Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eeeeee..si ca s fiu plangaciosa chiar cred c m-am pricopsit cu un ulcer ..sau doar o gastrita mai urata asa ..

..am niste dureri de stomac de nu mai pot

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Camy ma bucur enorm ca este bine Flavius si sper sa iasa toate analizele bine si sa te mai linistesti si tu, ai grija cu ulcerul, de la el stiu ca te pricopsesti cu niste dureri de stomac foarte rele, pe langa alte complicatii.
in privinta epilepsiei, acum depinde de la om la om, mama mea a avut perioade bune si perioade rele, dar a ajuns sa isi cunoasca si nepotelele.
sper ca nu m-ai inteles gresit, normal ca nu ar fi ok pt. tine ca mama sa aiba copilul epilepsie, nici o mama nu s-ar impaca cu un asemenea gand,este o boala grava, care inca nu are tratament de vindecare, nu vreau sa intru in detalii, pt. ca am inteles ca ai si tu un caz in familie, deci stii despre ce e vorba si cum se manifesta.
eu doar vroiam sa te incurajez si sa vezi si partea buna a lucrurilor, daca pot spune asa, adica chiar bolnav, nu iti pierzi copilul..........
sa ma ierti daca nu m-am exprimat corect si s-a inteles alt ceva.
ai grija de tine si de baietel si te rog, cand mai afli ceva din analize intra unde poti, chiar si pe mess si lasa mesaj sa stiu si eu cum va mai simtiti.
multa sanatate!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAMY ma bucur sa aud ca Flavius nu are nimic. Doamne ajuta pt maine sa iasa bine analizele.

Xenia si 12 S +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

vreau sa intreb ceva si imi e putin jena: as vrea sa trec si eu povestea fetitei mele si cateva ganduri jos ca semnatura sa apara dupa fiecare mesaj al meu, doar ca nu stiu cum. ma poate indruma cineva? sunt noua pe forum si nu ma descurc. am vazut ca fiecare mamica are poze cu copilasii sau linkuri spre povestea lor etc.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper ca maine sa vin cu vesti bune...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Camy ce mult ma bucur de vestile bune. Sunt convinsa ca si cele de maine vor fi la fel de bune. Ti-am admirat baietelul tunsulici, e asa dragalas ca iti vine sa il papi... Ma rog pentru voi sa fie totul bine. Doamne ajuta!

Doina poate te ajuta fetele si pe tine ca nici eu nu stiu. O imbratisare calda. La tine e totul asa de proaspat, ca si la Abramburika, e greu sa accepti asa ceva peste noapte, e un soc, dupa ani de zile si tot e greu, dar cumva mintea ta, sufletul tau se obisnuiesc cu realitatea cruda. Eu nu cred ca la mamicile de acum cateva sute de ani le era mai usor sa accepte, dar aveau alti copii, griji, durerea se mai estompa in timp. O colega mi-a povestit ca bunica ei a pierdut 3 copii in aceeasi zi (!!!) de pojar sau ceva asemanator. Si ca greu si-a revenit din soc, dar apoi a mai avut inca 3 copii parca sau mai multi, nu mai tin minte exact. Oricum tot timpul isi aducea aminte de copilasii morti. Mai demult oamenii aveau mai multi copii, acum noi ne centram pe 1 -2 copii, dar oricat de multi copii ai avea, dragostea de mama e aceeasi pentru toti si oricat ar fi de comun sa moara oamenii tot e greu sa accepti moartea copilului tau. Tu da-ti timp de tinut doliu (in suflet vorbind), nu trebuie sa te zoresti singura, e normal sa simti durere. La parastasul de 6 saptamani se duce o icoana cu Maica DOmnului la biserica si dupa sluja se da de pomana cuiva. Eu am dat-o unei fetite de cateva saptamani pe care o chema Maria, era asa frumoasa, ca un ingeras si evident n-am putut sa nu plang. O sa ma gandesc la tine sambata, e tare greu la slujbele astea de pomenire...

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si <a href="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77272&whichpage=9"> ingerasul drag Maria</a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Camy, o sa fie totul bine, trebuie sa fie bine cu Flavius!
Ai gria de tine! Tot stresul asta nu duce la nimic bun, si Flavius are nevoie de tine sanatoasa.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinel

Dragele mele, incerc sa pun si eu la semnatura linkul catre subiectul unde s-a discutat despre Maria dar nu stiu cum trebuie scris, ma ajutati putin va rog, as vrea sa apara link cu numele ei, dar nu-mi iese.

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinel
Ayla, tu chiar nu ai avut ce face, cum sa fii vinovata. Noi toate ne-am intrebat "de ce" si am incercat sa gasim tot felul de motive. Mi-aduc aminte ca mult timp am gandit ca Maria a avut malformatii pentru ca la inceputul sarcinii am luat antibiotic, aveam infectie urinara. Doctorii au spus ca nu e asa, da tot n-am fost convinsa. Apoi am zis ca poate din cauza stresului de la serviciu din primele luni de sarcina, trecusem pe o pozitie noua si aveam de lucru cu cecurile si mi-era tare teama sa nu fac greseli serioase... Mult timp m-am tot zbuciumat incercand sa aflu un motiv. Acum insa nu ma mai framant decat rar in felul asta, stiu ca suntem mici si neputinciosi in multe situatii, desi uneori ni se pare ca putem controla lucrurile. Desi omul a evoluat asa de mult, practic suntem la fel de neputinciosi, Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa. Tu chiar nu esti vinovata cu nimic, draga mea. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe draga ta Alma.

Multumesc!
Da, asa ar trebui, sa nu ma invinovatesc, pt ca n-am facut nimic cu rea intentie, si stiu ca ceea ce este decis de sus este peste puterile noastre omenesti. Dar sunt si persoane prea apropiate de mine care au gandit si la fel, si n-ar fi trebuit. Nu vreau sa dezvolt subiectul. M-am simtit atat de singura si de neinteleasa in acesti 2 ani, in durerea mea, incat am intors durerea si culpabilitatea pe toate partile, si tot nu am gasit capatul.
Acum incerc doar sa las in urma trecutul cu tot ce inseamna el, si bun si rau, si sa nu ma mai intorc nici macar in amintiri...pur si simplu nu pot continua asa. Si am atatea motive sa fiu fericita, chiar am, si trebuie sa ma concentrez pe ele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Michelle81
M.au dat lacrimile cand am vazut poza de la semnatura...Doamne cata durere!!!

Michelle
Poza este putin retusata de cineva profesionist, dar Alma ramane pt mine la fel de frumoasa, si cred ca ar fi semanat atat de bine cu surioara ei. Cred ca aceasta a fost durerea mea (dar si bucuria mea) cel mai des, ca uneori ma uitam la Luana si ma intrebam cum ar fi fost Alma acum, aici. Luana la 2 ani

Mergi la inceput