Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
pooh spune:
E gata cafeluta!
Neata,tufa!Meleea,bine totusi ca ati scapat de antibiotic....Nebulizarile cum le faci cu fluimucil?Ce concentratie?saracutul,cat de des se raceste.....E nasol la o varsta asa mica.Sanatate multa!
Eu mi-am dus copiluta la gradi,Balazs e la socrii....trebuie sa ajung azi sa-mi depun actele pt. buletin,mi-a expirat in noiembrie
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
CriPOD spune:
Mi-am facut si eu un pic de timp sa va urez un An Nou Fericit!!!
Maine avem o programare la dr, asa ca dorm mai mult, de unde si timpul meu disponibil la ora asta.![]()
Sanatate bolnaveilor, sa se faca bine repede!
Felicitari noilor gravidute!
Am vazut niste zmeurici atat de frumoase, in special Eric si Balazs, pe care nu-i mai vazusem tare de mult. Ei mi-au venit acum in minte, dar toti sunt dulci.
De citit va tot citesc, cand prind un pic de timp, insa de raspuns, pfff, si la emailuri si mesaje pe YM dau rateuri deja. NU IMI AJUNGE TIMPUL PEOPLE!!! 
Ultimele pagini, sincer, le-am scanat doar, numai vreau sa-ti spun lucialu ca am eu wii-fit de multa vreme si pare sa-si faca datoria chiar daca nu-l folosesc niciodata, asa ca daca aveti careva de dat niste kile, le iau cu mare drag, altfel trebuie sa-mi pun nisip in cizme, trag niste alizee pe-aici...![]()
Si la noi in casa s-a dezvoltat o adictie la seriale, ceea ce nu s-a mai intamplat de pe vremea lui Friends. Suntem hooked pe Glee. Usurel, frumusel, abia asteptam episodul urmator.![]()
Va dau si eu un scurt update. Azi am o luna de cand m-am intors pe plantatie. Copilul e acasa cu bunica, fericit sa ma revada dupa vreo 10-12 ore lipsa. Se joaca, merg afara, mananca, doarme. N-a facut nici o fitza de despartire, intreaba doar unde sunt asa, o data pe zi si apoi isi vede de treburile lui, iar seara cand apar isi da cu picioarele-n fund asa se grabeste la mine. Din februarie voi incepe sa-l duc la day care cateva ore, sa-l integrez incet, pana pleaca mama.
Il alaptez in continuare, e la fel de ahtiat ca intotdeauna, se pare ca avem aici o gasca serioasa de tzitzinei. Cand nu sunt acasa nu cere niciodata, am crezut ca-i va fi greu fara. cand nu sunt acasa, mananca!![]()
De craciun a facut 3 zile febra de 40, nu i-am putut-o scadea decat cu tylenol, mi-a fost frica tare de convulsii. In final, cand a erupt am realizat ca e roseola infantum. Dupa alte 3 zile a racit, o tona de muci, tuse, wheezing, dar fara febra. El n-a fost prea necajit, numai ca n-a mancat aproape nimic tot timpul asta. Acum e bine. El, ca tusesc eu si pe mama o doare gatul. Copil darnic, pepitul. Eu m-am ales cu niste rani la tzitzi ca-n vremurile celebre de nou nascut, acolo a stat si-a tzocanit continuu cand nu s-a simtit bine.
lucialu, imi pare rau de dintisorul pupei.![]()
Cam atat deocamdata. Am uitat ce mai vroiam sa scriu...
Mai trec pe-aci.
www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5 for pepit's friend
meleea spune:
Pooh, 1ml fluimucil/2,5ml ser
Mqqm, sanatate pepitului , e super ca nu sufera dupa tine in timpul zilei...Alex are iarasi un moment deala de nu pot sa fac nimic fara el, nu vrea pe nimeni decat pe mine. La munte, acum de revelion ,il voia doar pe tasu,lucru care imi convenea ca eu stateam linistita la cafea si sotu umbla bezmetic
......dar eram si geloasa ca il
vrea doar pe el. Acum ....ma plang ca ma vreqa doar pe mine ![]()
![]()
![]()
![]()
lucialu spune:
Neata!
POoh, buna cafeaua virtuala!
Fi-mea si-ainceput dimineata cu o portie zdravana si interminabila ca ma susuiam pe mine deja, de tzitza..a continuat cu W. the Pooh
si acum suntem cu Huckel motanul si tzitza, la una suzi, laalta noduri cu manuta.
Meleea, sanatate Andului!
Calipso, eu bani sa am ca nu m-as plictisi![]()
Giova, iti zic cum fu, am promis.
Mqqm
pasera rara ca si cuscra me! Ce ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata. Tot am mai cautat pe blog, dar nu ai mai scris. wow cate ore esti plecata! Chiar ma intreba al meu cate mai alaptam din tufa, iar tu erai cu semnul intrebarii, ca nu eram updatata
Iti dau eu cu larghete
kile dc te sufla vantul. M-ai lamurit bustean la faza cu wii-fitul, ai raspuns strict laintrebarea care are.
