Zmeurici de iulie-august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Corina, ai o mandrie de fetita. E fff isteata si nu cred ca e doar de la jocuri si tv.
Cat despre socrii, nush ce sa zic, dar nu poti sa-i eviti pur si simplu? Stiu o nora care si-a suportat cu greu socrii vreo 8 ani, pana cand au facut batranii o gafa si de atunci a zis stop, ii vede sotul la ei (parintii lui) acasa, eventual duce si copiii in vizite scurte.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Eu as vrea sa ii evit, dar nu prea pot. Eu nu ma mai duc pe acolo, am fost cu Maria de Craciun, scurt, si ieri fara la ziua socrului. Dar vin ei la noi si ma gandesc si la sot, desi nu ar prea trebui daca el nu zice nimic la criticile lor. Gafe fac si ei cat cuprinde dar nu ma lasa bunul simt sa intorc cartile pe fata cum fac ei, iar la aluzii si metafore nu se prind. Mi-am promis de multe ori sa incerc sa nu aud, sa nu ma mai las afectata, sa nu-i bag in seama, dar vin cu idiotenii de nu ai cum sa ramai imun. Si asa am ajuns alergica, cand stiu ca vin, incepe sa-mi bata inima tare si incerc sa imi propun sa nu ma afecteze si nu pot. De aia am zis ca vreau sa plec in Alaska, cred ca e singura solurie, bine nu neaparat Alaska, dar pe acolo. Este dureros sa vezi ca sunt oameni care nu se pot bucura nici macar de lucrurile frumoase, si daca e o problema si ca am un copil destept si sanatos, atunci nu stiu ce sa zic...Si cat am fost gravida mi-au facut viata un calvar. Ca ex, a venit socrul foarte hotarat intr-o zi sa avem o discutie serioasa legat de ce credeti, de faptul ca ma duc prea des la doctor (adica lunar). Si multe din-astea, cum sa nasc, cand, cu cine... Rezista omul si suporta, dar pana cand???
Off ce suparata sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Noce, sa stii ca si Alex este f iubaret si imbratiseaza toti copii....bine ca de cele mai multe ori este refuzt sau impins....

dar cea mai urata faza am patit-o la un oc de joaca,unde Alex vroia sa imbratiseze un baietel care tot il impingea si vine mama lui si zice daca era fata mai intelegeam...adica ??? i-am zis ca e cam obsedata sexual si ca sunt doar niste copilasi ....imi venea sa o bat rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!

Cu intarziere La multi ani de Sf Ioan si La multi ani pentru Marco de Giova!

Tudor de joi seara a tot tinut-o in febra. S-a trezit joi dupa amiaza cu febra, a vomat si-mi arata ca il doare gatul. Am sunat la pediatra si i-am dat antitermice pana vineri cand am fost sa-l vada si a zis ca nu are ce sa-i faca decat sa-i dea antibiotice ca era f umflat si rosu in gat si deja ii era sensibila si o urechiusa. Asa ca ne-am pricopsit cu antibiotic. Dar cu tot antibioticul a tot facut febra pana azinoapte, cand a fost apogeul si a facut 39,3, cu toate ca ii dadusem doza de paracetamol. Noroc ca intr-un final i-a scazut febra si vad ca nu a mai facut de atunci. Sper sa isi revina de acum, ca deja am 2 nopti nedormite si nu mai pot de mila lui.

Cat despre alaptat, si el mananca in pozitii numai de el probate, doar ca noaptea trebuie sa stau cu fata la el pana mananca, ca risc sa adoarma in cine stie ce pozitii. Si mai adorm incordata, iar dimineata sunt ca batuta in cuie. L-am gasit intr-o noapte dormind peste talia mea, ca o centura, in cap. M-am gandit si la momentul cand il voi intarca...nu stiu cand va fi ala. Ca la cat iubeste el tzitzi...cred ca-l duc la scoala si vine acasa in pauza pt un shot

Noce, Si Tudor e un iubaret de prima clasa. Nici nu mergea bine in picioruse ca lua copiii in brate si ii pupacea, mai ales fetitele. Ce e drept, sunt copii care il imping iar el se uita nedumerit, dar sunt putini. Iar cand vine dupa mine prin casa cu mainile ridicate si face "moah, moah", nu mai pot de dragul lui. Iar dimineata cand se trezeste o ia pe Ana la iubit de mai mare dragul.

Cat despre GA, mai am de vazut ep 11 din seria 7, nu am apucat sa-l vad. Poate revin la vechile obiceiuri...ca se prostisera la un moment dat. Acum ma atrage Internatul de pe AXN. Se uita cineva?
O seara buna va doresc!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Proba de semnatura....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)[url=http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7VOTpo.jpg[url]

Mergi la inceput

Noah,nu reusesc......Nu stiu ce draq fac,dar nu-mi ieseIdeea e ca mi-am inscris prichindeii la un concurs,de maine se poate vota,asa ca o sa va stresez din cand in cand pt. voturiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)[url=http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7]VOTpo.jpg[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Corrina relaxeaza-te.Am si eu o fetitza de un an si patru luni si pe langa faptul ca vorbeste foarte corect stie sa numere stie culorile si ma inteleg cu ea,intelectual fiind la nivel de doi ani,cel putin nu o opresc de la nimic ce poate sa-i dezvolte intelectul.Eu sunt mai mult cu franceza dar o invat pronuntia in ambele limbi..macar sa i se para cunoscut.Bine ca la mine se ocupa si mama mea de ea si sotul meu si eu...cum ne lasa timpul pe fiecare.Daca era dupa mine....eu am incercat s-o invat literele .dar inafara de numele ei nu poate mazgali nimic inteligibil.Stie cum o cheama cati ani are si cum ne cheama pe noi...dar nimeni nu a zis niciodata ca stie prea mult
Asa ca tu nu traiesti cu socrii deci...

o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, trebuie sa pui " inainte de http si dupa page=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata! Sa aveti parte de o saptamana minuntata!
Corinna, bravo pt Maria!

Cred ca nu e pt mine SB, pt ca ma impac prea bine cu disociatul. Ieri zi de fructe, - 600 gr. Azi zi de legume.
Dar fetelor, sunt alaturi de voi, orice dieta ati tine ca stiu cum e cu lupta cu kg. Succes!!!

Mergi la inceput

Neata!!!!!Pe Timea am dus-o la gradi,eu la o gafea,sotul cu Balazs dorm inca.....Ce fain,macar cateva minute libere,pana imi intru in ritmMoniland,nu mergeMie sa-mi explicati ca la un prost,ca tere greu pricep chestiile asteaDe azi la dieta....Fug ca s-a trezit intre timp juniorul....Cautati voi vechiul subiect SB sau deschidem unul nou?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)[url=7http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7]VOTpo.jpg[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Daca vreti slabire rapida luati capsula aia de slabit.Plus ca orice dieta trebuie sa devina mod de viata altfel apare efectul yo-yo si degeaba chinul.Mai bine fara paine si dulciuri si cu mult sport si mancat disociat dar adica
:carne cu legume muraturi etc fara paine,cartofi orez.Daca se mananca fainoase sa nu se asocieze cu proteina...pe romaneste nu carne cu cartofi ci carne cu salata,.Sau cartofi paste si ce o mai fi,fara adaosuri.Asa am dat eu jos 30 hg..si bineinteles sport zilnic cate trei ore.

Mergi la inceput