Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor si felicitari pentru rezultatele la eco!
Felicitari Flipper si Foxy pt baietei!
va pup si numai bine,
Eu sunt bine, nu am noutati, ma deranjeaza putin faptul ca am luat deja aproape 8 kg si ma mananca si pe mine pielea mai ales spre glezne

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Tzuna,eu am facut trei la inceput cand eram insarcinata si nu stiam.
Ralu si eu tot 8 kg am luat

20+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Aaa si Tzuna, am aceeasi dilema ca si tine.
Am fost azi la dentist si trebuie sa ma hotarasc daca sa imi fac acum un dinte sau nu. Daca astep risc sa se rupa de tot si sa nu mai poata folosi radacina iar daca il fc acum s-ar putea sa nu scap de radiografie si anestezie. pe de alta parte ma gandesc ca dupa nastere numai de dentist nu o sa am timp...
nu stiu ce sa fac

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Vizavi de mancarimile de piele: pielea mai sufera, in perioada aceasta, si de la frig. Se deshidrateaza foarte tare, eu ma uit la mine ce frumos naparlesc, ca un sarpe veritabil.

19+

Mergi la inceput

Fetelor, va spun eu: nu stiu sigur-sigur de radiografie, pt ca nu am facut, dar iti atarna un ditamai sortul cu protectie de plumb, asa ca slabe sanse sa-l afecteze pe bebe. Dar referitor la anestezie, la dinti se face anestezie cu xilina, identica cu cea care mi-a fost facuta mie, la amniocenteza. Deci daca doza ar fi periculoasa pentru copil, nu s-ar face la amnio.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine
Ralu si eu tot 8 kg am luat

Hei, mai aveti aici o colega de suferinta in ale kg.
La nici 19 saptamani am luat 6 kg, probabil ca mai depozitez inca 1 kg pe coapse pana la 20 saptamani

Maine ma duc la doftoru' gineco, mi-e si frica ce o sa zica cand aude cate kg am luat

18 saptamani +4 zile, ... inca fara nume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna dimineata burtici cu pitici
felicitari pentru baietei Foxxy si Flipper
cat desapre mancarimile de piele am si eu problema asta de la prima sarcina si nu am scapat,am o portiune din glezna unde se cunoaste cum ma scarpin mereu

23+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

MAINE MERG SI EU LA DOCTOR SI VREM SA VEDEM CE ESTE,EU AS VREA TOT UN BAIETEL PENTRU A PUTEA SA LE FACEL CAMERA LOR CU PATUT SUPRAETAJAT,AM VAZUT O MULTIME DE MODELE,DAR...

23+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ralu,eu am fost la dentist chiar ieri si mi-a facut anestezie,din cate stiu nu e periculoasa pentru bebe.Iar eu am facut cred vreo 5 anestezii de cand sunt insacinata,n-am fost niciodata asa des la dentist cum am facut-o de cand am ramas insarcinata.

20+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Buna dimineata, burtici!
Astazi raportam o stare - atat fizica cat si psihica - foarte proasta. Sper sa ne revenim, ca daca nu e jale, am sedinte peste sedinte si niste nervi crunti

19+

Mergi la inceput