Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
calipso_zeus spune:
Nu cred ca faptul ca nu prea vreau sa apar pe prima pagina ![]()
ar avea vreo importanta mare ci faptul ca imi face placere sa discut in diverse contexte.Zic eu ca e o variatie a programului zilnic de altfel destul de monoton pe care il am.
E nascuta prin cezariana la 39 saptamani si trei zile,cu 54 cm si 4 kilograme apgar 10.Si o cheama Maria.
lucialu spune:
Laura, merci!
Sanatate Sarutei!
noi am papacit oua jumeri cu sana, iara tzitzi dupa joaca de control-verificat jucarii, acum pe genunchi la mami cu tzitzi conectata si...
o duc in pat. Numa bine cand se trezeste sun pe tarti care a promis sa avem noi inaietate, merem la dentist.
Bely, sanatate si tie!
Giova, deci sa nu iau wii fit, ca risc sa mai varfui si eu gramada de chestii "necesare" in casa![]()
Calipso, ce zmeurica isteata ai si tu!
cand in ogust, dc vrei sa zici si numele sau parola de alint macar![]()
calipso_zeus spune:
O alint Mariuca,Guritza,si cum imi mai vine la gura...botos ii mai zic ca face cateodat un booooot,sau dragoste,iubire,etc etc....cand ii zic dragoste zice si ea.."dagoste"t` bec" adica te iubesc si altele.Unde sunt multe consoane pronunta mai greu....acu` vreau sa invatam alfabetul...![]()

Giova spune:
Edi s-a trezit
dupa o ora. A adormit la mine in brate, dar cum vreau sa-l pun jos, plange. Asa ca e tot la mine, nu pot face nimic, pana se trezeste flacaul.
Laura of...sanatate Sarei, sa scada febra si sa nu faceti complicatii.
Lucia bafta la stomatolog. cum sunt alea oua jumeri?
Calipso isteata fetita ai. sa-ti traiasca!
Nu te trec pe prima pagina, daca nu vrei, nicio problema.
Bely sanantate sa nu te intoarca raceala.
l-am pus jos pe pitic, merg sa pregatesc pranzul pt. amandoi.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, oule jumari(eu le spun de fapt caigane), sunt ase: pui un strop de ulei, spargi oule in tigaie, le amesteci in timp ce sa gatesc la foc iute, si scurt, de preferat sa nu fie chiar uscate la sfarsit, sa mai fie lucioase. Pt oameni mari, pui un pic de delikat
si poti sa le faci si cu telemea, un pic si cu sunca de casa si rosie taiate cubulete mici-mici. Pt ca se strang, o portie buna e cu 3 oua. Pupei i le fac simple sau cu cascavel.
Calipso: sa-ti traiasca printesa!
bely spune:
lucialu,giova sa fie! sanatatea e pe primul loc! mie mi-e frica numai sa nu-i dau piticei ca in rest o dreg eu cumva dar e rau cand sunt piticii bolnavi. Lucialu, bafta la dentist
, azi se pare ca e zi de doctori,clinici..abia astept sa vad si eu renumitul pediatru si ce o sa ne spuna![]()
Vaiii am uitat sa ma laud
aseara a inceput sa mearga 2 pasi singura pupa mea
de la masuta pana la mine exact 3 pasi a facut si tare mult ia placut ca a tot repetat pana a obosit, dar nu vroia mai mult daca ma indepartam se lasa jos, dehh e un inceput
, io fi rusine ca o duc la dr. si o spun ca nu vrea merge si s-a apucat saraca sa-mi arate ca poate dar nu vrea sau ii e frica![]()
pooh spune:
Noah,pauza de cafea...a doua pe ziua de azi....
Bely,sa-ti treaca repede raceala!
Lucilau,bafta la stomatolog.....Si io sunt curioasa ce-ti zice...Cred ca te va lamuri ce si cum si te va calma
Giova,Edi mai doarme de doua ori pe zi?dragul de el,numai la tine in brate
Balazs a aruncat azi stickul meu in wc
Aveam niste filmulete sport/aerobic pe el,deci juniorul e de vina ca nu fac azi miscare![]()
Acum stickul e pe calorifer,sa vad daca s-a stricat ori baBely,eu am inteles ca de azi se voteaza,dar vad ca inca nu se intampla nimic
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
pooh spune:
Bely,

Laura,sa va faceti bine,sanatate!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
calipso_zeus spune:
Am facut curat in bucatarie cu maimutza dupa mine...i-am dat un ceaunel de teflon si o lingura de lemn si bantuie cu el si face mamaliga si alearga si iar face mamaliga....a gasitsi castronelul cu faina ei..cand gatesc o fac cu ea langa mine in scaunelul de masa si gateste si ea..si va dati seama..l-am interceptat in timp util ca voia sa se catere pe scaun cu el..si doamne fereste.Am noroc ca am un scaun de masa litafsi e integral din plastic si mare si solid de ma tine si pe mine asa ca...e stabil si nu s-a rasturnat.Am pus si rufe la spalat..ea inchide masina si apasa butoanele...apoi se catara in bratele mele si asteapta...ai vostri tot asa de dornici sa faca tot?Ca ea zice mereu "eu eu f.a.c"adica silabiseste intr-un fel si vrea ea sa faca tot...inclusiv sa care asternuturile la locul lor...
iar tre` sa fac mancare ...cred ca snitele prajitura cu visine,ciorba de vita si pizza..astea-s poftele sotului....Mariuca mea e doar cu borsul...de orice dar bors,acrit cu bors de ala acru nu cu diverse.
Iar eu cu ce apuc,probabil o pana de somn.....
Uraaaaaaa a adormit

ne imbracam si o stergem.