Zmeurici de iulie-august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, semnatura incepe cu [url= iar acum urmeaza " si continui cu http fara 7 ce apare acum acolo .Dupa tot sirul ce se termina cu page=7 pui din nou " si inchizi paranteza mare.
Tu nu ai pus ghilimelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,esti o comoara la casa omuluiSucces cu disociata,ce fain ai slabit.....ai mancat multe fructe?Nu te doare stomacul si nu esti toata ziua fala vlaga?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

pooh, de-ar stii si sotul ...
Am mancat clementine si mere ca din astea am avut in casa. Si am mancat cat mi-a trebuit si cand mi-a trebuit. Nu mai stiu exact, dar cred ca vreo 2 mere mari si vreo 6 clementine mai maricele. Nu ma doare nimic si sunt plina de energie ca sunt mai slabaaaaa.
Azi mananc conopida, broccoli, morcovi ce erau pregatiti pt fetite, dar care le-au refuzat, din pacate. Maine mananc fructe si legume. Nu va fi o zi usoara mai ales ca e a 3-a cand deja dispare si entuziasmul. Dar cu o oala mare de supa de fasole verde cu ceapa si niste fructe o scot la capat. A 4-a zi mananc lactate si apoi cred ca bag o zi de carne. Cam asta e disociatul cu care am avut succes anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
Laura, imi pare tare rau! sper sa gasiti dermatolog, sigur e ceva care ii provoaca mancarimea. Eu de la paracetamol patesc ceva de genul.
Corina, ti-ai dat singura raspunsul, trebuie ignorat, iar cand e prea de tot(in carte sunt bine explicate chestiile, sa stai sa judeci cat te afecteaza cu adevarat ce spun/fac), trebuie confruntat, sa ii spui pur si simplu (chiar asa, sa stii ca nu e greu asa cum iti imaginezi si din cauza asta te blochezi), ii spui, intelege bine, nu vrea, delimitezi clar spatiul tau intim. Dc astepti de la sot poti sa toot astepti, tu trebuie sa te faci luata in considerare, chiar stiu ce spun. Oricum de schimbat nu ii vei schimba, insa sunt lucruri care trebuie sa fie respectate in ceea ce te priveste pe tine si casa ta.
Meleea, bine ati revenit! e un subiect la stiinta sus dc va intereaseaza, cica e tare. urmeaza sa vad si eu, despre femei si barbati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158422
Revin:
Calipso-Zeus, bine ati venit printre noi!Mai ai doua mesaje de scris si scapi de moderare, o sa ne vedem in timpp util! Despre pastila de slabit. Eu am folosit cu succes in anul in care am ramas gravi, superlimul(nu se mai gaseste in farmacii, am inteles). Insa a fost pe barba mea. Si am inteles ca nu a functionat la unii, ori a dat efecte greu de suportat pt altii. Si da, ce ai propus tu ca disociere e principiul Montygnac, ft sanatos.
Pogos, sa se faca bine Tudorelul, sanatate si tie somnic pufos!
Patricia cred ca avea dreptate, copiii care inca mai sunt alaptati, nu e din meritul mamelor, ci pt ca sunt ei ft ft indragostiti de tzitza lor, nu renunta, hihi(rad eu rad,dar nu e rasul meu), poate chiar ne trezim ca tre sa le dam tzitza pana la scoala Eu intentionez maxim pana la 2 ani, adica atat ii acord pupei sansa sa o lase- e inca in termenul legal, dupa incepem procedura de divort tzitza-pupa
Adriana, pai utie cum stau eu pe forum:ne-am trezit la 8 jumate, la 10 a adormit in brate, am mutat-o in pat, a mai avut o tura mica de trezire ca era singura, a supt, iar somn, stau ca huhurezu, ca nu pot misca in front pana nu face ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Moniland si ti-ai pus problema ce se intampladaca termini cu dieta?Una din problemele dietelor e ca dupa ce nu o mai tii revii la loc.
Eu am slabit 30 de kile dupa nastere cu sport si neamestecand alimentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

numai acum am reusit sa intru, am fost la Z ca au inceput reducerile. mai nimic nu am gasit, daca vin cucoanele cu cateva zile inainte si isi pun deoparte lucruri. toate merg numai asa la noi in tzara si ne mai miram de ce ne e asa de rau!

am reusit acum sa pun poze de la petrecerea lui Marco:
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-01-08/17:00:51" target="_blank">poze party

de dim. am mancat o omleta cu branza si acum o feliuta de ceafa afumata.
la pranz voi manca mici....sa vedem dupa amiaza ce bag.

