cu dna invatatoare, i-am zis ca trimit carnetul de vaccinari sa verifice asistenta ce si cum, dar nu sunt de acord sa-l faca decat cu parafa de medic in carnet si seria vaccinului.
nici ea nu stia, verifica maine. daca nu, ne alegem cu un drum la pediatru.
daca ati fi vazut cu ce jumatate de gura ma intreba andrei daca sunt de acord , si daca as putea sa nu fiu...
... i-am explicat ca oricum nu scapa, se schimba doar locul unde il face.
el zice ca vrea la policlinica, am impresia ca nu vrea sa
de fata cu colegii....
Cristina
Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vali63 spune:
La noi nu s-a anuntat vaccinul ROR, parca se face in clasa a II a. Sa ne spuneti daca fac febra sau alte reactii, numai asta mai lipsea dupa ce si-a mai revenit cu "Colostrum cu probiotice" de la SECOM.
Pe 20 mai avem serbarea abecedarului, acum asteptam rezultatele la concursuri si diplomele promise.
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maadi Buna, Rapelul pentru ROR l-am facut in vara, cand a implinit Calin 7 ani. Inca nu s-a anuntat nimic la Calin la scoala. La nepotica mea s-a facut in clasa a2a. Maadi si Calin (19.07.2003) |
Ptr ca anul trecut nu se gasea vaccinul respectiv, si s-a facut abia la inceputul clasei a2a.
La noi s-a cerut acordul in scris. Noi vom face la scoala, pentru ca medicul nostru de familie ne-a "expediat" sa-l facem la scoala.
![](alcool.gif)
E vorba de ROR si se face la 7 ani(scrie si in carnetul de vaccinari).La noi va veni la scoala medicul si o asistenta.
Al meu a fost chiar incantat ca urmeaza sa faca vaccin
![](icon_smile_big.gif)
alinkav spune:
Al meu scolar azi are proba de baraj la Smart la lb.engleza.
Bravo tuturor pentru rezultate excelente la concursuri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
vreau sa va intreb, la voi s-a organizat de la inceputul anului incoace vreo "iesire", excursie, ceva cu copiii ?
Ca la noi absolut nimic... nici macar un teatru sau circ cum era la gradi.
Mi se pare cam ciudat...la noi doamna e mai in varsta, poate de aceea
Ingrid si Cristi 8 ani
anemona spune:
Ingridnen, la noi s-au organizat o multime de iesiri, nu facem noi fatza cat ii plimba doamna. Excursii de cateva zile in mai toate vacantele, excursii de o zi (chiar si in Bucuresti), circ si teatru. Eu nu am lasat-o decat la cele de o zi, nu am avut curaj sa o las in tabere sau in excursii cu dormit o noapte. Poate anul viitor, mai vedem. Acum se pregateste o excursie in weekendul dinainte de 1 Iunie si o tabara de 6 zile in iulie. Astea fiind cu nopti pe la hotel, nu am curaj s-o las.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
anemona, la ce scoala santeti ? Noi santem la Sf.Iosif.
Nici eu nu l-as fi lasat pe Cristi in excursii cu innoptare... dar macar o zi acolo... un teatru, un muzeu... mi-ar fi placut
Ingrid si Cristi 8 ani
sunnyday07 spune:
La noi la scoala au fost doar cateva iesiri, toate anul trecut calendaristic.
O excursie la Bran de o zi (fata mea n-a fost, din motive de rau de autocar si pentru ca statusem in vara o saptamana la Bran), o zi la teatru (a fost vineri si n-au facut ore) si o zi la Ferma Animalelor (o juma' de zi dupa ore, s-au intors pe la 7 pm).
In vacanta de iarna am lasat-o in tabara la schi dar nu cu scoala (nici nu s-a organizat ceva).
In vara se organizeaza o tabara, merge o invatatoare de la o clasa paralela dar n-o sa o las pentru ca este in Maramures, e foarte departe si merg cu autocarul.
Sper ca macar de 1 iunie sa organizeze vreo iesire.
Am vazut ca organizarea se face la nivel de clase I-IV, adica n-am auzit de actiuni ale unei singure clase.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
la noi 2-3 teatre.
excursie voia doamna sa facem undeva in afara bucurestiului, si sa facem acolo si serbarea abecedarului....
dar niste parinti isteti din clasa au decis ei ca mai bine dai aceiasi bani si mergi la un loc de joaca, faci serbara, indopi copilul cu cartofi prajiti si-l lasi sa topaie pe gonflabile 3 ore...
o zi in natura nu s-a aprobat...
PS. despre ROR e vorba, a venit biletul azi sa semnam da sau nu.
Cristina
Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare