Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Roxi B - eu una as recolta dc m-ar tine buzunarele. Stii cum e mai bine sa nu-ti trebuiasca.... Acum tu stii mai bine cum stati cu partea financiara dar dc nu e un efort substantial pentru voi cred ca ai putea urma sfatul mamei tale.

Noi suntem bine. ieri noaptea m-am trezit cu o crampa puternica in centru burtii dar mi-a trecut repede si nu s-a repetat. Eu am aceeasi problema ca si la prima sarcina (numai ca atunci incepuse mai tarziu prin luna a 8-a ) si anume ca ma mananca pielea pe picioare de-mi vine sa ma scarpin cu furculita. Sper sa nu devina si mai grav de atat.

Abia astept sa merg la eco pe 27. Nu mai am rabdare ca ultima data l-am vazut pe bebe la 12 saptamani. Poate acum aflam si ce este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

O zi buna tuturor burticilor! Eu voiam sa va intreb daca aveti dureri de burta...eu ma confrunt cu problema asta, mai degraba sunt ca niste mici intepaturi...am trecut iar pe no spa si uscosin..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....atazi mi-am facut programare la Bucuresti la clinica Alco San la domnul doctoe Albu Dinu pentru eco morfofetala, pe 12 februarie la ora 13,30, cade intr-o sambata, am rugat-o daca se poate sambata ca voi venii cu cei care imi boteaza baiatul si sa fie in wekeend ca sa nu lucreze, voi mai venii si cu sora mea, din pacate sotul lucreaza in strainatate si vine abia pe 26 februarie acasa , ma costa 400 ron ecografia si 80 dvd-ul cu inregistrarea, abia astept sa il vad pe Matei mai bine, mai este 1 luna pana atunci dar rezist cu stoicism, mai ales ca ieri am primit numai vesti bune de la ginecolog, sper ca pe 20 cand merg la endocrinolog sa primesc tot vesti bune....pupici.

18+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Sunt cea mai fericita viitoare mamica din lume!!!! Am fost azi la ecografie (Polizu, dr Daniela Oprescu, super ok) si avem baieteeeel si e sanatooooos si avem poze cu el stand la mami in burtica precum ganditorul de la Hamangia si cu putzi extrem de vizibila Placenta posterioara, 173 grame.. maine ma duc la departamentul de genetica pt triplu test, pt. morfofetala m-a trimis intre 15-26 feb la Sanador.. Aveti idee cat de grav este ca am sarit peste ecografia de 12 sapt, stadiu in care putea fi determinat sindromul Down?.. Cat de concludent este triplul test in cazul asta?.. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Felicitari, Luiza.
Danuk, si eu sunt cu dureri de burta, intepaturi, crampe, etc. Iau no-spa. Se datoreaza faptului ca nu se destinde uterul foarte usor (cel putin la mine)
flipper, felicitari pentru baietel. Triplul test este la fel de concludent ca in cazul in care ai fi facut si dublul test. Adica tot test statistic ramane, si nu de diagnostic. Iti da numai o idee, cu alte cuvinte, despre ce ar putea fi problematic la bebe.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Anna, multumesc ca mi-ai spus...probabil ca, pana la un punct, asemenea dureri sunt normale. Sau ..poate nu? Eu am fost la doctor, acum stau acasa..sper sa nu apara complicatii.

15+

Mergi la inceput

Danuk, ai incredere ca totul va fi bine si nu vor aparea complicatii
La mine doctorul e mai precaut cu traba asta, eu incerc sa fiu cat de cat relaxata si sa accept durerile astea care, uneori, ma omoara.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Fete cucuiete !
Multumesc din inima celor care m-au felicitat de Sf. Ion ( si nu numai lor :-p ).

Dati-mi voi sa raportez si eu un baietzel la eco de 18 saptamani + 4 zile
Toate cele sunt descrise cu " normale", colul lung si inchis ( yupppi, pot sa ma duc la sport ).

Domnu' baietzel s-a foit pe toate partile, s-a culcat cu mana sub capsor, ne-a salutat respectos si apoi ne-a arat fundul si....ditamai putzica . Pe care am si pozat-o repede ! Sa o pun la CV-ul lui cand o creste mare . Va dati seama ca azi numai pe aceasta tema s-au facut glume.

Se pare ca doar mami este mai nesimtita de nu-l simte pe zvapaiat, ca el facea pluta prin lichid si ture de bazin

18 saptamani +4 zile, ... inca fara nume !

Mergi la inceput

felicitari, foxy si ....yupiiii nu sunt singura insensibila care nu-si simte cupilul

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

A facut careva radiografie stomatologica in sarcina? Ca ar tb sa fac una , am citit si rascitit si nu ma pot hotara. Riscul pt bebe e f mic spre deloc.... Stiu si cabinetul cu aparatura f performanta unde ar tb sa fac si totusi nu ma pot hotara.

Mergi la inceput