revin dupa ce va citesc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Corinna ar trebui sa nu-i mai bagi in seama si sa-i vizitezi mai rar. poate asa se simt. altfel nu stiu ce sa zic. In loc sa se bucure ca au asa nepotica isteata, ei vorbesc numai tampenii.
Acum am citit ca nu poti face nici unul din lucrurile astea. eu zic sa-i spui sotului atunci, si sa ia el atitudine. Nu se poate sa nu auda ce prostii scot pe gura parintii lui.
Lucialu nu e in mehala, e Kid's landul din Mall.
Meleea multumim frumos.
Of ca voi tot bolnaviori sunteti. dragul de el pitic. poze cand mai vedem?
si eu am gasit retetele astea pe net...incerc sa ma inspir din ele t. zilele urmatoare.
Meleea pai ce sa zic, Marco cand era mic a pupat un copil in mall pe gura. la ei in grupa numai baieti au fost pana anul trecut si sa vezi cum se pupau...erau disperate educatoarele, dar au reusit sa-i faca sa intelegea si acum numai pe obraz se pupa. deplasata reactia mamei, oricum...sunt copii si asa isi manifesta ei iubirea.
Noce mersi mult.
Hai ca tu ai numai unul de imbracat, eu 2...noroc ca la Marco numai retusez, caci marea parte o face el.
diete, nediete, eu vegana nu as reusi sa fiu.
Adriana cred ca e delicioasa tarta aia.
Pogos mersi mult. Nu a fost ceva viral? sper sa scape piticul si sa-i treaca repede.
Moniland bafta si tie...sper sa scapi rapid de kg in plus. la inceput se elimina mai bine, doar scapam de apa...pe urma e mai greu. Nu te cantari zilnic ca nu e bine, stiu din proprie experienta.
Calipso eu am luat capsula de slabit si era si insarcinata, nu stiam ....asa ca nu mai iau in viata mea asa ceva. Stiu prin ce am trecut pana mi-am vazut puiul ca e perfect sanatos. si la ce tampenii contin acele capsule...mai bine un stil de viata sanatos si sport, daca se poate.
Lucialu si tu cu superslim? eu luasem deja cand am ramas insarcinata. aveam cam 14 pastile peste sarcina, dar slava domnului Edi e perfect sanatos. Doamne cata cercetare am facut si dus pilula la studiat in laborator. Mi-am promis ca nu mai iau asa ceva niciodata.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Ma refeream la capsula de slabit..exact asa se cheama din farmacii...

Mergi la inceput

dupa mine, tot aia e...si tot contine si ea substanta secreta....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

imi vine sa ma duc in lume! nu mai avem loc de cate s-au tot strans, parca suntem ca babelea alea care tot aduna junkuri. Si pupa le face varf la toate am o dezordine de nedescris si azi e azi si maine o noua zi de luat de reluat capitolul strans, orodonat...

Giova, eu nu mai cred in reduceri, oricum am invatat ca dc gasesc ceva oricand, sa-l iau atunci, chiar dc e extrasezon. Vazut pozele cu Supermanu' sarbatorit Frumos locul. Al meu sot era dezamagit de sarbatoririle astea, eu i-am explicat ca e fix pt copii(parintii au rol sa supravegheze ca-s mici piticii, nu sa se distreze ) cu energie si asa stiu sa se distreze, sa poata tzopai si tzipa in voie. Si locurile sunt ft practice, ca scapi de nebuneala de acasa, daca nu ai curte sau spatiu mare. Ati rezolvat masina? Si noi am avut accident usor, ca una nu a plecat cand i-afacut politzaiul semn sa se duca, a opritDar nimeni nu apatit nimic si nici masinile asa ca am scapat ft usor.(parca ma vedeam pe mine-n locul lui aia, eu sunt ft empatica ca stiu ca sunt varza, insa eu nu conduc ).Si eu cu superslimul, negravida, mie cred ca mi-a ajutat ca eu din cauza bolii, acumulez multe toxine, fac celulita si am probleme mari cu retentia hidrica, asa ca mie mi-au facut bine, de ce sa vorbesc prostii, nici nu ma mai balonam, si cu asta am probleme maaari, ma balonez de zici ca sunt in gravi in 7-8 luni Mi-e ciuda ca nu mi-am facut depozit de superslim, sa fi avut dupa ce terminam cu alaptatul...asa o sa incerc saune si alte tampenii, dar sunt mai mancatoare de timp si de bani. Dc eram in locul tau clar si eu intram in panica, asa raspund doar de mine, dc dau ortul
Bafta la slabit! eu stau pe tusa, cat mai dau lapte.

Mergi la inceput