Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Dietistele ne vedem aici
mersi Pooh de link.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
calipso_zeus spune:
Lucico si merge si tunelul cu infrarosii si creme profesionale.Eu nu am nici vergeturi nici piele atarnata nici celulita.Dar e plictisitor sa faci zilnic aceleasi lucruri..te saturi l un moment dat doar ca vezi rezultatele si astea te face sa mergi mai departe.
Si spor la diete fetelor.cine poate ...la mine nu au functionat niciodata dar nu e batuta in cuie chestia asta eu merg pe alte principii la slabit.

bely spune:
Olá tufa,
noce am tot citit despre ulei de masline si usturoi, unii spun ca e bun altii cica nu trebuie pus nimica in urechiuse
si chiar nu stiam ce sa fac! Apropo voi v-ati intors de tot in tara?
giova vazut pozicile, frumoase
ce mai? ai 2 printisori
Eu m-am pricopsit cu o criza de fiere in wk de toat frumusetea
dar azi deja-s mai bine, asa ca abia de maine trec la dieta
pooh spune:
Bely,sanatate multa
....deci de maine,ha?
Giova ,apai n-ai scris nik dincolo..
..nt-nt-nt....sa sparg eu gheata?ca-s mai rusinoasa
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
Moniland spune:
Calipso, dar cate kg ai?
Fetelor o sa va vizitez si eu la SB sa vad cum o duceti si sa va ridic moralul din cand in cand. ![]()
Eu am fost azi la zi de nastere la sora mea si sotul ei nascuti in aceeasi. Am mancat tort cu mere si un sprit de vin. O sa vad maine pe cantar ce prostie am facut.
Giova, eu ma cantaresc zilnic pt ca imi face bine la psihic si daca vad doar 100 gr jos. La dieta asta zilnic slabesc ceva, doar sa nu fentez.
pooh spune:
Moni,dar ce inaltime si cate kg ai?Ca in poza aia ai aratat bestial....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
Moniland spune:
Pooh, am incercat sa votez dar habar nu am cum se face ca nu am gasit butonul. Oricum super poza. 
bely spune:
pooh, multumesc.. da de maine
, tocmai mi-am pregatit pranzul pt maine, fasole verde cu sos dintr-o rosie rasa si usturoi
, cred ca voi manca cu sunca.
pooh spune:

Moni,cred ca doar de maine se poate vota....pana atunci va aparea si butonul cu pricina...sper
Azi am stat aproape toata ziua pe net.....![]()
Balazs de dimineata e la socrii,doar maine il aducem acasa.....Mi-am programat o gramada de chestii de facut,insa am tras chiulul,m-am relaxat si am lenevit toata ziua
meleea spune:
am fost la pediatru, nu ne-a dat antibiotic, desi nea zis ca e infectie la nivelul cailor respiratorii, ca daca eucredam ca Alex nu poate gajaii mai tare decat o facea ...mi-a demonstrat in ultimile 2 zile ca poate 

,e ragusit si tuseste ragusit si gros cum nu am mai auzit pana acum. In sfarsit...ne-a dat issoprinosine 1/2 pastila de 2ori pe zi timp de 2 luni asta e imunostimulator, peritol 1,5 ml de 2 ori /zi neebulizari cu fluimucil tot de 2/zi ,plus tapotari adica tin palma caus sa nu se vada spatii intre degete ,pun cupilu cu burta pe genunchii mei si il bat pe spate,si pe lateral un pic,sa se desfaca mucozitatile cica,timp de 8-10 minute asa tre sa dureze .asta pt tuse ...si ne-a mai dat osteocare si inca un sirop pt imunitate de continuat dupa issoprinosine ...m-a uscat de 2 mil.
Acum ...ce sa zic... el sa fie sanatos Oricum am expozitie de siropele de tuse si de imunitate. Ca m-am cam saturat de racelile aste...de nu mai pot,ma ia capu,nu am reusit nici acum sa fac vaccinul de an ,infarixul,nu mai vb de altul....ca oricum nu mai fac nici unul....
aaaa si nu m-am oprit la farmacie in buc sa iau reteta ca am zis ca o iau la calarasi ca era prea aglomerat in buc si surprizaaaa nu gasesc fluimucil fiole sau acc ca e tot aia , in nici-o farmaacie din oras...asa ca buc scrie pe mine maine 

si multaaaa sanatate