Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

camy ma rog pt voi sa fie totul bine. incearca sa gandesti pozitiv desi stiu ca e greu.sper sa vii cu vesti bune.sunt cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Desi mi-am zis ca ma voi abtine la a mai scrie, Camy, sunt alaturi de tine Ma rog din tot sufletul sa fie totul bine cu Flavius
Doamne ajuta sa fie vesti bune marti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Camy te asteptam cu sufletul la gura marti cu vesti, sper din tot sufletul sa fie bune.
orice ar avea Flavius sa se poata rezolva si sa fiti dinnou fericiti.
ne vom ruga pentru micut si mama lui in fiecare zi si vom aprinde o lumanare maine dupa slujba de la biserica.
sunt sigura ca ingerasul tau are grija de fratiorul sau de acolo de sus.
fii puternica pentru micutul tau, noi ne gandim mereu la tine

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

draga Camy ma rog pt tine...dupa ce am patit mi-am propus sa ma rog pt fiecare mamica care are nevoie. nu stiu ce as face daca as mai trece prin asa ceva...inteleg perfect cum te chinui cand il vezi pe bebe ca este rau. DAR TREBUIE SA AVEM SI SPERANTE TOTUL TREBUIE SA SE MAI INTAMPLE SI MINUNI DOAMEN AJUTA!!!!!!!!!!!!

te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of camy, nici nu stii ce rau imi pare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul tau. SUnt alaturi de tine si ma rog pentru voi, pentru Flavius
Acum inteleg de ce de ai tot avut telefonul inchis, te-am tot sunat si de Sarbatori, si acum in ianuarie de cateva ori, m-am gandit c apoate nu mai ai telefonul si cand colo tu aveai probleme...

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mamagiuliei, sper ca nu noi te-am suparat , pentru mine esti o persoana tare deosebita .

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAMY e chiar sfasietor mesajul tau. Ma ptr voi, ptr bb Flavius. D-zeu e mare si trebuie sa ai incredere in El. Sa va ajute toti sfintii posibili si Sf. Stelian sa va ocroteasca de tot raul posibil. Te rog D-ne indura-Te de ei.

DARIA nu stiu ce s-a intamplat.....dar te rog sa nu ma "PARASESTI". Mereu ai fost un punto di riferimento ptr mine. Un sprijin moral enorm. Numai bine iti doresc.

PETRO ce faci? Cum esti?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io am zis ca plec ultima de aici asta inseamna ca unele fete au trebi de facut

Camy, cu incredere inainte, te imbratisez si astept vesti bune marti Nu se poate altfel

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DARIA

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAMY Domnul sa va ajute sa treceti peste asta. Multa putere voua si micutului Flavius. Doamne ajuta sa fie bine!

Xenia si 12 S +

Mergi la inceput