Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Si eu am luat 5 kg pana acum... Insa la mine e mai rau ca oricum mai aveam niste kg ramase de data trecuta. Dar asta e, mergem inainte!
Foxxy red, mie mi se pare o prostie sa te streseze dr in privinta greutatii. Parca noi nu ne stresam destul... Eu una i-as zice sa ma mai "slabeasca'...

17+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna dimineata,
Va multumesc mult pentru raspunsuri Anna si Prettysunshine, cred ca aveti dreptate ramane doar sa ma gandesc cand sa incep cu dentistul.
Eu am observat totusi ca daca ma ung bine dupa dus nu ma mai mananca asa tare pielea la glezne. Oricum cand ma apuca mancarimea as fi in stare sa imi aiu pielea atat de tare ma scarpin.
Steffy, bafta multa la eco, sa vezi un baietel sanatos si miscacios!
Va pup, sa aveti o zi frumoasa

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata!

LA multi ani! Un 2011 plin de sanatate si bucurii sa avem cu toate!

Felicitari tuturor celor care au aflat de curand ce ascunde burtica si au venit cu vesti bune de la doctor!

Noi revenim dupa o vacanta de o luna in Romania. A fost tare bine acasa, desi ne-a cam obosit agitatia sarbatorilor.

Chiar inainte de a ne intoarce am facut si un eco. Mare bucurie: bb e bine, creste frumos si ...... e fetita .

Pentru ca vad ca discutati despre kilograme, noi am pus 3 pana acum, dar mai aveam 8 in plus de la sarcina trecuta . In rest marea mea problema e constipatia care nu vrea sa cedeze la nici un truc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare fetele!
luiza, lumysti, felicitari ptr baietei si sanatate multa. lumysti, ce iti face fetita, cum se simte?
xerxe, felicitari ptr fetita. imi pare rau ca esti racita, si eu am trecut prin asta si stiu ca nu e usor. ptr tuse ti-as recomanda stodal, e foarte bun. si multa vitamina c. insanatosire grabnica

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Anna_i Multumesc eram confuza, am fost azi dimineata sa fac triplu test (GRATUIT!! la Institutul pt protectia mamei si copilului pe bd. Lacul Tei nr. 120) si m-a lamurit si geneticiana de acolo.Tzuna, eu nu as face radiografie.. am si eu doua carii mici si ma duc sa le puna pansament, le rezolv dupa ce nasc 16+

Mergi la inceput

foxxy si flipper, felicitariptr baietei! ma bucur mult ptr voi si bucurati-va si voi in continuare de sarcina.
tzuna, si eu am ecografia morfofetala tot pe 27. de-abia astept!

20+

Mergi la inceput

manuela, felicitari ptr fetita!
steffy, asteptam vesti bune maine de la eco.
anna, multi pupici sa iti faca ziua mai usoara

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor va multumesc pentru mesaje.

Chiar nu ma pot hotara daca sa fac radiografia sau nu. E o problema mai delicata care ar tb rezolvata acum si nu peste 6 luni si nu se poate face fara a vedea situatia exacta a radacinii deci e nevoie de radiografie. Si chiar dc as risca enorm si as astepta sa nasc tot nu stiu dc m-as duce la stomatolog imediat. Cu 2 copii, alaptat, nopti nedormite , sot la serviciu , noi fara bunici aici in oras nu prea vad cum m-as putea duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Felicitari pentru rezultate!
Ma duc si eu diseara la dr., mi-au venit rezultatele la triplu test (sunt bune!), dar ma duc sa i le arat si doctorului si daca tot ajung acolo sa imi faca si eco sa vad bblusha .
Si ca a venit vorba de kg in plus... eu am pus 8, da' nu-mi fac griji! M-am intalnit dimineata cu o cunostinta (nu stie ca sunt insarcinata) care mi-a spus "vai ce-ai slabit!"

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Dia hubby . Fetita mea tot nu e bine, s-ar putea sa ajungem la operatie cu ea, din cauza unor medici incompetenti, dar inca mai speram intr-o minune de la Dumnezeu!

17+ si mami de Alessia

Mergi la inceput