Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 5

lucialu spune:
buna ziua la dvstra!tastez la o mana, din motive de Puf in brate
Corina, iti recomand si tie cu caldura cartea "socri toxici". Mai mult nu mai zic. am incercat sa vaz primul ep din PP, parca nu m-a prins, dar oricum nu l-am vazut tot. uou ce precoce e Mariuta ta!
Auzi tu ce ne face Pooh? deci asa, ne-ai bagat beleaua-n casi si tu dna te fofilezi de la dependenta.(
) Bine, lasa, lasa
Laura nu sh nici la mine-n capatul meu de tara...uhhh, incearca pana una alta sa folosesti weleda, chestii mai blande pt cosmetizat zmeurica.
Elenada, incearca dr house, e bun rau si ala
Pooh, eu n-am facut radauteana, nici de burta, am facut ciorba burto-radauteana varianta cu ciuperci pletoase si a iesit...iam BESTIALA!a mancat tot boborul meu
v-o recomand cu caldura, la noi clar va intra in randul ciorbitelor casei.
am mai facut piure si snitele cu salata verde, s-a servit pupa din snitelele toate, dupa care si-a tarat prin casa o bucatoaie din care crontaia harnic. acum a atipit la tzitza in timp ce scriu, inca nu o duc ca iar patesc sa-i sara somnul si nu mai adoarme pana la 6. din pacate a facut un poop dar cred ca ramane asa momentan, sa faca nani si el deseara fac biban la gratar
Giova, asteptam poze, dupa cum descrii pare sa fie clubul din Mehala.

laura.s spune:
Lucialu, merci, dar am trecut de faza de cosmetizare, e serioasa treaba. Am facut tratament homeopat si i-a mers bine o perioada, dupa care a revenit. Dr. mi-a recomandat sa reiau schema de tratament, dar n-am avut de unde sa procur remediile, fiindca farmacia din Bucuresti care le produce a avut vacanta pana luni. Trixera si galbenelele sunt "fumate" de mult... Daca ar fi doar de cosmetica, n-ar fi vreo graba, da' o mananca rau pielea, se foieste toata noaptea.
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de
Sara-Ruxandra (13.08.2009)

meleea spune:
La multi ani! si de a noi
La multi ani sfintisorilor nostri ...
Giova.. LA MULTI ANI pt Marco ,sa creasca mare si sanatos!
noi am petrecut creaciunul in familie, revelionul la munte ...cu Alex dupa noi ,care s-a gandit ca ar fi bine sa ne traga o temperatura de 40 ,sa simtim sarbatoarea mai bine ,(am sunat si la salvare ca nu ii scadea neam si se criza al meu sot....dar ne-a linistit si ne-au zis ca nu au doctori si daca vine nu poate sa ii faca mare lucru
si ne-a dat nr de la pediatrie ...unde nu a raspuns nici dracu,asa ca tot otetul si schema de febra a functionat).
In rest toate bune..... Alexoi voios,frumos...mami grasa si frumoasa....ma bag si eu la SB ........auuuu ma calareste cpilasul asta de ce n-ai vazut
aici am gasit si eu niste retete pt SB http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/18966/Dieta-South-Beach-Faza-1/ si revenim sper curand

Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu buna ziua la dvstra!tastez la o mana, din motive de Puf in brate ![]() Corina, iti recomand si tie cu caldura ![]() ![]() ![]() ![]() my little sunshine[/font=Century Gothic][/size=1][/green] |
O sa caut cartea, oricum titlul e perfect, e de acolo...
Multam

noce spune:
La multi ani, mamici! Sa aveti un an de nota 10!
La multi ani, Giova! Si scuza-mi urarea tarzie! La multi ani Ioanelor si Ioanilor!
Felicitari cu drag, Theea si Ely-ct! Sacini usoare, sa vina bebeii sanatosi! Sunteti colege la odiseea strumfilor?
De cand cu vremea de iarna, am timp tot mai putin de forumeala. Parca toata ziua imbrac si dezbrac copilul pentru iesit afara.
Criss, multumim pentru recomandare si va asteptam la mei tai!
Dienutza, calduta si fieste, ce frumos! Mai e loc acolo pentru niste mamici zgribulite?
Happy-mami de Filip, 1 august 2009

adrianafedorca spune:
buna si de la noi
n-am mai reusit sa intru sa scriu ...nici macar sa citesc, nu stiu cum faceti voi de aveti timp ca eu nu mai gasesc timp de nimic
sper de maine sa ma mai linistesc putin ca-l ducem pe Cezar la gradi si o sa fie mai liniste in casa ca tare ne zapaceste pe toti inclusiv de Anastasia , acum se joaca frumos cu ea acum o supara o face sa planga etc
m-ati innebunit cu serialele eu eram mare fan ...urmaream la un moment dat vreo 10 seriale pe saptamana...dar deh Cezar era la bunici, Anastasia in burtica si eu concediu medical...saptamana viitoare fac rost de sezonul 7 din GA si Neveste disperate , abia astept...pana atunci ma pun pe citit ca vad ca ati mai scris un capitol si ati mai inceput inca unul de cand n-am mai dat pe aici
pupici la toata lumea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