Mda, pupa se pare ca nu e tocma ok cu dintisorii, azi vedem (sper) ce, de ce, cum dregem. Pana acum e in stand by, numa ala ruptu care ra cel mai prapadit, asa crescuse....mic-mic, s-a prapadit partial. Auzi, da poze cu Pepi cand pui? Sau porti grija zmeurelelor sa nu se indragosteasca toate de el si sa sufere de la distanta de inimioare frante?![]()
calipso_zeus spune:
Buna dimineatza fetelor
Moni am acum 74kg si aveam 68 cand am ramas gravida.Dar eu am oasele foarte grele.Acum port 90% din hainele dinainte de sarcina.
Eu merg pe tratament homeopat in general la fata dar cu tot tratamentul homeopat a facut o complicatie si a dat in bronsita de a luat antibiotic 10 zile.Nu zic ca ma reped.de fapt antibiotic a luat de doua ori dar toate au o limita si in ciuda a ce se zice si medicamentele clasice au rolul lor.
La doctor nu am dus-o decat odata si mi-a ajuns..era o tipa renumita si numai numele de ea.Acum la examenele de bilant mi-a venit acasa alta doctorita foarte informata.Momentan fiica-mea are 87 cm inaltime si 12kg 800,si doar sase dinti si o masea.
Va las si eu o cafea neagra si va urez o zi buna buna buna cum zice Mariuca.
Giova spune:

Noi bine...si eu m-am urcat pe cantar si am vazut o mare diferenta. Incerc sa nu ma mai urc zilnic, stiu ca nu e bine, dar ca si lui Moniland imi face bine la psihic.
Pooh credeam ca vrei sa caut subiectul , nu sa si scriu la el
. hai ca scriu imediat, daca nu ati facut-o niciuna.
Am comentat si eu aseara la poza, de votat nu se putea vota atunci.
mQQm ma bucur ca ai aparut in zona. pupam pepitzelul cuminte fara mama lui. Iti dau eu rapid 5 kg...daca s-ar putea ce bine ar fi si la sot ii trebuie vreo 10.
Lucia eu am wii, dar nu si kitul pt. fitness. O fi functionand, dar la cata lene am in mine, am zis sa nu mai arunc cu banii pe geam.
Calipso fetitza ta e nascuta cu zmeuricile noastre? cum o cheama? da-ne mai multe informatii despre voi.
Sta bine la kg si inaltime.
Meleea doamne ajuta sa scapati repede, doar cu nebulizari. Nasol ca trebuie s afaci un drum de Bucuresti pt. ACC.
va las, merg la celalat subiect cu SB.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Neata', a mai ramas ceva din cafeluta?![]()
Pe cand am crezut ca imi trece si mie raceala ma apuca din nou
m-am saturat de paracetamol, nu stiu ce sa mai iau pt raceala?. Azi la ora 16:00 avem consultatie la cel mai renumit pediatru sa vedem cu ce informatii si cu ce sfaturi ma intorc
.
pooh inca nu se poate vota? sau n-am inteles eu cum e cu votarea..
Meleea sanatate multa puiului, sa se refaca repede
mqqm wow mami atatea ore de lucru? e bine ca nu s-a lasat de tzitzi pepitelul la atatea ore fara laptic langa el![]()
calipso_zeus spune:
Giova da e nascuta in august 2009.Eu citesc de foarte mult timp Dc-ul de cand eram nici macar casatorita dar cont mi-am facut abia acum si mai intervin cat ma lasa maimutza asta mica care fuge cu cartea dupa mine si urla citeste de fapt ceteste....
Stie sa spuna cum o cheama si cati ani are si cum ne cheama pe noi parintii si pe bunici.si vorbeste foarte bine.Eu am 34 de ani si e copil facut mai la batranete asa...io ca cioara of course.
E si pupacioasa nevoie mare.Mai nou s-a facut rea sare si musca daca nu-i da alt copil jucaria sau mai bine zis daca vrea sa i-o ia apoi se duce si zice"pupa' si il pupa de nu mai poate.Ma rog probabil e o etapa a varstei.
Incerc sa o cresc cu bun simt si mai darnica dar.....multa lume nu are timp si nu se ocupa de copii si sunt multi rai...in fine e complicat.
laura.s spune:
ziua buna, fetelor! tst cu sara in brate, asa ca rog iertati-mi greselile
Lucialu, o crema buna, zic eu, pt dupa nastere sau cura de slabire am gasit la Palmer's. e cu unt de cacao si miroase bestial. in timpul sarcinii am folosit tot o crema din gama asta si nu am nicio vergetura
(in plus
). eu am luat-o din dm
sara face febra de ieri dupa-amiaza. i-am dat niste nurofen aseara si astept sa vad cum evolueaza. acum e molicica si sta lipita de mine
mai trec eu p-acilea
p.s. felicitari gravidutelor s aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
bely spune:
calipso giova cred ca s-a referit mai multe despre voi, ziua in care s-a nascut,cate kile a avut, cm,daca s-a nascut natural/gezariana,spitalul.. ca sa va treaca pe prima pagina
. E bine ca ne-ai povestit despre voi si ce mai face pitica dar datele mentionate mai sus sunt necesare daca vrei sa apareti in listuta!