noce spune:
Vad ca multe dintre voi le dati coacaz negru. Multumim Motana pentru link. I-as da si eu, o sa intreb maine la plafar.
Alinutza, tu ce lapte ii dai lui Eric? Te admir pentru toata documentarea despre vegan si citesc si eu linkurile de tine.
Si noi am facut tiramisu de sarbatori. Am rugat-o pe sora mea sa caute reteta Inutsei pe forum si n-a gasit, apoi pe cumnat sa cumpere mascarpone si mi-a adus unul cu e-uri, asa ca am facut asa cum am crezut eu, cu frisca de casa din smantana grasa si a iesit super. Am bagat doza de lactate pentru tot anul 2011.
Data viitoare il fac cu frisca de caju. Apropo, stie cineva daca exista piscoturi fara zahar?
Elenada, ce pitici cuminti ai! Ce frumos mergi tu cu ei la piata! Eu chiar ma gandeam ca singura cu Filip n-as putea sa merg prea departe, ca avem tot felul de opriri la tot pasul.
Pogos, daca stai intr-o pozitie comoda, nu papa Tudor oricum? Noi avem toate pozitiile posibile pentru alaptat, nici n-as putea sa descriu una anume.
Bely, noi cand eram in qatar si nu gaseam medicamente naturiste pentru otita, l-am tratat cu ulei de masline amestecat cu usturoi pasat, 2-3 picaturi in fiecare ureche seara puse in somn, seara si la pranz. I-a trecut in 2-3 zile. Am citit pe net ca si usturoiul, si uleiul de masline vindeca urechile.
Motana, te gandesti la intarcare? Mie mi-e teama tare de moment. Plus ca nu cred ca mi-ar merge, Filip papa laptic de la sursa toata ziua, nici o sansa sa-i aman macar o masa. Dar nici eu n-as vrea.
Blanca, ce fetita mare ai! Mi-o si imaginez cum adoarme ea singurica in patut. Noi suntem la fel ca acum un an, dormim toti 3.
Apropo de cure de slabire, e un blog alegorie al unei fete care tot incercand diverse diete a ajuns la veganism. Eu daca as incepe o cura cum imi tot propun as renunta de tot la faina alba si zahar. Socru-miu si finul meu au slabit cate 10 kg renuntand la astea si reducand cele animale la max (deh, era post). Daca as gasi dulciuri sanatoase, ce simplu ar fi!

adrianafedorca spune:
noce ducliuri sanatoase gasesti la magaraw.z dar sunt scumputze, le poti face tu acasa si iesi mai ieftin, noua ne place foarte mult tarta de lamaie http://floridecires7.blogspot.com/2010/05/tarta-de-lamaie.html, pe blogul inei gasesti muuulte retete delicioase , eu toata vara am papat dulciurile ei si culmea am slabit...mancam o feliuta de tort pe zi si nu-mi mai trebuia alt dulce
mai avem niste preferate bobo rafaelo http://crazygoodraw.blogspot.com/search/label/Dulciuri%20bune%20pentru%20copii
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

noce spune:
Nici eu nu m-am lamurit, care e de preferat, mierea sau zaharul brun? Cert e ca veganii convinsi nu consuma miere.
Cat despre produse facute din animale, le evit si eu. N-as putea sa dorm pe o canapea de piele si n-as cumpara incaltaminte sau alte chestii made from animal. Evit si gelatina si capsulele de medicamente ca-s facute din ceva oase.
Vroiam sa va zic ca Filip al meu s-a facut un big hugger lately. La biserica, la locul de joaca, el se duce sa imbratiseze copiii, iar ei plang sau il imping . Ma gandeam la Bryce care si el imbratisa de jur imprejur, dar acolo cred ca exista obiceiul si nu e refuzat asa.
Corina, ai o mandrie de fetita. E fff isteata si nu cred ca e doar de la jocuri si tv.
Cat despre socrii, nush ce sa zic, dar nu poti sa-i eviti pur si simplu? Stiu o nora care si-a suportat cu greu socrii vreo 8 ani, pana cand au facut batranii o gafa si de atunci a zis stop, ii vede sotul la ei (parintii lui) acasa, eventual duce si copiii in vizite scurte.

noce spune:
Adriana, super-retete! Multumesc pentru linkuri! Maine fac tarta de lamaie